Najbolji tim 12. kola Mozzart Bet Superlige: Fudbalski centri pokazali znake života

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.10.23. | 12:11

Imenjaci iz Niša i Kragujevca, Novi Pazar i Vojvodina, uz tandem iz Partizana, ovog puta obavili posao na valjan način

Decenijama smo slušali, i ne bez osnova, o sporoj smrti raznih fudbalskih centara, ali u 12. kolu Mozzart Bet Superlige oni su pokazali znake života. Imenjaci iz Kragujevca i Niša konačno su isplovili iz opasnih zona, Novi Pazar je dobio derbi sa Čukaričkim, a Vojvodina je odigrala možda i najbolju utakmicu sezone protiv surduličkog Radnika.

Pa tako igrači ova četiri kluba, uz dodatak tandema Marković – Belić iz vodećeg Partizana, čine kompletnu postavu najboljeg tima Mozzart Bet Superlige za protekli vikend.

Izabrane vesti

Na golu Stefan Leković iz kragujevačkog Radničkog, ispred njega Uroš Lazić, Svetozar Marković, Lazar Rosić i Filip Frej, a kao osigurači Kristijan Belić i Radomir Milosavljević.

Za kreaciju zaduženi ofanzivniji igrači, Stefan Čolović, koji je sa dva gola u pobedi na gostovanju u Kruševcu zaslužio i zvanje igrača kola, pa Vanja Ilić i Sejduba Suma, tek da pokaže da ima on i dalje šta da pruži, a u samom špicu usamljen Miljan Škrbić čiji je gol utabao put Nišlijama ka preokretu u Lučanima i skinuo golem teret sa leđa Nikole Trajkovića.

Dakle, u standardnoj formaciji 4-2-3-1, sa ocenama naših izveštača iz prošlog kola Mozzart Bet Superlige: Leković (Radnički KG) 7 - Lazić (Novi Pazar) 7, Marković (Partizan) 7,5, Rosić (Vojvodina) 7, Frej (Radnički Niš) 7,5 - Belić (Partizan) 7, Milosavljević (Vojvodina) 7 - Čolović (Radnički KG) 7,5, V. Ilić (Radnički Niš) 7,5, Suma (Novi Pazar) 7,5 - Škrbić (Radnički Niš) 7,5.



tagovi

Stefan LekovićUroš LazićTim kola Mozzart Bet SuperligeSvetozar MarkovićLazar RosićFilip FrajKristijan BelićRadomir MilosavljevićStefan ČolovićVanja IlićSejduba SumaMiljan Škrbić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara