Stadion u Senti (©TSC)
Stadion u Senti (©TSC)

NAJNOVIJA VEST: Devet pozitivnih igrača u FCSB-u, Rumuni s njih 14 u Senti!

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.09.20. | 10:12

Čeka se odluka Uefe

Dešavalo se timovima sa Kosova i Metohije, desilo se i Slovanu iz Bratislave. A sada i FCSB-u, koji će na gostovanju kod TSC-a u Senti – ako se meč uopšte i bude igrao – biti bukvalno desetkovani pošto je posle dodatnih testova u Srbiji rumunski tim ostao sa svega 14 raspoloživih igrača!

Delegacija iz Bukurešta u Srbiju nije ni doputovala kompletna, jer je ceo stručni štab, kao i jedan igrač, bio pozitivan još i pre puta. A nakon što im je priključen trener B tima FCSB-a novi pozitivni slučajevi, ne u vezi s njim.

Izabrane vesti

Rumunski mediji prenose: čak devetorica igrača i isto toliko članova stručnog štaba! Sve skupa 18 zaraženih.

Prema informacija MOZZART Sporta upravo je u toku sastanak sa delegatima Uefe koji će FSCB-u saopštiti konačnu odluku, odnosno da li će se meč uopšte igrati ili će biti registrovan službenim rezultatom 3:0 za TSC. Ili će možda utakmica biti odložena za dan kako bi Rumuni mogli da eventualno dovedu nekog iz omladinskog pogona kako bi popunili sastav.

Što se tiče igrača, pozitivni su golman Andrej Vlad, štoperi Andrej Miron, Darijuš Olaru i Julijan Kristea, vezisti Florin Tanase, Ovidiju Popesku, Jonut Vina i Andrej Pandele, te napadač Serđu Buš.

To dalje znači da gosti iz Bukurešta na raspolaganju imaju samo 14 igrača. Među njima samo jednog golmana, 19-godišnjeg Razvana Dukana, koji još nije upisao takmičarski debi za FSCB.

Golman: Razvan Dukan

Odbrambeni: Valentin Krecu, Ovidiju Perijanu, Jonuc Panciru, Marijuš Bričag, Aleksandru Pantea

Vezisti: Gabrijel Simion, Olimpiju Morucan, Ovidiju Horšija, Robert Jon

Napadači: Florinel Koman, Adrijan Petre, Denis Man, Alešandu Buzijuk.

Kad je u pitanju stručni štab, pozitivni su: Ovidiju Kurti (fizioterapeut), Marijuš Popa (trener golmana), Anton Petrea (šef sturčnog štaba), Tomas Nojbert (kondicioni), Orea Kodorean (kondicioni), Sorin Kristof (fizioterapeut), Bogdan Stojka (video analitičar), Marijuš Januli (tim menadžer), Mihaj Stojka (sportski direktor).

Teoretski bi, dakle, trener Mihaj Pintili na teren mogao da izvede sledeću postavu: Dukan – Krecu, Perijanu, Bričag, Panciru – Morucan, Simion, Horšija – Man, Buzijuk, Koman. I da na klupi ima samo trojicu igrača: Panteu, Jona i Petrea.



tagovi

TSC Bačka Topola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara