©Starsport
©Starsport

Najava dana (petak, 12. april): U fokusu Evroliga uz Partizan Mozzart Bet, plus fudbalska razglednica kontinenta

Vreme čitanja: 3min | pet. 12.04.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

AUGSBURG – UNION BERLIN, 20.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Nemačka 1)

Kasno je Augzburgu da juri Ajntraht koji ima šet bodova prednosti i evropsku vizu, a ni Unionu ne gori pod nogama. Biće ovo meč slobodnog nadigravanja, a mi se sećamo novembarskih 1:1 sa poslednjeg meča para. Dakle, bilo je egal, pa može se desiti da i sada bude neizvesno.

LACIO – SALERNITANA, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Lacio mora do bodova protiv prežaljene Salernitane. Istina, domaći imaju tri poraza i dve pobede sa poslednjih pet utakmica, ali ovde problema ne sme da bude. Trebalo bi ovo da bude meč osvete Salernitani koja je dobila poslednji meč para sa 2:1.

SINT TROJDEN – STANDARD LIJEŽ, 20.45

(Fudbal, Belgija 1)

Daleko je Gent od Sint Drojdena, ali nije Mehelen koji ima takođe 26 bodova. Standard je u ovoj fazi takmičenja iz dva meča uzeo samo bod. Zbog toga domaći računaju da imaju prednost. Na poslednjem meču para bilo je 1:1.

MEC – LANS, 21.00

(Fudbal, Francuska 1)

Mecu se smeši Liga 2, a Lans brani šesto, evropsko mesto do Remsa, i pretenduje na petu poziciju u posedu Nice. Iz tog razloga, deluje da je presuđeno domaćinu. Možda je strah od poraza već konstantna stvar u redovima Meca koji može da se nada i osveti Lansa koji je poražen na poslednjem meču para.

BETIS – SELTA, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Selta je 17. na tabeli, ali u poslednje vreme igra sve bolje. Betis je pokvario svoj rejting pošto se nalazi na osmom mestu, a usput ima i četiri vezana poraza. Sve u svemu, setimo se januarske pobede Selte od 2:1, pa razmislimo dobro o Betisu. Neće ovaj meč biti lagan ni za jednu od ekipa.

GROJTER FIRT – KAJZERSLAUTERN, 18.30

(Fudbal, Nemačka 2)

Obratite pažnju na Kajzerslautern! Timovi koji se bore za opstanak igraju besno, nekada i na granici euforije. Grojter ima samo bod iz poslednjih pet utakmica i nema mnogo jake razloge da se bije za sva tri boda. Videćemo šta će biti, uz informaciju da je Grojter poslednji meč para dobio sa 0:2.

LEGANES – ESPANJOL, 20.30

(Fudbal, Španija 2)

Derbi je uvek derbi, a u ovaj Leganes ulazi sa četiri boda prednosti u odnosu na rivala. I jedni i drugi u poslednje vreme umeju da remiziraju, a Leganes je poslednji meč para dobio sa 0:1. I sada možemo očekivati tvrd meč.

PARTIZAN MOZZART BET – VALENSIJA, 20.30

(Košarka, Evroliga)

Na momcima Željka Obradovića je da urade sve što mogu, a što se tiče ovog meča, u paklenoj beogradskoj atmosferi koju za rivala crno-beli navijači, Valensiju čeka veliko iskušenje. Partizan je favorit, jer Valensija ima tri uzastopna poraza, a Parni valjak je dobio i poslednji decembarski meč para sa 67:72.

BOLONJA – BASKONIJA, 20.30

(Košarka, Evroliga)

Virtus Bolonja i Baskonija imaju po 17 pobeda i 16 poraza. Po tom osnovu su egal, mada domaćin u poslednje vreme ima nešto lošije rezultate. Naime, Baskonija ima tri poraza na pet utakmica, a Virtus pet uzastopnih. Inače, tim iz Bolonje je dobio poslednja dva meča para.

OLIMPIJAKOS – FENERBAHČE, 20.15

(Košarka, Evroliga)

Olimpijakos u Pireju pet puta uzastopno pobeđuje. Fener je pre ovog sureta možda čak i s namerom izgubio do Efesa. Sve u svemu, ovde neće imati razloga da popušta. Inače, Turci su poslednji meč para dobili sa 79:77.

N. ĐOKOVIĆ - DE MINOR, 14.30

(Tenis, ATP Monte Karlo)

 Forma srpskog tenisera ide uzlaznom putanjom i hrabri pred duel sa Australijancem, koji je jedan od najbržih igrača na turu, ali mu šljaka baš i nije omiljena podloga. Ukoliko prođe De Minora srpski as će u polufinalu igrati sa boljim iz duela Amber – Rud.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara