Romelu Lukaku (©AFP)
Romelu Lukaku (©AFP)

Najomraženiji fudbaler Romelu Lukaku: Interovi navijači ga zovu izdajnikom, neće ga ni u Torinu ni Čelsiju

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.07.23. | 14:09

Saudijska Arabija se nameće kao logično rešenje?

Od obožavanog do – izdajnika?! I to u samo par dana. Romelu Lukaku je nekako uspeo da postane jedan od najomraženijih fudbalera današnjice, pošto su protiv njegovog dovođenja javno digli glas i navijači Juventusa i navijači Intera.

Čelsi već odavno želi da ga se reši. I taman kada su mislili da će u tome uspeti – problem.

Izabrane vesti

Belgijanac je bio već viđen u Interu, koji je navodno bio blizu dogovora sa Plavcima, ubeđen da će završiti posao. Međutim, pre nekoliko dana Lukaku je jednostavno – nestao. Niko nije mogao da kontaktira ni njega, ni bilo koga od njegovih zastupnika.

Baš tada pojavila se vest da je jedan od Lukakuovih zastupnika, beglijski advokat Sebastijan Ledur kontaktirao Juve da usluge svog klijenta ponudi i Staroj dami. Italijanski mediji optuživali su ga da koriste karakterne mane Romelua i gleda isključivo kako sam da zaradi. Vest se proširila, došla do navijača i prvo  su reagovali navijači Juventusa.

Možda i zato što je pre koju godinu korpulentni napadač govorio da nikada ne bi otišao u Torino, juče su Juventusovi navijači ispred stadiona uzvikivali: „Nećemo Lukakua“. Nije ih doduše bilo mnogo i možda u klubu nisu bili previše opterećeni tim nezadovoljstvom.

U Interu svakako hoće. Ne samo zbog toga što im se nije javljao na telefon, već i zato što su Interovi navijači okupljeni u grupi Kurva Nord izdali saopštenje u kome su se žestoko obrušili na Belgijanca.

Nikada više, Lukaku. Izdao si nas sve. Branili smo te i u najtežim trenucima, ali ti si nam zabô nož u leđa. Ljubio si naš grb, a sada se prodaješ najvećem ponuđaču. Ti nisi pravi muškarac“.

Ostaje dakle nejasno gde će dalje Lukaku, mada je posle svega zaista teško zamisliti ga u Interu gde je odigrao poslednju dobru sezonu. Ako se pita advokat Ledur, možda rešenje bude u Saudijskoj Arabiji. Prema nepotvrđenim informacijama Al Hilal je voljan da mu plati oko 80.000.000 evra za tri godine i pride Čelsiju da 45.000.000 evra i nešto preko za obeštećenje.

Juventus svakako ne bi mogao da ide toliko daleko dok ne proda Dušana Vlahovića, koji se dovodi u vezu sa Pari Sen Žermenom, mada je to na dugačkom štapu.


tagovi

Letnji prelazni rok 2023Romelu Lukaku

Obaveštavaj me

Inter
Juventus
Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara