Najbolji tim 14. kola Mozzart Bet Superlige: Trojica Traktorista, Kanga prvi put ove sezone

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.11.23. | 11:58

IMT je bio ubedljiv u Kruševcu na krilima braće Luković i Radočaja

Partizan je nastavio pobedničku seriju i u Novom Pazaru pobedom sa 1:0 sačuvao šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, ali nije briljirao. Rani gol Severine, već u 2. minutu, olakšao je posao crno-belima, koji su do kraja uspeli da se odbrane posle nekoliko dobrih naleta Plavih. Da su gosti bili na mukama potvrđuju i ocene igračima. Golman Aleksandar Jovanović je dobio čak 8, a štoper Svetozar Marković 7,5. Obojica su se našli u najboljem timu 14. kola Mozzart Bet Superlige, kao i centralni defanzivac Pazaraca, Abdulaj Sise.

Defanzivnu liniju idealnih 11 iz kola za nama na bekovskim pozicijama dopunjuju TSC-ov Miloš Cvetković i Žarko Udovičić iz lučanske Mladosti, koja je kao domaćin savladala Javor sa 1:0 i prekinula negativan niz od četiri poraza, a pet utakmica bez pobede. Topolčani su bili uspešniji u "evropskom okršaju" sa Čukaričkim - 2:0, u kojem je Cvetković bio strelac drugog gola. Pored njega, među 11 odabranih za 14. kolo Mozzart Bet Superlige iz TSC-a našao se i Milan Radin. Sa njim u srcu veznog reda je Gelor Kanga iz Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Gabonac je odigrao ceo meč u pobedi nad Radnikom 3:1 i golom iz penala otklonio dramu u poslednjim minutima meča. Bio je zapažen tokom prvog poluvremena, kada je Crvena zvezda povela sa 2:0, pa je zaslužio da se prvi put ove sezone nađe u idealnom timu.

Na krilima su Aleksa Vukanović, strelac drugog gola za Vojvodinu u remiju 2:2 sa Železničarom iz Pančeva i IMT-ov Vladimir Radočaj, prvi od trojice Traktorista koji su minulog vikenda savladali Napredak u Kruševcu 4:0. Druga dvojica su braća Luković, Luka i Miloš, dvostruki strelci pod Bagdalom.

Najbolji tim 14. kola Mozzart Bet Superlige: Jovanović (Partizan) 8 - Cvetković (TSC) 7, Marković (Partizan) 7,5, Sise (Novi Pazar) 7,5, Udovičić (Mladost) 7 - Radočaj (IMT) 7,5, Kanga (Crvena zvezda) 7, Radin (TSC) 7, Vukanović (Vojvodina) 7,5 - L. Luković (IMT) 8, M. Luković (IMT) 8.

-------------------

Igraj novog Prognozzera - osvoji do 100.000 dnevno sa NULA dinara uloga.

-------------------


tagovi

Mozzart Bet SuperligaTim kola Mozzart Bet SuperligeMiloš LukovićIMT

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara