Barselona (©Reuters)
Barselona (©Reuters)

Najava dana (utorak, 16. april): Leteće perje na Olimpiku i Iduna parku, a kreće i završnica Evrolige

Vreme čitanja: 3min | uto. 16.04.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

BARSELONA – PSŽ, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga šampiona)

Ako Barselona bude, recimo, došla do finala Lige šampiona – ne mora čak ni da osvoji trofej – odluka Ćavija Ernandesa da usred sezone najavi ostavku na leto ispostavila bi se kao čista genijalnost. Jer, njegov tim je bukvalno počeo da igra pravi fudbal onog momenta kada je trener rekao da – odlazi. Posle 2:3 na Parku prinčeva, PSŽ u gostima ima razloga za nervozu.

DORTMUND – ATLETIKO MADRID, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Kada Liga šampiona stigne do četvrtfinala, onda i one najmanje razlike između klubova prave razliku, a one velike odlučuju prolazak u polufinale. Odbrana Borusije Dortmund u Madridu napravila je dve kardinalne greške, koju je napad Atletiko Madrida umeo surovo da kazni. Sastav Edina Terzića podigao iz pepela i golom Sebastijana Alea u 81. minutu utakmice u potpunosti promenio utisak, ali i startne pozicije pred revanš na užarenom Vestfalenu - 2:1 (2:0).

SAUTEMPTON – PRESTON, 21.00

(Fudbal, Engleka 2)

Preston ne može da uleti među šest najboljih, ali zato može da se inati sa Sautemptonom kome su čini se prekasno na ruku počeli da idu kiksevi Lestera i Lidsa. Primera radi, na poslednjem meču para u oktobru bilo je 2:2, dakle egal, ali pažnju privlači i serija od pet mečeva para na kojima dolazi GG3+.

FAMALIKAO – SPORTING, 21.15

(Fudbal, Portugalija 1)

Sportingova želja za sticanjem što većeg kapitala u bodovima je neosporna. Sve u svemu, Famalikao može da bude žrtva želje ekipe koja je na 28 odigranih susreta postigla 83 gola. I tradicija para je na strani Sportinga koji je poslednji put dobio meč sa 1:0.

CSKA MOSKVA – BALTIKA, 18.30

(Fudbal, Kup Rusije)

Aramejci su prvi meč dobili sa 0:1. Isto je bilo i koncem septembra prošle godine, a da Baltika boluje od ovog protivnika vidi se i po činjenici da nikada nije dobila CSKA. Bitno je reći i da je u tradiciji para mali broj golova. Tako stoje stvari pred ovaj meč.

BORAC BANJALUKA – ŠIROKI BRIJEG, 18.00

(Fudbal, Kup BiH)

Borac je prvi meč u polufinalnom odmeravanju dobio sa 1:3. Sada ima puno pravo da se nada da će lagano dovršiti započeto, naročito zbog istorije para koji ne pamti pobedu Širokog Brijega na prethodnih pet međusobnih okršaja.

MAKABI T.A. – BASKONIJA, 19.00

(Košarka, Evroliga)

Ovaj polufinalni meč Makabi dočekuje kao domaćin u Beogradu. Baskoniju je u našoj prestonici savladao u decembru sa 89:81, da bi zatim u februaru kaom gost bio poražen sa 92:82. Dakle, Baskoniji će biti teže zato što izraelcima odgovara parket naše prestonice.

EFES – VIRTS BOLONJA, 20.00

(Košarka, Evroliga)

Ne daju se Bolonji večike šanse, naročito ne u kombinaciji sa Efesom koji nije poražen u nizu od 10 utakmica u svim takmičenjima. Inače, treba znati da je Efes poslednji meč para dobio u januaru, kada je meč okončan sa 99:75- Pre toga, Bolonja je slavila u novembru sa 93:81.

D. LAJOVIĆ - ŠVARCMAN, 10.00

(Tenis, ATP Barselona, zemlja)

Sećamo se Indijan Velsa gde je Tijafo savladao Lajovića, a zatim su to činili Monfis u Majamiju i Miler u Monte Karlu. Švarcman ipak ne bi smeo ove kao 142. na paneti da bude dominantna sila. Uostalom, Lajović ga je prošle godine dva puta dobijao sa samo jednim izgubljenim setom.

M. KECMANOVIĆ - GOFAN, 09.00

(Tenis, ATP Bukurešt, zemlja)

Pobedom nad Beretinijem, Kecmanović je u Monte Karlu najavio bolje dane, ali je zatim poražen od Dimitrova. Ne bi trebalo da štreca od stotog na planeti, a moga bi i da mu se revanšira za poraz iz daleke 2019. godine kada ga je Gofan dobio sa 3:0.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara