©Starsport
©Starsport

Najava dana (ponedeljak, 15. april): Zvezda kreće u pohod na ABA titulu, a tu je i kraj ligaškog dela Mozzart Bet Superlige

Vreme čitanja: 3min | pon. 15.04.24. | 08:07

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

ČELSI - EVERTON, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Plavci nisu izgubili na prethodnih sedam premijerligaških utakmica, ali je problem što su čak četiri puta odigrali nerešeno. Masa remija, glavni je razlog što Čelsi i dalje ne može da se izdigne iznad devetog mesta. Taman što je u spektakularnom meču trijufmovao protiv Mančester Junajteda (4:3), kiksnuo je već u narednoj rundi i odigrao samo 2:2 protiv Šefild Junajteda.. Sada su rival Karamele , koje imaju samo dva boda više od zone ispadanja.

FIORENTINA - ĐENOVA, 18.30

(Fudbal, Italija 1)

Izvesno je da će Viola završiti sezonu u sredini tabele, a duel protiv Đenove dočekuje u nezgodnom trenutku – između dve utakmice četvrtfinala Lige konferencije protiv Viktorije Plzenj. U prvom duelu u Češkoj bilo je 0:0, a veliko je pitanje da li će odlazeći trener Vinćenco Italijano poslati na teren najjači sastav, uzimajući u obzir revanš protiv Čeha na Artemio Frankiju već u četvrtak.

ATALANTA - VERONA, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Klub iz Bergama priredio je spektakularno veče svojim navijačima i ponizio Liverpul nasred kultnog Enfilda sa 3:0. Uprkos ubedljivoj pobedi, svesna je Atalanta da dvomeč sa Crvenima nije još rešen, a sada će Boginja provincije biti na velikom ispitu. Moraće da održi fokus između dva meča protiv Liverpula i trijumfuje protiv Verone. Klub iz Julijinog grada ima samo bod više od zone ispadanja.

OSASUNA - VALENSIJA, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Valensija je ozbiljnije zagazila u gornju polovinu tabele, a potencijalnim trijumfom u Pamploni pretekla bi Betis i podigla se na sedmo mesto, poslednje koje vodi u evropska takmičenja. S druge strane, jasno je na osam kola do kraja sezone, da će Osasuna završiti sezonu u sredni tabele.

CRVENA ZVEZDA – STUDENTSKI CENTAR, 18.00

(Košarka, ABA)

U Jadranskoj ligi kreće ono pravo. Crveno-beli su sa učinkom od 22 pobede i 4 poraza završili ligaški deo sezone u ABA ligi na poziciji jedan, a sada u prvoj utakmici četvrtfinalne seriju dočekuju podgorički tim. Podsetimo, četvrfinalne serije igraju se na dve dobijene utakmice.

MEGA – CEDEVITA OLIMPIJA, 20.00

(Košarka, ABA)

Mega je odlično finiširala ligaški deo sezone u ABA ligi, a zahvaljujući tome uspela je da izbori čak i prednost domaćeg terena ispred Cedevita Olimpije. Sada će se dva tima sastati u prvoj utakmici četvrtfinalne serije, a srpski predstavnik će pokušati da se plasira u svoje prvo polufinale regionalnog takmičenja još od 2016. godine.

NOVI PAZAR – RADNIČKI NIŠ, 16.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Dve ekipe na kolo pred kraj ligaškog dela sezone zauzimaju deveto i deseto mesto na tabeli, ali nijedna nema šanse da dosegne do osmog mesta i plasira se u plej-of. Novi Pazar je u očajnoj formi, jer je izgubio na prethodne četiri prvenstvene utakmice, a pride je u sredu ispao od kragujevačkog Radničkog u četvrtfinalu kupa. Nasuprot Pazarcima, Nišlije su vezale tri pobede zaredom.

VOŽDOVAC – RADNIČKI KRAGUJEVAC, 20.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije 1)

Feđa Dudić je ovog proleća doneo veliku fudbalsku euforiju u Kragujevac. Radnički je na deobi četvrtog i petog mesta s Vojvodinom, a pritom se plasirao u polufinale kupa. Cilj do kraja sezone potpuno je jasan – dovesti evropske klubove u Šumadiju naredne sezone.

ALANJA - GALATASARAJ, 19.00

(Fudbal, Turska 1)

Epsku borbu za titulu vode Galatasaraj i Fenerbahče ove sezone. Niko da posustane ni makac u jednoj od najturbulentnijih liga sveta, a kiksevi na “malim” utakmicama nisu dopušteni istanbulskim velikanima. Ako dobiju sve mečeve dotad, o šampionskom peharu bi trebalo da odlučuje međusobni meč Fenera i Galate u pretposlednjem kolu.

Mladost Lučani – IMT , 18.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Iako imaju pregršt vremešnih igrača u igračkom kadru, Lučanci igraju veoma dobru sezonu i sedmi su na tabeli. Igraće Mladost u plej-ofu, bez obzira na ishod utakmice poslednjeg kola protiv IMT-a, dok će novobeogradski traktoristi imati veliki motiv, uzimajući u obzir da se grčevito bore za opstanak.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara