©Reuters
©Reuters

NAJAVA DANA (ponedeljak, 28. decembar): Everton - Siti, Plavci, Lisice, a zatim Portugalci i Turci u fokusu

Vreme čitanja: 3min | pon. 28.12.20. | 08:03

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

KRISTAL PALAS – LESTER, 16.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Drži se Lester, ne posustaje u trci za titulu. Odoleo je i svim napadima Mančester junajteda u prethodnom kolu, što pokazuje da je tim satkan od čvrstog materijala. Ako je suditi po “papiru”, Lisice bi trebale danas da imaju laganicu, jer je Kristal Palas u katastrofalnoj formi. Četiri kola ne zna za pobedu, a gol-razlika na poslednja dva meča mu je 0:10.

ČELSI – ASTON VILA, 18.30

(Fudbal, Engleska 1)

Probaće Plavci da zaleče rane dobijene u gradskom derbiju sa Arsenalom. Ipak, neće im biti lako, jer je Vila u odličnoj formi, u poslednje četiri runde ima tri pobede i remi. Ono što daje nadu Čelsiju u pobedu je bilans međusobnih susreta, koji govori da ima za sobom šest uzastopnih trijumfa nad klubom iz Birmingema.

EVERTON – MANČESTER SITI, 21.00

(Fudbal, Engleska 1)

Zaista je malo čudna situacija da u ovaj derbi kola Everton ulazi kao bolje plasirani na tabeli od Sitija. Gvardiolin tim igra potpuno drugačije nego svih minulih godina, sa malo golova, mada je to trend i Karamela u poslednjih nekoliko rundi. Pet uzastopnih pobeda ima Siti protiv Evertona.

HAPOEL TEL AVIV – MAKABI TEL AVIV, 19.45

(Fudbal, Izrael 1)

Deluje da će Makabi morati da prepusti titulu posle dve šampionske godine kada ga je vodio Vlada Ivić. Imaju plavo-žuti već sada veliki zaostatak za imenjakom iz Haife. Ipak, pobeda u večitom derbiju nad Hapoelom bi malo zacelila rane navijačima, pogotovo što su crveno-beli zakovani za poslednje mesto na tabeli.

BOAVISTA – BRAGA, 22.00

(Fudbal, Portugalija 1)

Dobar fudbal igra Braga ove sezone, posle deset rundi je na četvrtom mestu, sa pet bodova manje od lidera Sportinga. Sve to drži i dalje mogućnost crveno-belima da se bore za Ligu šampiona. Večeras idu u goste Boavisti, koja je pri samom dnu, sa nizom od tri uzastopna remija. Ne bi imao domaćin ništa protiv da doda i četvrti.

RIO AVE - MARITIMO, 19.45

(Fudbal, Portugalija 1)

Na četiri poslednja meča Rio Ave nije uspeo da slavi, a ni gol da postigne. Maritimo je bio u sličnom problemu do prošle nedelje, kada je pobedom protiv Belenensesa nagovestio izlazak iz krize. Na tri poslednja međusobna duela Rio Avea i Maritima došlo je 0-2. Uvek uz NG.

BEŠIKTAŠ – SIVAS, 17.00

(Fudbal, Turska 1)

Uz sve probleme u klubu, Bešiktaš igra dobro, drži se pri vrhu. Ima i četiri pobede u pet poslednjih kola. Ali i Sivas je sve bolji, beži iz opasne zone, napravio je lepu seriju od četiri utakmice bez poraza: dve pobede i dva remija. Gosti će probati da naprave het-trik, jer su u poslednje dve sezone oba puta slavili na Vodafon parku i to istim rezultatom – 2:1.

KONJA - RIZE, 14.00

(Fudbal, Turska 1)

Dva tima iz sredine tabele, sa istim brojem bodova, istim brojem pobeda i poraza. Skoro pa su i isti broj golova postigli... Razlika je samo u odbrani. Konja ima jednu od najboljih u ligi, dok je Rize primio gol na svakoj od šest poslednjih ligaških utakmica. U poslednjem međusobnom meču bilo je 1:0 za Konju. I ovoga puta bolja defanziva mogla bi da odluči...

NJUELS - SENTRAL KORDOBA, 21.10

(Kup Dijaga Armanda Maradone)

Njuels Old Bojs je veliki favorit u ovom meču. Pobeda domaćinu garantuje ostanak u trci za prvu poziciju i šansu da se kasnije kroz doigravanje bori za mesto u Kopa Sudamerikani 2022. godine. Dva puta su se međusobno sastajali dosad. Oba puta dobio je Njuels - 2:1 i 2:0.


tagovi

bet analizasportsko klađenjenajava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara