©Reuters
©Reuters

NAJAVA DANA (ponedeljak, 13. jul): Junajted igra za Ligu šampiona, čeka nas bura u Turskoj

Vreme čitanja: 3min | pon. 13.07.20. | 08:09

Pogledajte šta nas danas očekuje od sportskih događaja

MANČESTER JUNAJTED – SAUTEMPTON, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Premijer Liga)

Posle poraza Čelsija od Šefilda, Junajted ima veliku priliku da napravi korak napred ka Ligi šampiona. Đavoli igraju u vrhunskoj formi, vezali su četiri trijumfa u prvenstvu. Na svim tim utakmicama došlo je 3+. GG je redovna pojava u međusobnim mečevima ova dva tima. Tako je bilo tri poslednja puta.

INTER – TORINO, 21.45

(Fudbal, Italija)

Inter drži četvrto mesto, ali igra vrlo promenljivo u poslednje vreme. Nerazuri su bez pobede na dva prethodna meča. Na četiri poslednja meča Torina došlo je GG i 4+. Bikovi još nisu obezbedili opstanak, pošto imaju šest bodova više od timova iz zone ispadanja.

ALAVES – HETAFE, 19.30

(Fudbal, Španija)

Alaves je u velikom problemu. Tim iz Vitorije je vezao šest poraza, i ima samo dva boda više od ugroženih timova. Zanimljivo je da su na prethodna tri meča domaćina došla 0-2 gola. Hetafe je bez pobede na tri meča, na tim susretima je postigao jedan gol. Gosti su nešto slabijim izdanjima posle korone izgubili šansu da igraju Ligu šampiona.

VILJAREAL – REAL SOSIJEDAD, 19.30

(Fudbal, Španija)

Viljareal je u odličnom momentu. Dočekuju Real Sosijedad posle trijumfa nad Hetafeom. Na četiri prethodna susreta Real Sosijedada došlo je gg. Gosti imaju samo jedan trijumf u poslednjih šet mečeva. Viljareal ima tri pobede u poslednja četiri međusobna meča protiv Sosijedada,

GRANADA – REAL MADRID, 22.00

(Fudbal, Španija)

Real Madrid ponovo ima šansu da pobegne Barseloni na četiri boda. Kraljevi igraju odlično u eri posle pandemije virusa korona. Madriđani su vezali pet pobeda. Zanimljivo je da u tim susretima gosti nisu primili gol, i da je na svim tim mečevima došlo 0-2 gola. Granada ima samo jedan poraz u poslednjih pet susreta.

VITORIJA SETUBAL– FAMILIKAO, 22.15

(Fudbal, Portugalija 1)

Familikao se bori sa Rio Aveom za mesto koje vodi u Ligu Evrope. Vitorija Setubal je u očajnom trenutku. Domaćin je vezao pet poraza. Familikao ima samo jedan trijumf u poslednjih pet susreta. U prvom delu prvenstva tim Uroša Račića je slavio sa 3:0.

KLUŽ – GAZ METAN, 19.30

(Fudbal, Rumunija 1)

Kluž nema mnogo izbora. Zbog trke sa Krajovom domaćin ima imperativ pobede. Zanimljivo je da je Gaz Metan bez pobede u poslednjih pet susreta. Takođe i Kluž je u padu. Bez pobede su na prethodna dva susreta, na kojima je došlo GG i 4+.

MALATIJA – BEŠIKTAŠ, 20.00

(Fudbal, Turska 1)

Očekuje nas vrlo zanimljiv meč. Malatija nema mnogo izbora, jer ima samo bod više od timova ispod crte. Bešiktaš i dalje juri mesto u Evropi. U dobroj je poziciji, ali nema pravo na kiks. Malatija nije primila gol u poslednjih 180 minuta. U prvom delu prvenstva Malatija je slavila u Istanbulu.

KONJA – BAŠAKŠEHIR, 20.00

(Fudbal, Turska 1)

Bašakšehir ima čistu situaciju. U slučaju trijumfa napraviće ogroman korak ka tituli. Gosti su vezali dva meča bez primljenog gola. Konja ima samo jedan poraz u poslednjih pet susreta. Međutim, domaćin je i dalje u opasnoj zoni.

DENIZLI – TRABZON, 20.00

(Fudbal, Turska 1)

Trabzon bi trijumfom sačuvao šanse za titulu. Denizli je i dalje u borbi za opstanak. Domaćin u poslednjih pet susreta ima četiri poraza i remi. Trabzon u poslednjih 10 susreta ima pobeda i isto toliko remija. GG je došlo na prethodnih pet susreta gostiju. 


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara