Komentari na vest

Najcenjeniji srpski sudija svira u nedelju: Zvezdi poništio čist gol u derbiju, “doveo” Stanojevića u Partizan

S

SilverSurfer

pre oko 2 godine

Samo su ovi komentari dovoljni da se sudiji nabije pritisak. A do nedelje tenzija će samo da raste. Da li u atmosferi potpunog nepoverenje sudija ima bilo kakve šanse da odsudi utakmicu kako treba? Možda je glavni problem što naše sudije na jedan način sude evropske a na potpuno drugi utakmice domaćeg prvenstva. Mažić nijednom nije sudio derbi na način na koji je to radio u Ligi šampiona, Evropskom ili Svetskom prvenstvu. Možda je Mažić imao nameru da sudi kao u Evropi ali on kao pojedinac zavisi od saveza. A to znači prilagođavanje i zadovoljavanje različitih interesa. Jer u suprotnom, ma koliko bio dobar, mogao je da bude precrtan sa sudijske liste. U Srbiji to ne bi bilo ništa novo. Postoji uverenje da bi strane sudije bile bolje. Možda ne bi sudili svako padanje kao faul ili odbrambeni igrači ne bi bili zaštićeni kao beli medvedi u skok igri nakon prekida ali niko ne može da garantuje da ne bi mogli da pogreše. Šta bi se desilo kada bi se ispostavilo da je greška stranog sudije presudno uticala na ishod derbija? Derbi nije ni počeo ali većina sa sigurnošću zna da će sudija da ošteti jedne ili druge. I onda je sudiji najlakše da "ubije" igru. Sudi svaki kontakt i prilikom prekida prednost daje odbrambenim igračima. Onda se nakupi preko 50 faulova, od igre se ne vidi ništa, ali sudiju niko ne pominje. Takvo suđenje na derbiju i zaštita koju uživaju igrači Zvezde i Partizana na drugim prvenstvenim utakmicama dođu na naplatu u Evropi. Onda se naši igrači čude što im se ne sviraju faulovi na koje su navikli u našoj ligi. Nikada ovde nisu postojale dobre sudije. Zoran Petrović, koji se često pominje kao jedan od najboljih sudija iz Srbije i ex - Ju, direktno je na stadionu JNA oštetio Rijeku na utakmici finala Kupa protiv Hajduka. Na kraju se ispostavilo da nisu bile u pitanju slučajne greške. Iako su sudije daleko od idealnih činjenica je da kvalitet derbija odavno nije bog zna kakav. Utakmica koja često prođe bez bilo čega fudbalski vredno pomena na glavnu scenu izbacuje sporedne aktere. Da bi zamaskirali fudbalsku propast uprave klubova se hvataju za sudije, secirajući svaki minut igre tražeći opravdanje za neuspeh na terenu. Ako za 90 minuta nijedna ekipa ne napravi poštenu šansu za gol onda je teško verovati da bi nedosuđen faul nešto promenio. Ali, bolje da se krivica svali na drugog. Da fudbal valja i da je derbi stvarno derbi pričalo bi se o fudbalu a ne o sporednim stvarima. Danas su se stvari obrnule. Sudije i navijači su glavni akteri derbija dok su oni na terenu postali sporedni. I tu je glavni problem. U nedelju će na teren izaći 22 igrača od kojih nijedan ne zaslužuje da bude akter derbija. Nekada su se karte za derbi prodavale za par dana. Danas se dele besplatno. Ali, bitno je da o sudiji sve znamo.
P

Popppaa

pre oko 2 godine

Doveo ga Bjeka
P

PopajFJ

pre oko 2 godine

Cist faul u mecu Chelsea Juventus dva puta nije svirao kod 1 gola Chelsea i time ubio u pojam psihicki fudbalere Juventusa ..Cak ste i vi pisali o tome bili da ce biti bijesni na njega
A

Alo decko

pre oko 2 godine

Seldon Kuper
G

Goran k.

pre oko 2 godine

Taj gol koji je ponisten u derbiju je ispravno ponisten zbog faula nad golmanom. Nije dozvoljeno u skoku udariti golmana koji ide na loptu a sudijska komisija je pod kontrolom Terzica tako da njihove odluke ne znace nista.
P

Postic

pre oko 2 godine

Onda je trebao da se ponisti isti takav kad je Tavamba dao gol Manojlovicu
C

Cist gol

pre oko 2 godine

Ponisten cist gol Milunovica za jedan nula,Zander prvi dosao do lopte i bio ispred Stojkovica,faul ni u snu
U

Usput

pre oko 2 godine

Ne sviđa mi se ovo " evropski sudija " , znači opet 150 faulova...Samo nek pusti brate da se igra,pa nek sudi i Paragvajac... Dozvoli malo grubosti brate,kakav je derbi ako ne pršti...
d

dežavi

pre oko 2 godine

Genijalno, to što si napisao je savršen recept za incidente i prekid. Daleko od toga da je na drugim portalima sjajno,ali ovde kognitivno limitirani isfrustrirani zgubidani apsolutno dominiraju.
D

Dojče vele

pre oko 2 godine

Dobar je on sudija ali zar se mora pet dana pred derbi objavljivati ime sudije. U Bundesligi se ime objavljuje tek dva dana pred utakmice ali daleko je Bundesliga.Nadam se da nece ostetiti nikoga a posebno ne Zvezdu koja je mnogo puta ostecena ali se o tome cuti.Samo onako spontano iz glave,navescu partizanove kradje u samo zadnjih nekoliko derbija.sto pedeset treci derbi:djurdjevic rukom daje gol za izjednacenje.Finale kupa :milenkovic na nula nula rvackim zahvatom obara Boacija,cist penal nije sviran!sto pedeset cetvrti derbi:Faul tavambe za vodjstvo,poklon gol.sto pedest sesti derbi:Sada poklon penal za partizan,Savic izbacio loptu,ozegovic pao preko njegove noge.sto pedeset sedmi derbi:Opet penaltizan,opet se ozegovic baca u bazen.sto pedest deveti derbi:Ponisten gol Benu za vodjstvo Zvezde,ni govora o ofsajdu,miletic zadnji igrac.sto sezdeset prvi derbi:Ponisten cist gol Milunovica za jedan nula,Zander prvi dosao do lopte i bio ispred Stojkovica,faul ni u snu!Polufinale kupa:Na nula nula stojkovic kao zadnji igrac rusi Vukanovica,cist crveni karton.mustafa ni sam ne veruje da ga nije dobio.Sve ovo lepo dokazuju video snimci.Ima toga koliko hoces,ali mi Zvezdasi ne placemo kao oni jer znamo da smo najveci klub!A i zauzeti smo glancanjem pehara svetskog i evropskog sampiona u nasem muzeju i brojanjem ostalih mnogobrojnih trofeja!
E

E greote od vas

pre oko 2 godine

Vazda zakinuti...a golove iz auta i fantomske boacija ,to nista...i slagao si pola onoga sto si napisao.
V

Vojica

pre oko 2 godine

I Mažić je važio za najboljeg na svetu, valjao Realu, Barsi, Mančesteru.... Ali ne i našim večitim...
S

Svaka čast

pre oko 2 godine

Baš lepo,znaju se imena sudija a ima još 5 dana do derbija.Čisto da se natenane izrežira derbi kao u filmovima.
f

fica 63

pre oko 2 godine

Najbolji sudija SFRJ Zoran Petrovic ponistio je najefektniji gol u dederbiju..Piksi sa pola terena...da se zna ...bre
G

Gost123

pre oko 2 godine

Da istina ziva, i po zavrsetku sudijske karijere priznao da navija za Partizan...
o

o Boze

pre oko 2 godine

@gost123, bas tako je i mazic priznao da je partizanovac... jednom prilikom dok smo leteli iz beca za beograd... on je tad sudio utakmicu LS u ceskoj a vracao se preko beca a ja isao na utakmicu Zvezde mislim sa kelnom, na moje pitanje za koga navija samo se nasmejao i rekao da je to privatna stvar da bi mi odmah rekao "imali ste srece sto sudija nije video gol ristica" da bi jos dodao da je Zvezda trebala ispasti...
S

Sale1

pre oko 2 godine

E tako se donosi titula .Joa jedan Radovan!!!
R

Reč je reč

pre oko 2 godine

Samo pošteno pa nek pobedi bolji. Trenerima skrenuti pažnju da će svako negodovanje i pickaranje od strane njih biti automatski sankcionisano kao i pritrcavanje igrača kod svakog sviranog faula.Ako zauzme takav stav možda i gledamo neki fudbal a ako pusti da se na njega nalecu igrači i da mu sa klupe jebu sve do devetog kolena imaćemo sranje od derbija kao što je unazad ko zna koliko godina.
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

A da za promenu malo igraci zvezde i partizana igraju fudbal na derbiju? Poslednji da kazes dobar derbi je bio 3:2 na marakani pre jedno 6 godina...alo 6 godina od tad su odigrali 15 meceva sigurno i vise...nije sudija kriv sto su oni ko pi*ke neke.
H

H H

pre oko 2 godine

Od tog derbija prošlo je punih 9 godina, a ne 6. Bio je dobar i 3-1 za Zvezdu 2015te, kad je Hugo dao 2 gola.
d

d.g.

pre oko 2 godine

Šta ćemo sa varom. I on je u službi grobara. Zašto nije reagovao protiv Radničkog?
r

riđobradi

pre oko 2 godine

iz istih razloga što nije reagovao na faul Pavkova protiv proletera
S

SUNĐER BOB

pre oko 2 godine

on ce u nedelju biti najbolji u timu partizana
l

lool

pre oko 2 godine

Ponistio Zvezdi cist gol kod 0 0.KO RADI TAJ GRESI... super bas
g

gost111

pre oko 2 godine

pa kod vas grese 5god.unazad,zato ste prvaci sveta po broju nepostojecih penala
T

Tzu

pre oko 2 godine

Naravno da treba da sudi najbolji srpski sudija a ne tamo neki elvis koji davi sumu
G

Gost1290

pre oko 2 godine

Ovde se javljaju navijaci kluba koji daje gol iz gol auta na derbiju ...da sprovode pravdu i upiru prstom u nekoga. To niko od njih da spomene...ali dobro...licemernost i selektivna amnezija je njihov zastitni znak.
I

Isti derbi

pre oko 2 godine

Vas djurdjevic daje rukom gol za 1:1
G

Gost1290

pre oko 2 godine

Gol rukom? Kakva je to propaganda...to ste izmislili posle derbija..da bi se izjednacilo vase davanje gola sa atletske staze...ko vas ne zna skupo bi vas platio...bez zelje da se dalje prepirem ovde oko toga ko je gde ostecen...secam se ja derbija i od mnogo pre...gde ste potkradali...sa cuvenim Sipkom i ostalom bulumentom iz tada vaseg saveza kojim ste vladali decenijama...nemojte da budete licemeri...znate i sami sta ste radili...ali ako volite da lazete sebe.. nemojte da pokusavate da lazete i nas..

Kontraudar

pre oko 2 godine

Ruka izmišljena da bi se amnestirala dalaštinabu koju bi i ćorav sudija video.
G

Gol rukom

pre oko 2 godine

Imas tri snimka gde se lepo vidi kako djurjjevic desnom rukom a ne glavom daje gol. Frimpong koji je stajao pored odmah je reklamirao ali sudija je priznao gol kao kompenzaciju .
G

Gol iz auta

pre oko 2 godine

To što je Frimpong nešto signalizirao može biti sporna situacija, mada zakoni fizike prkose da tako daš gol rukom. Gol iz gol auta je nesporna situacija i može da se poredi jedino sa penalom na 18m sirotoj Inđiji. A vrh ovog teksta je Sudijska organizacija 2019 - pa ona je mozak zločina.

MILAN1989

pre oko 2 godine

@Gol iz auta Ne secas se Tole/Bjeka lige, kad su protiv Zvezde svirali penal na 17m protiv Jagodine? Verovatno imas pamcenje kao ribica, nemam drugo objasnjenje
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Znaci sad to da vrati?A penali i golovi Nece Tomica,golovi sa atletske staze,iz ofsajda,nepostojeci penali za zvezdu to nista?!
M

Milijaš

pre oko 2 godine

Misliš onaj Milijašev u kupu za 3:2? A ne, taj je poništen iako je dva metra bio u dozvoljenoj poziciji.
o

o Boze

pre oko 2 godine

ovog sam se najvise pribojavao, covjek je zaslijepljeni grobar i ne moze da kontrolise navijacke emocije, unistio nas je i ponovo je namontirano da nas unisti... u odlucujucem derbiju oni spremaju odlucujuci udarac...
R

Raul Bobadilla

pre oko 2 godine

Odakle ti to da je "zaslepljeni grobar"???
B

Bože

pre oko 2 godine

U odlučujućem derbiju spremamo odlučujući udarac axaxaxa, ovde komentatori postaju sve zabavniji. Spremamo :)
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Jednom nam je poništio regularan gol, poništiće ga ponovo. Ali ni to im neće pomoći da izbegnu poraz. "IGRA ZVEZDA PRAVI LOM, ZA NAS ONA VEĆ JE ŠAMPION. MNOGE BITKE ZBOG NJE PROŠLI SMO, NA STAZE SLAVE DA JE VRATIMO" NANANA NA NA NANANA
K

Kemp

pre oko 2 godine

Jasna je stvar, Zvezda mora da pobjedi i čak ni to joj ne garantuje titulu, sve ostalo je na strani partizana....
L

Laziale

pre oko 2 godine

0:0 u najavi, nazalost
N

Ne brukajte se

pre oko 2 godine

Po cemu je to bio cist gol Zvezde? Za neku raspravu mozda, ali decidno tvrditi da je ponistio cist gol je presmesno. Samo me znaima da je takav gol ponisten Partizanu u derbiju da li bi naslov bio isti i da li bi bila ista percepcija novinara. Isto tako Partizan moze da kaze za prosli derbi da mu je ponisten cist gol jer onaj faul Urosevica se ne bi svirao da je bio van sesnaesterca.
R

Ris

pre oko 2 godine

Urošević je prišao lukavo Rodiću iza leđa i dodao loptu Rikardu koji je dao gol. E sad , jeste ga malo ćuknuo po nozi. Neko bi svirao faul a neko ne bi. Slična situacija kao na tom derbiju kada ga nisu priznali Zvezdi! Ali to nisu situacije koje su vidljive iz aviona da je neko oštećen! Kao kad je rekao Milojević za Boacijev gol da je čist kao suza, ili da je gol kao kuća a glavni sudija pokaže na korner! Eto koliko je očigledan pogodak. Uglavnom šta je bilo bilo je i glupo je sada se raspravljati
N

Ne brukaj se ti

pre oko 2 godine

Faul Uroševića bi se svirao svuda jer je šutnuo i gurnuo igrača. Taj gol u derbiju je čist jer niko nije dirao Stojkovića već je on skočio na igrača i inicirao kontakt, koji svakako nije bio dovoljnog intenziteta ni za faul na centru a kamo li za poništen gol u derbiju.
H

Hshshabakevevevsaš

pre oko 2 godine

Moguće da je taj poništen gol diskutabilan, ne možemo sa sigurnošću da kažemo da je bio faul ili nije, ali molim te, nemojte samo vi o naslovima da pričate, pa samo u poslednjih 10-ak dana su bili naslovi tipa "Zvezda pobedila Megu uz 28 sl. bacanja, Zvezda prošla Radnički na penale, pa onda izjave bivših sudija o oružanoj krađi" itd... Sve ok, al samo vi nemojte o tome, molim vas
M

Mudra breskva

pre oko 2 godine

Ne ! Slican gol je naravno priznat Partizanu odnosno nije se ni postavljalo pitanje od strane medija kad je Tavamba odneo onog malog golmana Manojlovica. Inace kad se toliko kuka o greskama nista ne moze da se poredi sa ponistenim Milijasovim golom. Sve ostalo i ovako i onako mahom navijacki jel…ali ono je dan danas neobjasnjivo
B

Bruka

pre oko 2 godine

Gol iz gol auta je sasvim objašnjiv. Sporna situacija koja uopšte nije sporna. Sporan je samo sudija.
@

@mudra breskva

pre oko 2 godine

Što se tiče Milijaševog gola, imam poznaninka, čovek je neviđeni Grobar, Zvezdu organiski ne može da smisli, i to ne krije. Poznanik tog mog poznanika je bio sudija na tom meču. I njegov komentar za tu situaciju je bio "Ja da sudim a Zvezda da pobedi derbi? Nema šanse" A što bi rekao Balašević, ako su lagali mene, i ja lažem vas. Inače, isti takav gol Bena je poništen pre 2-3 godine, ofsajda ni od korova.

Mr 007

pre oko 2 godine

Sto ne sude strane sudije u vecitom derbiju? Naslov dovoljno govori kakvo se sudjenje ocekuje.
R

Raul Bobadilla

pre oko 2 godine

Upravo ova sudijska trojka je sudila nekoliko derbija Grckog prvenstva...
r

riđobradi

pre oko 2 godine

Fali ti Simović da poništi Rikardov regularni gol na zadnjem derbiju?
S

Samo da pitam

pre oko 2 godine

Je l' će sudija imati sastanak sa predsednikom saveza i predstavnicima klubova pre utakmice, kao onomad kad nam je poništio čist gol?
S

Samo glupost

pre oko 2 godine

Pitas...I pripremas alibi POSTO gubite sigurno.
@

@samo glupost

pre oko 2 godine

Prvo pređite centar više od 3 puta, pa se javi...
H

Hahoje

pre oko 2 godine

Hahahahahaha, cist gol hahahahahahah
H

Hermano7

pre oko 2 godine

Postenije ce biti da terzu stavite da sudi
З

Звездаш

pre oko 2 godine

Када нема "склањалице", добар је и "судија". Па и Мажић је судио европске утакмице а у дербијима је "судио". Тако ће и овај опет да се "доказује" у дербију, па за награду свира у Европи...
n

neshha

pre oko 2 godine

Upravo tako.Za namestanje se uglavnom biraju najbolje sudije,a ko to zna bolje od Bjekovica?
H

HOCEMO STRANE SUDIJE!!!

pre oko 2 godine

Kad drzava ulozi toliko para u Zvezdin prelazni rok jasno je da nece dozvoliti da ih tamo neki VAR omete u nastojanju da ukradu joj jednu titulu, 5. u nizu, a ko zna koju u svojoj istoriji!
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Ja kao Zvezdaš podržavam to. Strane sudije na svakoj utakmici! I skraćenje lige na 10 ili 12 ekipa, da se igra dvokružno sa dvokružnim plej ofom i plej autom.
S

SAM PROTIV SVIH

pre oko 2 godine

Zvezdin gol je tada opravdano ponistio jer je bio faul, a svi se odlicno secamo sta je uradio Partizanu protiv Vojvodine u Novom sadu! Nakon Zvezdinih utakmica protiv Cukarickog, Radnickog i Proletera gde su im sudije pratkicno resile utakmice u njihovu korist jasno je kuda ovo ide jer kako je i sam Terzic rekao da je rekao Jovanovicu da ce napredovati samo ako posteno sudi, naravno posteno po Terzicu, a svi znamo da je napredovao i da sudi LS, znaci sudio je posteno prema Terzicevom misljenju i evo nam ga da nastavi da napreduje zajedno s naprednom Zvezdom.
G

Gos

pre oko 2 godine

Hahahahahahha opravdano poništio a ustanovljeno i na snimku se vidi kako Mustafa širi noge i pada bez ikakvog kontakta.
P

POVRATAK KRALJA PM8

pre oko 2 godine

zvezda je ove sezone dobila bodove uz pomoc sudija protiv: Napretka 2 boda (nedosudjen penal za Napredak), Vozdovca 2 boda (nedosudjen penal za Vozdovac), Partizana 1 bod (nedosudjen indirektan udarac za Partizan neposredno pre izjednacujuceg gola zvezde), TSC-a 2 boda (faul Kataija kod oduzete lopte kod prvog zvezdinog gola), Cukarickog 2 boda (nedosudjen prekrsaj u napadu Pavkova kod prvog gola i izmisljen crveni karton za Cukaricki), Proletera 2 boda (Borjan nije stajao na gol-liniji prilikom jedanaesterca koji je odbranio). , a ni za bod nije ostecena! Partizan nijedan jedini bod nije dobio od sudija, a ostecen je za 2 boda protiv zvezde zbog pomenute situacije sto znaci da su sudije ove sezone i pored VAR-a uspele da naprave razliku u zvezdinu korist cak od 13 bodova do sada, a da nema VAR-a to bi islo na onih prosecnih 40-ak bodova koliko zvezda dobije od sudija odnosno za koliko sudije ostete Partizan. Na ovih 13 dodajte jos 5 bodova viska koje Partizan ima i dobicete realnu sliku - 18 bodova razlike u korist Partizana do sada tj. resena trka za titulu, tako da bi ovo bio derbi za prestiz, a ne za titulu. Srdjan Jovanovic je ponistio gol zvezdi potpuno opravdano jer je zvezda napravila ocigledan faul nad golmanom Partizana, a zaboravio je zute i crvene kartone igracima zvezde tako da su utakmicu trebali da zavrse sa jos par crvenih kartona. Naravno da je Sudijska komisija rekla ona kako joj zvezda naredi kako bi ne bi ispalo da su zasluzeno porazeni. Hocemo li da pricamo kako su ugurani u 1/4 finale Kupa Srbije protiv Radnickog iz Nisa???
V

Vuc

pre oko 2 godine

Vi ste dobili sve utakmice na dogovor filijala i FSS-a. Znaci +50 za Zvezdu.
r

ranGo

pre oko 2 godine

uh jbt pa zvezda je inda u zoni ispadanja u linglongbjeka ligi a u LE prva i grupi cudno zar ne?
@

@Povratak kralja

pre oko 2 godine

Partizan je u ovoj sezoni dobio bodove od strane protivnika na sledećim utakmicama: ... zapravo, lakše je da napišem od koga nije - samo nije od Zvezde. A sudijske odluke u Partizanovu korist ne treba ni spominjati, one su mnogo manji problem od dogovorenih utakmica. Ali samo da te pitam, je l' bio penal za Radnički Niš protiv Partizana? I je l' bio faul za Radnički Niš pre vašeg drugog gola?
h

humskapfc...

pre oko 2 godine

Bravo druze, sve tačno 100%
P

Partizanus ispadus

pre oko 2 godine

:)
a

alo bre

pre oko 2 godine

nisam hteo dalje da citam posto sam video koliko si korektan, evo ovako sad, koliko si ti korektan u svom komentaru ja ti zelim toliko zdravlja i srece ali samo tebi, porodica nek je ziva i zdrava!
M

Mesina

pre oko 2 godine

Na toj utakmici Zvezdi nije ponisten gol.Sudija je svirao faul nad golmanom,svi su stali i Zvezdin igrač je dao gol.To nije ponisten gol,nego šut posle prekida igre.Malo edukujte ove ,,navijače",sto jedino o fudbalu znaju da čitaju saopštenja.
@

@Mesina

pre oko 2 godine

Druze, ajde na brukaj se...

Sakur

pre oko 2 godine

Znaci zvezdu je ostetio a Partizan je pomogao tako sto ga je masakrirao protiv vose pa onda smenili Milosevica ahahahahaha pa vi ste hit majke mi
c

cipiripko

pre oko 2 godine

-17
G

Gost1290

pre oko 2 godine

Mislim da smo zreli za strane sudije...koje bi sudile znacajne meceve u prvenstvu i kupu...kao u Grckoj...nepristrasno ljudi dodju.. odrade utakmicu ...budu placeni i pravac na aerodrom...
n

neshha

pre oko 2 godine

I jos za PO ABA lige da sude stranci,pre svih La Monika.A ne tu Juras,pokajnik,da zakuvava situaciju.
A

ArtistaNo1

pre oko 2 godine

Pametnom dosta u naslovu piše "Zvezdi poništio čist gol, doveo Stanojevića u Partizan." Da je pravde ovakvi bi bili u rudniku nekom a ne glavne sudije, al ajd sad.
V

Vuc

pre oko 2 godine

Secamo se kako i Grobari Cokot ne daje Leonardu drugi zuti za lakat u glavu i ne ponistava gol kod faula nad golmanom. Secamo se i Mazica Karadzicevog coveka od zadatka kada u finalu kupa ne sudi penal za Zvezdu kada je Milenkovic skinuo dres Boaciju i oborio ga na zemlju. Pa Raka Djurovic rece Partizan trazio da namesti finale kupa pa Mateus i Boja sta su pisali i na kraju clan UO Partizan svedocio u BIA da je podmicivao sudije za derbi.
T

Teodul

pre oko 2 godine

Kakav bre cist gol??? To je ocena kokezanske komisije, bio je klasican faul!

Sakur

pre oko 2 godine

Posto vi samo citate naslov aj procitaj ceo tekst pa da vidis kako je to pomogao Partizanu
D

Dovlis

pre oko 2 godine

Kada je zvezda ostecena- ko radi taj gresi, kada je partizan ostecen- zavera drzave protiv njih, kukumakanje i pozivanje da se ide ispred skupstine i selektivno komentarisanje spornih situacija koje su samo u korist zvezdinog protivnika dok situacije u kojima je zvezda ostecena, veliki borci za pravdu i regularnost, ne komentarisu. Ako posle svega ovoga nemate motivaciju da im pokazete u nedelju ko je bolji na terenu i spakujete im bar dva komada onda mi stvarno ni ne zasluzujemo titulu.
D

Dex911

pre oko 2 godine

"Prva i jedina želja svih posmatrača: da se posle 166. večitog derbija priča o fudbalu, a ne o sudijama. Imenovanje Jovanovića i njegovih saradnika". Nazalost nista od toga. Koliko god dobro da sudi porazena strana ce ga pljuvati i prozivati a pridruzice im se vrlo brzo i pobednicka sa prozivkama zbog nekih beznacajnih sitnica, kako im nije svirao neki (beznacajan) faul, svirao korner za protivnika i slicno.
K

Ko je rekao

pre oko 2 godine

A ko je rekao ili gdje pise da je valjao Realu, Sitiju, Juventusu i Čelsiju.... sudijo je zato sto je tako nmeko drugi odlucio a ne ti klubovi?

Bojan Urosevic

pre oko 2 godine

Znaci Kolina ne zna pa ga zato postavljao.
s

sve jasno

pre oko 2 godine

zna on dobro da ostecuje Zvezdu po zadatku i navijackoj pripadnosti , naravno u evropi je manji od makovog zrna
D

DakaCz

pre oko 2 godine

Nista to ne mora da znaci sto je sudio ligu sampiona i bio kako treba ako je ovde instruisan i dobio zadatak da nekome opet nanese stetu,bilo jednom ili drugom timu.Apriori nikome ne verujem nego pustim da utakmica tece i onda na osnovu postupaka sticem utisak.Ja naravno navijam za svoj tim,smatram da je Zvezda najkvalitetnija i da spletom okolnosti trenutno nije prva a pobedom u derbiju otvaraju se mogucnosti i vrsi pritisak na konkurenta pa cemo videti do kraja ko ce prvi kroz do cilja.
P

PartizanPFK

pre oko 2 godine

Sramotno! I derbi hoće da pokradu!
B

Brate...

pre oko 2 godine

Pa to ovi tvoji pokušavaju, pročitaj bar naslov ako te umori tekst od "2 minuta".
Z

ZvezdasSrb

pre oko 2 godine

Ponistice i u nedelju zvezdi gol, moze im se, Hajka vec traje, Stanojevic se ne kaznjava za komentarisanje sudjenja, moze da radi sta hoce, Klub cuti na pljacku, Da je zvezdi sviran onakav penal kao proleteru to bi bila nevidjena drama, zvali bi se eksperti sudijski i pricalo bi se danima... Pre toga Radnickom se ne svira cist crveni karton za penal nad Benom.. i tako, a Naviijaci zvezde cute kao i uvek..
B

Barani CGCZ

pre oko 2 godine

Realno, top sudija + ima VAR. Ne vidim nijedan razlog da neko strepi i misli o suđenju. SVI NA MARAKANU DA OVO OKREĆEMO - NAPRED ZVEZDO!
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Sudice po zadatku,tj navlacice za gromadu
L

Laufer

pre oko 2 godine

Daj Boze da si u pravu.