Luka Modrić (Reuters)
Luka Modrić (Reuters)

Najava dana (subota, 15. jun): Španija – Hrvatska, Azuri na meniju, uz sve što nas očekuje na EP

Vreme čitanja: 3min | sub. 15.06.24. | 07:59

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

MAĐARSKA – ŠVAJCARSKA, 15.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Evropsko prvenstvo)

Istorija je na strani Švajcaraca, a praksa iz posledjeg perioda kaže da su Mađari spremajući se za evropsku smotru podbacili samo pred Ircima. Bili su neporaženi u kvalifikacionoj grupi u kojoj je bila i Srbija, dok su Švajcarci na poslednjoj proveri remizirali sa Austrijom. Neće ovo biti lak meč za selekciju Murata Jakina.

ŠPANIJA – HRVATSKA, 18.00

(Fudbal, Evropsko prvenstvo)

Dalić zna kako se vode „kockasti“ na velikim takmičenjima, ima iskusnu ekipu, koja baš i nije u cvetu mladosti na svim pozicijama, ali ume da ujede. Videli smo kako to Hrvati rade Portugaliji na pripremnom meču koji su dobili sa 1:2. Morata će morati da se pomuči. Sećate se Evropskog prvenstva 2021. godine, gde su „kockasti“ poraženi u produžecima, ili prošlogodišnjih penala u Ligi nacija?

ITALIJA – ALBANIJA, 21.00

(Fudbal, Evropsko prvenstvo)

Nikada se do sada nije desilo da Azuri ne budu ozbiljno shvaćeni. Za Spaletija je u ovom momentu najvažnije da prvenstvo otvori pobedom, a za Albaniju da se ne osramoti. Ne verujemo da će se brukati, jer ako uzmemo u obzir igračku strukturu ove balkanske reprezentacije, verovatno će njihov otpor biti dostojan takmičenju na koje su se plasirali.

EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

UNION SANTA FE – SAN LORENCO, 21.00

(Fudbal, Argentina 1)

Gledamo u teren, a mislimo da su rezultati preterano nisko postavili San Lorenco, te da ga trenutna situacija tera da se dokazuje. Naime, samo bod do sada nije dovoljan za povoljnu ocenu. S druge strane, tu je Unon Santa Fe koji ima tri pobede i remi i koji od ovog domaćinstva očekuje maksimalno.

NEMAN GRODNO – BATE BORISOV, 19.00

(Fudbal, Belorusija 1)

Neman ima vrhunsku ekipu, i nije čuda radi drugi posle 11 kola. Tu je i gol razlika od 13:8, što mora da plaši BATE koji igra solidan, ali još uvek ne tako ubedljiv fudbal. Par se poslednji put sreo u februaru, a tim iz Borisova je pripremnu utakmicu dobio sa 0:2. Ne izvlačite prevelike zaključke iz tog podatka.

SEREZO OSAKA – URAVA, 12.00

(Fudbal, Japan 1)

Osrednje ekipe, istih mogućnosti sa po 25 bodova na tabeli. To govori mnogo, jer ova utakmica neće biti unapred dobijena ni za jedan tabor. Biće ovo energična borba za bodove, a što se istorije tiče, zanemarujemo je. Naime, Serezo je poslednji meč pra dobio u julu prošle godine što za trenutni odnos snaga ne znači puno.

KJOTO – SAPORO, 12.00

(Fudbal, Japan 1)

Prava mozgalica, a kako drugačije i da bude kada se igra derbi začelja. Oba tima imaju po 11 bodova, pa ipak treba znati da je Kjoto u seriji od dva remija, a protivnik sa tri uzastopna poraza. Poslednji meč para iz avgusta prošle godine dibio je Kjoto sa 3:0. Sada treba videti šta može da se desi.

KOLUMBIJA – BOLIVIJA, 23.00

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Kolumbija je apsolutni favorit. Ne očekujemo mnogo od Bolivije, pa će na ovom meču najveći izazov biti tipovanje na golove. Nije daleko od istine, budući da Bolivija u poslednje vreme nije poražena samo od Andore. I istorija para potvrđuje dominaciju Kolumbije.

BRAGANTINO – HUVENTUD, 23.30

(Fudbal, Brazil 1)

Četiri meča bez poraza, uz tri remija deklarišu Huvetud kao ekipu koja ume da se izvuče iz neugodne situacije. Bragantino jeste u boljoj poziciji, ali ne zaboravite ni da je u poslednje vreme umeo da pogreši. Par se dugo nije ukrštao, tako da poređenje po tom osnovu ne smatramo relevantnim.

JAPAN Ž. – SRBIJA Ž., 12.20

(Odbojka, Liga nacija, žene)

Na papiru najslabiji protivnik Srbije na trećem turniru Lige nacija bila je selekcija Francuske. Naše devojke su ipak poražene, a isto je bilo i sa Holanđankama. Japan će biti težak protivnik, mada istorija kaže da je Srbija imenovanu selekciju dobijala tri puta. Inače, Japan je pred ovaj meč poražen od Kanade, i to posle niza pobeda.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara