Komentari na vest

Najhrabriji fudbaler Bundeslige Sardar Azmun: Ako me i izbace sa Mundijala, neka to bude zbog kose Iranki

t

tuzna sudbina Irana

pre preko 1 godinu

Iran ima bas tuznu pricu. Nekada najprosperitetnija nacija kao konstitutivna monarhija, sa jednim od najstarijih ustava u Aziji. 1953. Britanci i Ameri zbog nafte im postavili Saha Pahvalija kao apsolutistickog monarha, mada su i tada imali dosta ljudskih prava i sloboda. Samoubili se definitivno kada su dozvolili 1979. da im Homeini dodje na vlast, vratili se prakticno u kameno doba posle toga.
G

Gostysgsrar

pre preko 1 godinu

imajte u vidu jednu stvar a to je da mu je cela porodica u nemackoj, ili jos bitnije van irana ove reci nisu toliko jake iz tog razloga naravno da ne podrzavam odnos prema zenama u iranu ili avganistanu ali ovo im nece mnogo pomoci, bar dok se ne pobune ljudi koji zive tamo
N

Nišle

pre preko 1 godinu

Ukoliko ti nisi razumeo, poenta je da se pobuna u zemlji upravo i dešava ( a ne kao u ovoj našoj vazalskoj banana državi), a on je kao poznata ličnost u inostranstvu podržao tu pobunu. Tako da je poprilična težina ovih reči jer ne znam da je ijedan drugi iranski sportista smeo da se oglasi.
1

1992

pre preko 1 godinu

Pa šta ako je u Njemačkoj? Nije Njemačka na Marsu. Ukoliko bi neko htio da mu nanese neko zlo ima ga na tacni za takvo nešto. Danas u sve dijelove svijeta stižeš za tren oka. A uostalom svaka država svugdje ima svoje pipke.
L

Ljuba Beat Street

pre preko 1 godinu

Svaka cast momcino.
z

zosim

pre preko 1 godinu

svaka čast za momka, kakva bratina