Najbolji tim 30. kola Mozzart Bet Superlige: Dominacija Brđana, Kragujevčani komanduju odbranom

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.04.24. | 11:38

Bez fudbalera Crvene zvezde i Partizana

Važan trijumf Vojvodine u pokrajinskom derbiju nad TSC-om, kao i uspeh Čukaričkog u sudaru sa ranjenim Partizanom obeležili su poslednje kolo osnovnog dela prvenstva Mozzart Bet Superlige.

Karte uoči plej ofa i plej-auta su podeljene, do važna tri boda stigao je i kragujevački Radnički na Krovu tržnog centra. Čukarički je postigao tri kola u sudaru sa Partizanom, pokazao da ima ozbiljan ofanzivni potencijal. I ne čudi što su četvorica Brđana našla mesto u najboljem timu kola. Povukao je kapiten Docić akciju kod prvog gola i asistencijom omogućio napadaču Melu da savlada Aleksandra Jovanovića. 

Izabrane vesti

Bio je to prvi pogodak mladog Brazilca u sedmom meču u Mozzart Bet Superligi. Pre i posle toga Melo je predstavljao opasnost po golu Partizana. Ne baš kao Đorđe Ivanović koji je razneo crno-bele. Imao je bivši krilni fudbaler Partizana gol i asistencijom, ali je dobrim potezima stalno pravio višak po levoj strani.

Rame uz rame sa njima bio je Njegoš Petrović iz Vojvodine. Nekadašnji vezista Crvene zvezde postigao je pobednosni pogodak protiv TSC-a. I pre tog detalja iz 90. minuta bio je jedan od zapaženijih u redovima domaćina, baš kao i Dejan Zukić, koga je trener Badović očigledno probudio.

Odbranom komanduju Kragjevčani. Mesta u najbolji 11 našli su Ćosić i Šerbečić. Prolečni uspon nastavio je Bamidele iz Radničkog, nesumnjivo najbolji pojedinac Nišlija u remiju protiv Novog Pazara. Na golu je Saša Stamenković, koji je sa pet odbrana sprečio teži poraz Lučana od IMT-a.

Najbolji tim 30. kola Mozzart Bet Superlige: Stamenković (Mladost L.) 7 - Ćosić (Radnički KG) 6,5, Stevanović (Čukarički) 7, Šerbečić (Radnički KG) 6,5, D. Petrović (Radnički Niš) 6,5 - Petrović (Vojvodina) 8, Docić (Čukarički) 7,5 - Zukić (Vojvodina) 7,5, Ivanović (Čukarički) 8, Bamidele (Radnički Niš) 7,5 - Melo (Čukarički) 7,5.



tagovi

Tim kola Mozzart Bet Superligetim kolaĐorđe IvanovićJusuf BamideleMarko DocićNjegoš PetrovićDejan ZukićSaša Stamenković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara