Najnovije vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

/ Izvor: mozzartsport.com

Rodić odgovorio Van la Pari: Bolje nisi mogao da prođeš! Pljuješ umesto da budeš srećan što si bio deo naše svlačionice

Vreme čitanja teksta: 2 minuta

„Želim mu da igra ponovo u evropskom i svetskom prvaku, ali nešto nisam siguran da će se to desiti“, poručio u izjavi za naš portal iskusni levi bek

Rodić odgovorio Van la Pari: Bolje nisi mogao da prođeš! Pljuješ umesto da budeš srećan što si bio deo naše svlačionice

Već posle prvih utakmica u domaćem prvenstvu dalo se naslutiti da brak između Crvene zvezde i holandskog krilnog fudbalera Radživa van la Pare neće biti srećan. Nadali su se na Marakani da će 1.200.000 evra plaćeni krilni fudbaler početi da pokazuje naznake bolje forme i opravdati uložena sredstva.

Ispotavilo se da je Radživ Van La Para bio velika greška kompletnog sportskog sektora Crvene zvezde. Novi trener Dejan Stanković zbog nezalaganja i lošeg odnosa prema saigračima ga je eliminisao još tokom priprema na Kipru.

Posle skoro jednomesečnih pregovora Crvena zvezda je uspela da raskine ugovor sa Van la Parom, i bar smanji i onako ogromnu štetu. Holanđanin je objavom na Instragamu o lošem iskustvu i naučenoj lekciji očigledno iziritirao dobar deo Zvezdine svlačionice. Posebno, dugogodišnjeg levog beka Milana Rodića.
„Znate i sami da se vrlo retko oglašavam u medijima i da najviše volim da pričam na terenu. Ali ovoga puta sam osetio potrebu da kažem par rečenica,  i da se obratim zvezdaškoj javnosti. Kao jedan od iskusnijih igrača, sa dugim stažom na Marakani, ne mogu da oćutim na reakciju bivšeg saigrača Radživa van la Pare. On možda, i ponavljam možda, ima igračkih kvaliteta. Međutim, uzimajući u obzir njegovo nezalaganje, i to u klubu sa oreolom bivšeg evropskog i svetskog šampiona, bolje nije mogao da prođe. A iz njegovog „lošeg iskustva“ mu hvala što smo dobili Željka Gavrića, momka koji ima sve preduslove da napravi ozbiljnu karijeru. Mi stariji bićemo tu da mu u tome pomognemo da u tome uspe“, poručio je za naš portal Milan Rodić.

Očigledno mnogo toga se taložilo u svlačionici Crvene zvezde, i da je starter na pet mečeva Lige šampiona nešto debelo zgrešio u komunikaciji sa starim Zvezdinim snagama.
„Iz njegove naučene lekcije mi ćemo da izvučemo mnogo više pouka nego on. Mi smo ti koji su ginuli, borili se iza ove tri godine napravili nezabeležene rezultate. On je morao da bude srećan što je deo naše svlačionice. Umesto toga on je izabrao da piše poruke po Instagramu... Da pričama o lošem iskustvu i naučenoj lekciji pljuje po klubu, Misteru i bivšem treneru Milojeviću, Džajiću, Terziću, Mrkeli i Mijailoviću“.

Na kraju je Rodić, uz reči da za svlačionicu srpskog šampiona, Zvezdin dres predstavlja svetinju imao direktnu poruku za Van La Paru.
„Želim mu mnogo sreće u daljoj karijeri. Želim  mu da mu novi klub ponovo ima trofeje prvaka Evrope i sveta. Mada nešto nisam siguran da će uspeti u tome Tek će onda da shvati gde je bio u kakvu je privilegiju imao“, dodao je Rodić.

(Foto: Star Sport)

Komentari 85

Veličina slova

Ostale vesti

Uživo
Najava mečeva