MN Press
MN Press

NAJAVA DANA (petak, 22. oktobar): Zvezda na evroligaški način, plus lige petice

Vreme čitanja: 3min | pet. 22.10.21. | 07:53

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

ARSENAL – ASTON VILA, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska)

Previše je oboreno kečeva na Arsenal protiv Kristal Palasa (2:2), da Artetine sposobnosti ne stavimo pod upitnik. Istina, na noge im dolazi dva puta uzastopno poražena Aston Vila, pa predikciju o domaćinu kao favoritu tretiramo kao umerenu. Inače, Aston Vila je dobila poslednja tri meča para.

SET ETJEN – ANŽE, 21.00

(Fudbal, Francuska 1)

Anže je na visokoj petoj poziciji i definitivno ima silu koja može da pripreti Sent Etjenu koji je na strogom fenjeru. Oni su do sada bez ponede, sa četiri boda zaslužena remi ishodima. Jedino će im od koristi biti činjenica da igraju od kuće, a utehu mogu pronaći u sećanju na martovski minimalac, s kojim su dobili Anže u gostima.

TORINO – ĐENOVA, 18.30

(Fudbal, Italija 1)

Problemi u Torinu su evidentni nakon poraza od Juventusa i Napolija, ali naspram tih mečeva, sa Đenovom koja je na 18. mestu tim ima pravo da napadne za osvajanje punog paketa bodova. Uostalom, Torino je manje ili više uspešniji na međusobnim okršajima, uprkos činjenice da je od poslednjih pet međusobnih mečeva, na X bio nasukan tri puta.

MAJNC – AUGZBURG, 20.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Majnc je nakon remija sa Frajburgom vezao tri poraza. Protiv Augzburga koji je na 16. mestu moraće da igra na pobedu. Međutim, neće to biti lako, jer istorija beleži pet uzastopnih poraza Majnca na mećusobnom susretima. Radiće tu i kompleksi, pa očekijemo neizvesnu, ratobornu utakmicu. Na tri od pet njihovih utakmica dolazilo je 3+.

OSASUNA – GRANADA, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Osasuna se bori sa Atletiko Madridom, Seviljom i Real Madridom za čeona mesta u Primeri. Granada mora da brani 17. mesto kako ne bi potonula među tri najtanja tima. Dakle, svako tu ima neki svoj motiv, mada Osasuna ima kontinuitet rezultata koji joj dozvoljava da se nametne kao favorit utakmice.

ST. PATRIKS – DUNDALK, 20.45

(Fudbal, Kup Irske, polufinale)

Ništa, izuzev tenzijom krcatog meča u Dablinu se ne očekuje. Ztena znati i da je St. Patrik izgubio tri od poslednjih pet mečeva u šampionatu, kao i da je poslednji put u avgustu tukao Dundalk sa 1:4. Prižejkivaće to i sada, mada smo sigurni da su gosti do sada izučili lekciju, te da im to neće lako ili nikako dozvoliti.

ČUKARIČKI – PROLETER, 18.00

(Fudbal, Srbija 1)

Čukarički i Proleter su timovi u odličnim serijama rezultata. Remijem sa Vojvodinom (1:1), Brđani su upisali šesti susret bez poraza, te motivisani dočekuju Proleter koji u prethodnih četiri kola ima stoprocentan učinak. Verovatno nas očekuje tvrd susret, a opklade radi, valja znati da je par sve do poslednjeg susreta pratila 3+ tradicija. Poslednji meč dobio je Proleter u gostima.

CRVENA ZVEZDA – ALBA BERLIN, 19.00

(Košarka, Evroliga)

Prošle sezone Alba nije nikako legla Zvezdi. Nemački tim slavio je i u na svom terenu i u Beogradu. U glavnom gradu Srbije Alba je to učinila posle produžetka, dok je u Nemačkoj dozvolila samo 58 poena Zvezdi. Dakle, crveno-belima sigurno neće manjkati motivacije. Zvezda je bolje startovala sezonu, na skoru je 2-2, dok je Alba zabeležila jednu pobedu u prve četiri utakmice.

CSKA – OLIMPIJAKOS, 19.00

(Košarka, Evroliga)

Jedino je Barselona na produžetke uspela da nasuče Olimpijakos. CSKA je pao pred Milanom, a zatim se popravio i igrao bez greške. Inače Armejci su ti koji su vezali tri uzastopne pobede na mečevima para. Poslednji prijateljski susret dobili su sa 85:68 u septembru mesecu. Igraće se tvrda odbrana reketa s obe strane, pa treba oprezno proceniti postavljene margine.

BARSELONA – ZENIT, 21.00

(Košarka, Evroliga)

Susret Zenita i Barse, ujedno će biti i repriza prošlogodišnjeg susreta u četvrtfinalu gde je na kraju Barsa izašla kao bolja i to sa 3:2 u seriji. Barselona je uz Olimpiju iz Milana jedina krenula sezonu sa 4-0 i jasno je da je tim Šarunasa Jasikevičijusa jedan od glavnih pretendenata na tron Evrolige. Sa druge strane i Zenit može da bude zadovoljan, ubeležio je tri pobede i samo jedan poraz, ali od CSKA.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara