Komentari na vest

Najbolji fudbal u regionu igra se u – Mozzart Bet Superligi!

S

Sherlocked

pre gotovo 2 godine

Znam da u inostranstvu i veliki klubovi imaju za sponzore velike kladionice ali kod nas nema smisla da kladionica bude sponzor komplet ligi koju drzi na svojim listama. Pogotovo sto je nas fudbal ogrezao u korupciju , od saveza do sudija i dalje redom. Ako to nije prilika da se namesta i svasta radi onda ne znam sta jeste. Od otvaranja ujutru pa do zatvaranja uvece kladionice znaju u svakom sekundu realnog vremena koliko je uplaceno , na koji mec i sta se igra.. Mogu sa jednim pozivom da rese sve sto im treba. Ima toliko boljih nacina da uloze novac i sponzorisu nekog ko je posten i ko zasluzuje.
Z

Zaim

pre gotovo 2 godine

Kakva muljaza drzave.Radi nekog mira,daj ling long da bude sponzor Partizanu.Nikad u ovojdrzavi nece doci do privatizacije.
C

Cjepka123

pre gotovo 2 godine

Vaši admini su totalno neshvatljivi, komentar protiv vas objavite, a komentare podrške ne.Svašta.
C

Cjepka123

pre gotovo 2 godine

Podrška.Ne treba se zadovoljiti sa ovim sada, treba podići lestvicu još više
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Nadam se da cete otici sa marakane sto dalje!!!
s

simpatizer

pre gotovo 2 godine

Kad će se konačno napraviti liga s 12 timova?
F

Fantazi

pre gotovo 2 godine

Ocekujemo malo boljih nagrada za zvanicni fantazi superlige :) Bravo za mozzart
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

POD HITNO PRIVATIZACIJA MANJIH KLUBOVA. POD HITNO NOVI STADIONI. POD HITNO LIGA SA 12 KLUBOVA. Ako ćemo iskreno poslednjih nekoliko godina se malo podigao kvalitet lige. I prosek golova je dosta skočio. Ali i dalje nije to to. Infrastruktura je KATASTROFA
G

Gost 22

pre gotovo 2 godine

A što samo manjih?
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

@Gost 22. Zato što glavonje ne daju da se Zvezda i Partizan privatizuju. Zato što treba praviti i dalje kombinacije.
G

Gost 22

pre gotovo 2 godine

Pa čemu onda privatizacija manjih klubova, kad glavni klubovi vuku pare poreskih obveznika? Ko bi kupio manji klub, aako zna da gubi sigurno?
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

@Gost 22. Dečkić ne znam o čemu pričaš. Kakve veze imaju privatne i državne pare. Čukarički, Voždovac, Tsc, su privatni klubovi. Samo što je to smešna privatizacija. Ja kada kažem privatizacija, mislim na ozbiljan kapital. Samo što od ozbiljnih investitora niko nije zainteresovan za manje klubove kod nas. Jer nemaju navijačku masu koja može da donese zaradu klubu kroz razne stvari itd.
G

Gost22

pre gotovo 2 godine

Stručnak, a što da se privatizuju manji klubovi, a ne Zvezda i Partizan? Šta će to doneti bolje? To te ja pitam
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

@Gost 22. Jel trebam da ti nacrtam. ZVEZDA I PARTIZAN SE NEĆE PRIVATIZOVATI!!!!!!!!! Jer treba da se još još još peru pare, jer treba još da se ugrađuju transfere i plate, jer trebaju kumovske firme da izvode razne radove na i oko stadiona. Ima još dosta toga gde i kako se prave kombinacije, ali me mrzi da napišem a i muka mi je od toga. Ne znam zašto sam ovo uopšte napisao, jer mi verovatno neće pustiti komentar.
G

