Komentari na vest

Najbolji plasman Srbije na FIFA rang listi ove godine

Strahinja Krstic

pre preko 2 godine

Lista više boduje one koji su konstantni u pobedama ,tipa Belgija ispadne u četvrt finalu svetskog ili evropskog prvenstva ali nakon tog poraza zaređaju 20 pobeda što prijateljske što kvalifikacije .Dok na primer Hrvatska bude druga na svetu ali onda zaređa tri loša rezultata i to je to pada se na listi .Mora uvek da se pobeđuje .Ja sam bar tako shvatio .A najbolje bi bilo da se vrednuje prvo takmičenje ,plasman pa kvale pa tek onda prijateljske .
C

Coasty

pre preko 2 godine

I opet ovi sto im je ova lista nerealna i nebitna. Na osnovu ove liste i svih utakmica ukljucujuci i prijateljske se pravi zreb za Svetsko prvenstvo, dakle za najveci turnir koji postoji. Tako da je ova lista izuzetno bitna.
L

Listaaaaaaa

pre preko 2 godine

Stoji to da je ova lista mnogo bitna. Ali isto tako i stoji da je skroz nerealna i da je bodovanje za ovu listu blago receno katastrofalno. Pogledaj Belgiju i samo mi reci na osnovu cega su to oni zasluzili da budu prvi? A Francuzi prvaci sveta tek treci? Holandija koja je propustila neka takmicenja u 10 a Hrvati recimo koji su bili drugi na svetu nisu u top 10? I kako je recimo Danska tu pre nekih ekipa? Odigrali solidno jedno EP i bili prvi u onoj smesnoj grupi i kvalifikovali se za SP. Po meni je lista katastrofa...stoji da treba birati sesire na osnovu rank liste,i naravno da treba da postoji rang lista. Ali ovaj sistem bodovanja je uzasan. To je poenta price...
L

LuloLulo

pre preko 2 godine

Nebitna nije, nerealna jeste. Ok Belgija je konstatna , al rezultati daleko od pevom mjesta

Katalonija

pre preko 2 godine

A ne mislite da bi uz ovaj tekst i ta lista bila prigodna...
I

Iva. OL 91

pre preko 2 godine

Ove liste su uvijek bile realne. Iran 21. Amerika 12. koja je toliko jaka da nije uspjela da izbori SP 2018 pored Paname i Kosta Rike. Belgija prva, a na svako takmičenje podbaci.
G

Gostjeve

pre preko 2 godine

Da li je realna ili ne nije važno ali na osnovu te liste se prave žrebovi za evropska i svetska prvenstva nije isto kad si u 1 i u 3 šeširu đe ćemo mi verovatno biti
I

Ivan OL 91

pre preko 2 godine

Sve to stoji, ja samo kažem da je kriterijum za bodovanje za listu loše