Komentari na vest

Najbolji strelci Eura: Penaldžija Ronaldo, pa dva mesta prazno... I Forsberg i Vajnaldum gađaju na vrh, Leva rano ispao

G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Cekaj te kad ne bude vise penala za kristinu onda ce da vidi gol iz igre tek na nekom sledecem prvenstvu, na kraju ce Lukaku da bude prvi strelac prvenstva, A cena ide u nebesa vredece na transfermarktu preko 115 mililona eura, vec je na cifri od 100 miliona eura tamo koja je u porastu. Neka se spreme golmani Serije A da ih BIG ROM PUNI milan mu je omiljena zrtva :)))))) Gagula zna kako to ide kad BIG ROM reseta milan :))))))))))))))))))))))))))))))))
m

mitt

pre gotovo 3 godine

Sinko ti ne bi u balonu na prazan gol pogodio penal, a prigovaras Ronaldu koji ima 36 godina!? Kao da je i penal jednostavno dati. Obrati malo paznju kako se Ronaldo krece bez lopte, kako prati igru, jer i to je fudbal. Ne vidim recimo da pljujes Kejna ili Azara ili mozda Mbapea, a vala se nisu pokazali do sada na prvenstvu.
m

mitt

pre gotovo 3 godine

Preci put od driblera i krila u Mancestru do cistog golgetera u Realu, a zatim u Juventusu i reprezentaciji Portugala dokaz je da je Ronaldo igrac svjetske klase, bez obzira da li ga ko volio ili ne. Jednako je motivisan protiv Andore kao i protiv Engleske npr. Kapa do poda!
G

GostLazar

pre gotovo 3 godine

Hvala RTS-u sto nam je omogucio da ne vidimo makar jedan od 92 gola.