Komentari na vest

Najomraženiji fudbaler Romelu Lukaku: Interovi navijači ga zovu izdajnikom, neće ga ni u Torinu ni Čelsiju

S

Saturn

pre 11 meseci

Fudbalski Embid
K

Kosta11

pre 11 meseci

Kakav je ovaj,sve mu smeta mnogo sujetan.
N

Nemanja021

pre 11 meseci

Da li su svi bas 100% sigurni da on nece ostati u Celsiju? Pre svega nekoliko dana je Poketino izjavio da ga ocekuje na razgovoru kao i sve ostale, dosao je kasno jer se ocekivao transfer i logicno nije otisao u Ameriku. Ne vidim zasto igrac placen preko 100m funti ne bi dobio sansu da se nametne. Klasni napadac pri tom ne vidim da se ne uklapa kod Poketina, a takodje ako ne uspeju da dovedu Vlahovica, koga to boljeg Celsi moze da dovede? Mislim da on funkcionise najbolje u tandemu i da je to Konte na vreme uocio. Nkunku Lukaku meni zvuci iskreno ubitacno. Enco, Kaisedo, Mudrik, Sterling, Cilvel, Dzejms, Fofana, Kolvil, jos ako bi Emi Martinez stvarno dosao meni to zvuci ubitacno.
D

DidierDrogba11

pre 11 meseci

Imalo bi to smisla da je normalan i nije razmažen, ali lik je ko dijete kakvo, hoće da igra prvu postavu bez obzira na formu, konkurenciju itd.
L

Logitech

pre 11 meseci

Neka predje u Bajern, ionako Nemci traze napadaca.
G

Gost0007

pre 11 meseci

Celu karijeru luta. Jedino gde je dobro igrao je bio Everton i Inter (sampionska sezona). Ova posla zbog povrede ocajna, kasnije se vratio u formu ali daleko je to od onoga od koga se mnogo vise ocekivalo. Ima odlicne predispozicije da igra u Italiji ali dzaba kad je prazna glava. Otisao u Celzi, Inter dobro zaradio, kasnije hteo da ozivi karijeru po ko zna koji put i umesto da bude zahvalan tom timu, on opet zanoveta i bezi dalje. Samoprozvani kralj Milana, bolje da prekrece (ako vec nisu) onaj grafit njega i Ibre u klincu, posle svega deluje smesno.
K

Krksi

pre 11 meseci

I u WBA je bio dobar , unistio poslednju utakmicu fergusonu na klupi UTD-a.. Ali da, pao od one povrede kad je trebao da bude jedan od vodja celzija i nikad nije bio isti..

FicaKg

pre 11 meseci

Кам ту Ред Стар бро. Код нас си добродошао таман нам треба таква звер у нападу.
b

benko123

pre 11 meseci

Vec je krenuo.