Gost22

pre gotovo 2 godine

#Korleone Da li ti mene razumeš? Čemu onda privatizacija manjih klubova, ako se nw privatizuju dva glavna kluba? Šta će to doneti boljtak? Ja tebe u potunoati razumem šta pričaš i jasno mi je šta pričaš. Ti mene očigledno ne
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Molim da napišeš šta bi trebalo ,po tebi ,da se privatizuje.Ime,klub sa svim dugovima,stadion ,zemljište ...?Koliko to košta ,koliko je projektovana zarada ?Ako postoji profit od čega bi bio,prodaja karata,tv prava,igrača ...?Inače sama reč privatizacija je obična floskula.
h

h00die

pre gotovo 2 godine

Bravo Moco! Sad mi nece biti zao da odigram i koji tiket vise kad znam da bar delic toga odvajate za nasu ligu. Mada da nam je liga bas najbolja u regionu, tesko je reci. Treba tu dosta ulaganju u infrstrukturu pre svega, onda u strucni kadar, omladinske skole, pa da se nekako bar dva, tri tima koliko toliko priblize novou zvezde i partizana i da onda kazemo da imamo ligu koja vredi. No svakako podrska svakome ko ulaze u nas fudbal! Verujemo u bolje dane.

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Pa Dobro sledece sezone imacemo 3 ekipe u grupnoj fazi u evropi POSTO 3 Tim igra plej of za ligu evrope I'ma zagarantovano konferenciju 2 Tim igra 2 kolo kvalifikacije za ligu sampiona treba da izbaci tog jednog protivnika I I'ma ligu evrope zagarantovano.
A

Ajmo malo realnosti

pre gotovo 2 godine

Ma hajde ljudi Crvena zvezda 100 bodova, Partizan 98 ostali 40 bodova manje, pa gde je tu kvalitet? Jedina interesantna utakmica u domaćem prvenstvu je derbi. Stadioni prazni. Bez ulaganja u ostale klubove nema zanimljive lige. Evo sada se krenulo sa ulaganjem zbog velikog broja klubova koje možemo da imamo u evropskim takmičenjima, valjda će večiti češće da kiksiraju da bude bar malo interesantno.
d

dejanera

pre gotovo 2 godine

A o cemu ti to? Kakve veze ima kvalitet i Zvezdiniih 100 bodova ili Partizanovih 98? Eno ti liga Crne Gore. Svi ujednaceni, sampiona valjda 6 od osamostaljenja, svaka utakmica neizvesna.....jedino sto su poslednja liga u Evropi ako ne racunamo San Marino i Andoru. Fudbal u CG je na nivou zonskih liga u Srbiji. Ali, eto, ti nadje vezu izmedju kvaliteta i Zvezdinih bodova! I da dodam...pogledaj lige Austrije, Grcke, Skotske, Hrvatske, Bugarske..... sve po jedan (najvise dva) ozbiljna kluba. Svi ostali smesni prema njima. Potpuno isto kao i kod nas. Zvezda i Partizan su galaksija za ostale! Mislis da bi liga bila bolja da mozes da izbacis dva najbolja i da ostanu Cuka, Vosa i kompanija? To imas u kosarkaskoj ligi! Najboljih 4-5 su u ABA a ovim ostalima ni rodbina ne zna da igraju najvisi rang u Srbiji. Dakle ne podize se kvalitet tako sto onoga ko se malo izdigao iznad proseka vuces da se vrati dole nego tako sto se jos neko iscupa iz tog blata
S

Steva Pavlovic

pre gotovo 2 godine

Smanjiti ulaganja u blizance. Uciti decu da navijaju klub iz svog mesta, i za 15 godina eto neizvesne i zanimljive lige. Drzava to naravno nece dozvoliti, jer zbog kontrole im je u interesu da svi navijaju za dva najpopularnija beogradska kluba.
X

XD

pre gotovo 2 godine

Jeste. Meni je država naredila da navijam za Zvezdu. Lep je taj lokal patriotizam ali si se baš nalupao na temu zašto kid nas nije izražen.
Z

Zeleznik

pre gotovo 2 godine

@XD Nije ti niko naredio ali budimo iskreni danas se navijanje za određeni klub nasleđuje. Kod mene lično od starijeg brata i oca (mada npr. otac nije nikad bio neki "teški grobar", štaviše išao je u bivšoj SFRJ i na utakmice Zvezde protiv Dinama, Sarajeva itd.). Tako da niko ti nije naterao da navijaš za Zvezdu ali sam siguran da tvog oca, strica, brata, ujaka, dedu, itd. jesu, i da su ovi posle to prihvatili kao zdravo za gotovo a potom to preneli svojim pokolenjima (tebi).
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Još jednom ... Čestitke Mozzartu!
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

