©Reuters
©Reuters

NAJAVA DANA (subota, 13. april): Torinski derbi u fokusu

Vreme čitanja: 3min | sub. 13.04.24. | 07:30

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

NOT. FOREST – VULVERHEMPTON, 16.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Forestu gori pod nogama, a opasnost koja mu preti zove se Luton koji bi se s ovim klubom rado zamenio na 17. mestu na tabeli. Dakle, opstanak je u pitanju, a pošto Vulvsi nisu u rezultatskoj obavezi, jasno je koliko želje i truda će u ovaj meč uložiti domaći tim. Inače, na poslednja tri meča para bilo je po 1:1.

BORNMUT – MAN. JUN, 18.30

(Fudbal, Engleska 1)

Junajtedu je debelo odmakla Aston Vila. Tim ima dva boda sa poslednja tri meča, dok je Bornmut posle tri uzastopne pobede poražen od Lutona sa 2:1. Treba videti kako će se tim iz Mančestera snaći, odnosno da li može da se osveti Bornmutu za poraz koji mu je ovaj tim naneo u decembru sa ne tako naivnih 0:3.

STRAZBUR – REMS, 17.00

(Fudbal, Francuska 1)

Strazbur nema nekih naročitih aspiracija, ali zato Rems ima, pošto juri šesto mesto koje drži Lans. Idu mu na ruku i poslednji rezultati ljutog rivala, pa ćemo videti kako će se gosti snaći na ovoj utakmici. Inače, na poslednjem meču para je bilo 2:1 za Rems.

TORINO – JUVENTUS, 18.00

(Fudbal, Italija 1)

Stara dama je treća na tabeli, ali ima izvesnih problema. Na poslednjih pet mečeva savladala je jedino Frosinone, tako da joj u Torinu neće biti lako. Inače, Torino ima samo jedan poraz u skorije vreme i igra solidan fudbal. Juve generalno bolje stoji na mečevima para, a poslednju utakmicu je dobio sa 2:0.

MENHENGLADBAH – DORTMUND, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Čeka nas tvrda utakmica, mada je tim iz Dortmunda motivisaniji, budući da je egal na tabeli s Lajpcigom koji drži četvrto mesto. Menhengladbah je na sredini tabele, a na poslednjih pet mečeva ima tri remija, poraz od Frajburga i pobedu nad Volfsburgom. Dortmund je dobio poslednja dva meča para, a četiri puta uzastopno na njihovim mečevima ne pada manje od šest golova.

ŠTUTGART – AJNTRAHT, 18.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Bajernovo drugo mesto može da bude predmet želje Štutgarta. Prostor za to se otvorio nakon dva uzastopna poraza Bavaraca. Ajtraht ima dva boda iz protekla tri kola. Štutgart je dobio poslednji meč para sa 1:2. Samo jednom na prethodnih pet mečeva para nije došla GG3+ igra.

ATL. MADRID – ĐIRONA, 14.00

(Fudbal, Španija 1)

Kako god da gledate na to, Đirona je još uvek hit sezone u Primeri. Jeste u poslednjih pet kola gubila od Majorke i Hetafea, ali i dalje je nije ugrožena od Atletika koji je dobio dva, od poslednjih pet susreta. Interesantno, ali Đirona je poslednji meč para dobila sa 4:3, a odlučujući pogodak pao je u sudijskoj nadoknadi vremena.

KADIZ – BARSELONA, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Kadiz izgeda da ne može da se izvuče sa začelja. Nevolja je što sada ima posla sa Barselonom, kojoj bodovi trebaju da joj Đirona ne otme drugo mesto. Barsa je generalno uspešnija na mečevima para, a NG tip bio je konstanta na proteklih pet međusobnih okršaja.

GENK – SERKL BRIŽ, 20.45

(Fudbal, Belgija 1)

Serkl Briž je peti na tabeli, ajuri Genk i Klub Briž koji imaju po dva boda više. Time je postavljena pozornica za uzbudljivu utakmicu. Može da bude uzbudljivo, ali i napeto, kao na prošlom meču para kada je došao X ishod, odnosno prelaz 1-X.

IPSVIČ – MIDLSBRO, 16.00

(Fudbal, Engleska 2)

Da u prošlom kolu nije remizirao sa Votfordom, Psvič bi imao koji bod više od Lestera koji kao i ovaj klub pred 43. kolo ima 88 bodova. Midlsbro nema poraz na prethodnih pet utakmica i biće vrlo interesantan rival za Ipsvič koji je prošli meč para dobio sa 0:2.


tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara