Komentari na vest

Najdosadniji trener Primere napravio najuzbudljiviji tim Evrope

1902

pre 6 meseci

Dobar je Soceidad ove sezone. Volio bih da doguraju sto duze u Ligi sampiona! Steta sto su od barcelone izgubili u prvenstvu.
m

max alegri

pre 6 meseci

Najjaci tim Primere je Girona trenutno.
d

djirona

pre 6 meseci

je tim u najboljoj formi a daleko od najjaceg tima na kraju sezone bice 15 bodova iz sosijedada
S

Suludi Milojko

pre 6 meseci

Barcelona mi je pri srcu, ali Sosiedad trenutno igra najlepši fudbal u Primeri. Utakmice Reala i Barcelone su postale dosadne. Čak šta više i poznati "ubica fudbala" Simeone, promenio stil sa Atletikom, i igraju napadački fudbal.
a

artur2

pre 6 meseci

Ovo sto bresanac kaze,to zna i ludi..ne samo za sosiedad nego eto npr sevilju koja je sa nikakvim ulaganjima uzela 7,8 evropskih trofeja,pa viljareal prije 2godinee isto uzeo ligu evrope ,a onda sppominju kako je murinjo cudo napravio sto je osvojio takmicenje dje je u finale igrao protiv đece iz ajaxa,a prije toga sa ekipama ko anderleht,st tjen a ulozio je u taj junajted za taj period vise no gvardiola u city..sa svim tim milionima nikad englezi nece imati to sto imaju spanci,pogotovo za evropu.
к

курии

pre 6 meseci

Сосиједад као Малага ономад 🔥
m

ma da bre to

pre 6 meseci

Deportivo nista, a? XD ma idi najjace godine za fudbal, kola, zivot 2000e...kad se setim kalca (dok je pink jos bio normalna televizija) pa svaka utakmica kad pocinje dim od bakljada, pa lacio sa nedvedom, veronim, mihom, stankelom...roma kafu, montela, bati (kako cemo) ma da ne nabrajam sad svaki tim...pa kad udare na valensiju, reala, deportivo...bolje da ne idem dalje suza ce mi krenuti...
n

niko123

pre 6 meseci

Ne pratim vise sport,sve je postalo izvestaceno,ali tu i tamo citam tekstove posveceno sportu,pa sam malo procitao ovaj tekst.Sto se tice Real Sosjedada,oni su tu uvek pri vrhu lige.Stariji ljubitelji se verovatno secaju kako su pre 20 tak godina,razbijali,Nihat Kaveci i Darko Kovacevic u ligi koja je uz Kalco,bila ultra jaka:)
d

d.o.o.

pre 6 meseci

pa znaci da ga ipak pratis xD ko ovi sto "bojkotuju moderan fudbal" pa gledaju svaku utakmicu ikad
w

wenger1992

pre 6 meseci

odličan tekst! bas bih volio vidjeti zubimendija u dresu arsenala,mislim da bi bio sjajno pojacanje..naravno trebace veliki iznos da se plati,ovi su uvjek bili tvrdi pregovaraci..
D

D@cha

pre 6 meseci

Isto kao i leverkuzen,ne tako skupa pojacanja a vec se vidi uspeh i kontinuitet.
V

Voždovac

pre 6 meseci

Suština ove priče je sistem, koji u Sosijedadu postoji decenijama. Jeste da ne osvajaju trofeje, ali pričamo o španskoj ligi, gde nije lako biti stabilan prvoligaš.
1

1. Gost

pre 6 meseci

Meni definitivno naj zanimljiviji ove godine, Bayer Leverkusen i R. Sociedad. Uvek simpatišem klubove koji naprave dobar tim od mladih igrača za "male" pare ili iz sopstvenih resursa i pomrse konce velikima.
O

Ognjen 161

pre 6 meseci

Ono što je potpuno ludo u vezi sa ovim baskijskim klubovima jeste broj igrača iz omladinske škole. Ako uzmemo u obzir da Bilbao nema igrače koji nisu etnički Baski, plus da Sosiedad ima u startnoj postavi 5 Baska, shvatićemo da imaju najbolji rad sa mladim igračima na svetu, budući da Baska ima ukupno ne više od 2.5 miliona od čega pola otpada na žene i maksimum još 300.000 muškaraca uzrasta od 18-35 godina na koje mogu da računaju. Dakle ili su Baski najtalentovaniji narod na svetu ili se tamo sa mladima radi najbolje na svetu.
T

Tako je

pre 6 meseci

I to je razlog zbog kojeg i dan danas gotivim Lion i Viljareal.
@

@Ognjen161

pre 6 meseci

Braća Vilijams sigurno nisu "etnički" Baski. Dovoljno je da budeš rođen u Baskiji da bi mogao da igraš za Bilbao.
r

rea

pre 6 meseci

Kako je Sosijedad stigao do 1/8 finala? Tako što je dobio grupu sa Benfikom i Salzburgom koji su trenutno na nivou Čukaričkog.

Gosthjk

pre 6 meseci

Malo si ga preterao sa Cukarickim, i jedni i drugi bi im spakovali 5+ komada bilo kad, ali da je slabija grupa, jeste. Pre svega sto je Benfika iznenadjujuce losa ove sezone.
R

Rubikova kocka

pre 6 meseci

Sam Di Maria bi pobjedio Čukarički!
m

ma da bre to

pre 6 meseci

Zato da im je uleteo partizan u grupi ne bi samarali jel da? Sta si ti postigao sine da vredjas cukaricki koji vas je legitimno prosle godine pobedio vise puta uz onu smejuriju sa navijacima. Pre nego sto krenes nekog da vredjas pogledaj sebe sta radis i na sta licis
r

rea

pre 6 meseci

Srbima je ironičnost misaona imenica. Elem, Di Marija ima 40 godina, to kakad je trenutno pokazuju rezultati Benfike kako u LŠ, tako i u domaćem šampionatu.