Nasa liga je smesna dokle god igramo sa vise od 10-12 timova.Dosta klubova nema odgovarajuce stadione.Za Zvezdu navija 65% ljudi,za Partizan 30, 2-3% za Vojvodinu i 2-3% posto za sve ostale timove.Nemaju reflektore,vecina stadiona su kao oranice cim padne kisa ili sneg.Vecina trenera se obuce kao za trubace u Guci.Plate u vecini klubova 300-400 eura. Mahinacija koliko hocete.Svakih par meseci neka fuzija.Neko izbori ulazak u superligu pa onda nece da udje,te nema pare.Pa nam u superligu udje ekipa koja je bila sedma u prvoj ligi,naravno politickim putem.FSS primenjuje zakon samo na slabim ekipa koje nemaju vezu.Partizan i Zvezda kada se kaznjavaju,to mora da bude priblizno ili isto kao kada su im bodove oduzeli.Ne sme ni slucajno neko manje a neko vise da bude ljut.Mi imitiramo fudbal. Mi takvi smo 11 liga u Evropi. To treba u udzbenike izucavati. Da je srece da se promeni nacin rada ali dokle god se politika tu mesa,nema od toga nista.Tako da i taj novac koji dajete fudbalu daj boze da se za dobrobit ovog poluamaterskog fudbala i upotrebi. Skidam kapu za rezultate Zvezde i ponekada Partizana.
P

Pera genije

pre gotovo 2 godine

Pređi na praćenje druge neke lige. Kako je uvek nešto naše loše a tuđe je sve dobro, pošteno nalickano, ma nije nego!
G

Gostiony

pre gotovo 2 godine

Za zvezdu navija 90 % anketa uživo kod Sarape 😂😂
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

Niko nije rekao da je tudje posteno i bolje. Ovde je rec o nasem prvenstvu i ja sam dao svoje misljenje.Ne znam gde vide ti da sam ja bilo sta rekao za tudje prvenstvo.
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Tipican ksenomanijak kome je sve strano ukusnije i lepse. Treneri u trenerkama i majicama su autenticniji nego danasnji opeglani metroi (Artera, Gvardiola, i sl.), a od njihovih korporativnih stadiona koji lice na plasticne makete coveka zabole oci.
A

Aebre

pre gotovo 2 godine

Kakvih crnih 65 posto pola gradova i sela se crni od grobarskih grafita
G

Gost031

pre gotovo 2 godine

Od kad je Hrvatska veća od Srbije? A ne verujem ni da je bogatija...u svakom slučaju veća nije sigurno!
A

Ab

pre gotovo 2 godine

I jos nesto...redizajnirajte logo lige...
D

Dzoe

pre gotovo 2 godine

I osvezite malo scoreboard. Na areni izgleda isto vec 10 godina. Pogledajte kako Madjari to profi odradise, grb kluba, statistika, boja dresa
З

Запажање

pre gotovo 2 godine

Хрватска није ни богатија ни већа од Србије, ту сте направили малу грешку. Надам се да ћете исправити то, поздрав.
R

Realno baki

pre gotovo 2 godine

Veca nije, bogatija jeste
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

Po meni je glupo da neka kladionica bude sponzor u sportu a narocito generalni sponzor lige. Govorim uopsteno. Ispada da ce nekoliko korporacija da vode sve firme,sportove,nekretnine itd.
G

Gostić

pre gotovo 2 godine

Konacno da nisu oni izrabljivači i zagadjivači,Linglong! Koliko je vredan sponzorski ugovor.
M

Molim idgovor

pre gotovo 2 godine

Samo niste napisali koliko novaca ste dali za trogodišnji ugovor kad je najveći?!
D

DjapeDelija91

pre gotovo 2 godine

Pa već se pisalo o cifri, 1,4 miliona godišnje.
g

gost iz leskovac

pre gotovo 2 godine

Prethodni sponzor je davao 1,5 miliona evram a čuo sam da su ovi dali 4 puta više