©Reuters
©Reuters

NAJAVA DANA (sreda, 24. februar): Real u Bergamu, Građani sa Menhengladbahom, pa sve ostalo

Vreme čitanja: 3min | sre. 24.02.21. | 08:14

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

ATALANTA – REAL MADRID, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga šampiona)

Van stroja, kada je u pitaju Rela Madrid su Karvahal, Azar, Marselo, Militao, Odriozola, kapiten Ramos, Rodrigo i Valverde, a od pre par dana i Karim Benzema. Nastup najboljeg strelca ekipe (17 golova u svim takmičenjima) u Bergamu pod velikim je znakom pitanja, pa bi Madriđani bez udarne igle mogli da se nađu u velikom problemu na gostovanju. Sastav Đan Pjera Gasperinija čeka ekipu Reala posle tri vezana trijumfa. To je svakako silno motiviše domaćina.

M`GLADBAH – MAN. SITI, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Građani su u neverovatnom nizu od 18 pobeda, u 2021. ni bod nisu izgubili i nema ni najmanje dileme da su ekipa s najboljom formom na svetu. Pokazali su to i rezultatai u pet poslednjih derbija Premijer lige: sa Liverpulom 4:1, sa Totenhemom 3:0, sa Evertonom 3:1 i proteklog vikenda s Arsenalom 1:0. Menhengladbah je u velikom padu forme. Marko Roze na kraju sezone napušta klupu i ambijent u svlačionici nije najbolji. O tome govore i šokantni porazi kod kuće od Kelna (1:2) i Majnca (1:2).

TOTENHEM – VOLFSBERGER, 18.00

(Fudbal, Liga Evrope)

Pevci na kecu posle prve pobede od 4:1 u prvom meču ne deluju ni najmanje upitno. Austrijanci će po svoj prilici samo formalno putovati u London, gde će se Žoze Murinjo debelo opravdavati za sve grehe iz Premijer lige među kojima je i onaj poslednji, sa 2:1 zabeležen poraz u meču sa Čekićarima.

NIM – LORJEN, 19.00

(Fudbal, Francuska 1)

Nazovimo ovaj susret derbijem začelja, odnosno utakmicom klubova kojima je goli život u Ligi 1 trenutno glavna briga. Nim je dva boda u minusu u odnosu na rivala, ali ga sokole dve vezane pobede nad Dižonom i Bordoom. Lorrejn je vrlo dobar u poslednje vreme. Naime, ovaj klub od poslednjih pet utakmica izgubio je samo meč sa vodećim Lilom, što znači da će u gostima pokušati da poentira. Gosti žele da ponove decembarskih 3:0 sa poslednjeg meča para. 

BARSELONA – ELČE, 19.00

(Fudbal, Španija 1)

Elče je u prošlom kolu dobilo Eibar, ali od ovog gostovanja ne očekuje ništa. Jednostavno, takva su pravila igre kada jedan fenjeraški nastrojen klub gostuje Barsi koja u svom stroju ima jednog Mesija koji je na prošlom susretu iz penala pogodio gol Kadiza, koji je na isti način, dakle sa bele tačke izjednačio minut pre kraja utakmice.

APOEL – OMONIJA, 17.30

(Fudbal, Kup Kipra)

Parametar za predviđenje ishoda ovog meča mogao bi bit očekivan kec sa poslednjeg meča para koji se sastao u kiparskom šampionatu pre samo koji dan. Utakmicu je s minimalcem dobila vodeća Omonija, mada se očekivalo da će favorit posle ranog vođstva iz sedmog minuta biti mnogo ubojiti. Dakle, nedostajalo je golova, a APOEL je pokazao da ume da igra, odnosno da drži loptu u nogama. Namučiće i sada verovatno Omoniju.

BORNMUT – KARDIF, 20.45

(Fudbal, Engleska 2)

Kardif je u seriji od pet pobeda. Bornmut sa druge strane ima solidne rezultate, ali i poraz od KPR-a na prethodnoj utakmici. Kako bilo, setimo se poslednjeg, oktobarskog meča para koji nam je doneo X. I ovog puta može biti neizvesno, budući da je reč o tehnički izjednačenim sastavima.

PRESTON – KPR, 20.45

(Fudbal, Engleska 2)

I jedni i drugi imaju po 39 bodova, međutim KPR ima jednu veliku prednost. Naime, gosti su dobili četiri meča u nizu, a na njima su dobijali čak i Votford, Brentford i Bornmut. Preston ima samo jednu pobedu sa proteklih pet utakmica, ali i lepo sećanje na pobedu od 0:2 zabeleženu na poslednjoj utakmici odigranoj krajem oktobra.

ST. MIREN – MADERVEL, 19.00

(Fudbal, Škotska 1)

Posle poraza od Seltika, Sent Miren je vezao tri X ishoda. Madervel je šaren u poslednje vreme, odnosno ima svega dve pobede sa poslednjih pet utakmica. Poslednji meč para doneo nam je X, a i nastupajuća utakmica mogla bi biti uzbudljiva. Razlog je poprilično nesigurna igra domaćina u poslednje vreme.

KRKA – CEDEVITA, 20.00

(Košarka, ABA liga)

Cedevita je jedina uz Igokeu izvukla maksimalu sa prethodnih pet jadranskih utakmica. S druge strane Krka je vezala četiri poraza, a od Olimpije je poslednji put poražena u oktobru sa 77:69. Dakle, favorit je očigledan, pa nije loše obratiti pažnju na nizove timova i zaigrati na ponuđene margine, odnosno obratiti pažnju na koševe koji će biti postignuti.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara