(©Reuters)
(©Reuters)

NAJAVA DANA (ponedeljak, 15. februar): Plavci nastavljaju seriju, Bajern neće biti mamuran

Vreme čitanja: 3min | pon. 15.02.21. | 07:10

Pročitajte šta nas danas očekuje od sportskih događaja

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Ima li nada za momke iz grada čelika? Šefild ima samo tri pobede u sezoni, do toga je dve upisao u pet poslednjih kola. I samo jednu u gostima – protiv Mančester junajteda. Put ga vodi u London, na noge Vest Hemu, koji je u odličnoj formi i bije bitku za Evropu. Jesenas u Šefildu je bilo 1:0 za Čekićare.

ČELSI – NJUKASL, 21.00

(Fudbal, Engleska 1)

Izgleda da je Tomas Tuhel nešto popravio u Čelsiju. Plavci imaju tri pobede zaredom na kontu i veliku šansu da trijumfom nad Njukaslom, koji je tik iznad crte, preskoče Liverpul na četvrtom mestu. Čelsi od 2012. ne zna za poraz na Stamfordu protiv Svraka.

BAJERN – ARMINIJA BILEFELD, 20.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Ovenčani titulom prvaka sveta fudbaleri Bajerna dočekuju skromnu Arminiju. Bavarci baš i nisu skloni da padaju u duboke euforije, te teško da će ih gosti iz Bilefelda uhvatiti mamurne. Aposlutno sve je na strani Bajerna, koji je u seriji od sedam uzastopnih pobeda na svim frontovima.

VERONA – PARMA, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Ako se ne trgne u skorije vreme, Parmi preti povratak u Seriju B. Mlekadžije nemaju pobedu u ligi još od 30. novembra i budućnost im ne izgleda ružičasta. Verona je zapala u malu krizu, a Parma joj je idealan rival da se vrati na pobedničku stazu.

KADIZ – BILBAO, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Tri uzastopna poraza je upisao Kadiz i počeo da tone ka opasnoj zoni. Mora kako zna i ume da pobedi Bilbao, da se ne bi obreo na ivici ambisa. Crveno-beli iz Baskije su u šarenoj formi, ali su tradicionalno u miru i tišini sredine tabele. I tradicionalno su potpuno nepredvidiva ekipa.

LUDOGOREC – ETAR, 15.00

(Fudbal, Bugarska 1)

Bugarski "večiti" šampion je ponovo na vrhu tabele i odatle će nastaviti trku za novu titulu. CSKA mu diše za vratom, ali bilo je takvih slučajeva i ranije, pa je „luda šuma“ lagano prva stizala do cilja. "Fenjeraš" Etar nema čemu da se nada u ovom duelu, samo da mu mreža neće biti zatrpana golovima.

JANJINA – PAOK, 16.15

(Fudbal, Grčka 1)

Idu solunski crno-beli u goste kod svoje redovne mušterije. PAOK ima šest uzastopnih pobeda nad Janjinom. Ali ne bi bilo preveliko iznenađenje da se Solunjani okliznu ovog puta, jer igraju u vrlo slaboj formi. Trku za titulu sa Olimpijakosom su davno izgubili, ostalo im je da makar dođu do drugog mesta i kvalifikacija za Ligu šampiona.

SPORTING – FEREIRA, 21.15

(Fudbal, Portugalija 1)

Da li je ovo ta godina, pitaju se navijači Sportinga, kada će napokon videti svoje ljubimce kako visoko podižu šampionski pehar? Tabela savršeno izgleda za Lavove, čak ih malo i sreća prati, bez čega nema trofeja. Ali opasan gost dolazi na Žoze Alvalade stadion, Pasos Fereira je u seriji od devet utakmica bez poraza u prvenstvu.

FK KOPENHAGEN – SONDERJISKE, 19.00

(Fudbal, Danska 1)

Tek je na četvrtom mestu tabele Kopenhagen, ali bodovni zaostatak za liderom Brendbijem nije veliki. Lavovi su ušli u seriju, imaju pet pobeda i remi u poslednjih šest kola i očekuju sigurnu pobedu nad Sonderjiskeom, koji ih je savladao samo jednom u prvenstvu u deset minulih godina.

GENČLERBIRLIGI – BEŠIKTAŠ 14.00

(Fudbal, Turska 1)

Kao nekada, u Turskoj je ponovo trka u troje za titulu, između tri najveća kluba u državi, tri istanbulska giganta. Možda je i malo iznenađenje što se Bešiktaš tako dobro drži, pošto su tokom leta samo stizale vesti o finansijskim problemima tog kluba. Ipak, izgleda da trener Sergen Jaldžin zna šta radi i crno-beli su nakon nešto više od pola sezone u igri za prvo mesto.



tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara