Komentari na vest

Najvažniji gol u istoriji Real Madrida? Vrlo moguće... (VIDEO)

n

no name_

pre 12 meseci

100 puta ponovljena parola: Mijatović gol je iz ofsajda doneto titulu Real M, i tako ušlo u legendu. Prvo Robeto Carlos šutira na gol, igrač Juventusa pokušava da blokira( lopta iz šuta uopšte nije išla ka Mijatoviću, jer je bio traljav šut) i praktično dodaje Mijatoviću, koji se lepo snalazi i nekom kiflom diže loptu u postiže gol u njegovom stilu. A dobro onda ide da to pravilo nije postojalo tada, takva su i danas pravila jedno te isto pa bude suprotno dosudjeno. Mnogo spornijij situacija je dosudjeno za Real M kasnijih godina. I na kraju akcija počinje tako što je upućen centaršut skoro sa korner zastavice, tu je i levi bek Juventusa... Nigde ne postoji snimak gde je taj levi bek, takvo vreme bilo, nije sve bilo opterćeno sudjenjem. Možda se zbog toga igrači Juventusa nisu bunili, možda je levi bek bas bio zaostao da ne bude ofsajd.
@

@ssss

pre 12 meseci

Taj Juve je u tom momentu bio najbolji tim u Evropi bez premca.Lipijev Juve je te godine igrao treće uzastopno finale LŠ i bio je pokraden jer je Mijat dao gol iz ofsajda.

Немања Земун

pre 12 meseci

Pedja Realu trofej, Jugi precku, pa dobro.
B

Brko

pre 12 meseci

Ofsajd i poklonjena titula. Ali, dobro se sjećam tih vremena. Serie A je bila daleko najjača liga svijeta, ali nisu uspjeli osvojiti toliko titula koliko su mogli i trebali. Često su previše defanzivno igrali u najvećim utakmicama s obzirom kakve su vrhunske napadače imali. Svejedno bilo je to lijepo vrijeme, Ajax, Milan, Juventus, Bayern, Dortmund, Real, Manchester United kao šampioni te još Inter, Dinamo Kijev, Leverkusen, Valencia, Monako kao kvalitetni izazivači
l

llldd

pre 12 meseci

Verovartno je bio ofsajd, ali smesno je sada sa ove vremenske distance govoriti kako je Realu poklonjena titula. Na stotine golova je bilo neregularno tom logikom, u najvaznijim utakmicama pre uvodjenja VAR-a
n

nee

pre 12 meseci

Bas suprotno treba pamtiti takve kradje u finalu ls pa i 2016 su dobili atletiko iz metarskog ofsajda i sta treba da se cuti o tome dok svi ne zaborave e pa nece da moze...nikad to nece bitti validno
p

pppl

pre 12 meseci

Jos jedna Realova brutalna kradja lige prvaka
R

Ris

pre 12 meseci

Taj Karenbe kad ga spomenu u svojoj karijeri bio prvak sveta i evrope sa Francuskom, LS i klubska titula prava sveta sa Realom, sve i jedan moguci trofej je osvojio za koji se borio a bio prosječan igrac. Jbt sta ti je sport i sta ti je zivot.
G

Gost200

pre 12 meseci

Veliki Predrag Mijatović. Malo se piše i priča o jednom tako velikom igraču sa našeg podneblja, veliku slavu je stekao u Realu iz Madrida, verovatno najvećem klubu na svetu (iako ne volim Real, poštujem ga), 1997. godine Zlatnu loptu za najboljeg igrača sveta dobio je Zuba Ronaldo, Mijatović je dobio srebrnu, Zidan bronzanu...Velike su to stvari.
A

Aca LJotic

pre 12 meseci

Gost200 Tu zlatnu lotu su trebali da dobiju po jednom Darko Pancev i Dejan Savicevic pocetkom devedesetih godina ali nisu ne znam zasto takodje bi zeleo da istaknem pre devet dana bilo je tacno 29 godina od kad je FK Inter osvojio Kup Uefa Darko Pancev je bio deo te generacije Fudbalskog Kluba Inter pre dva dana bilo je tacno 29 godina od kad je FK Milan osvojio Titulu Prvaka Evrope Dejan Savicevic je bio deo te generacije Fusbalskog Kluba Milan i dao je onaj fenomenalan gol u Finalu Lige Sampiona kad su igrali Milan- Barselona gol Dejana Savicevica je bio je lepsi od gola Pedje Mijatovica trebalo je malo o tome da pisu.
S

Samo da kažem

pre 12 meseci

E taj Vam se borio za nezavisnu Crnu Goru, ništa manje od Duška Ivanovića, kome spočitavate. I da, Mijat je veliki igrač i svako poštovanje za čoveka!
a

alexx

pre 12 meseci

taj gol si dao iz cistog ofsajda ali jbg nisi ti kriv...sudije i Real su cvrsta veza uvek bili ! vrhunski fudbaler je bio, tu nema nikakve dileme !
f

fore

pre 12 meseci

Ovaj gol je iz ofsajda. Činjenica je i da su sudije blagonaklone prema Realu često. Ali šta im prigovoriti za ovu situaciju? Gotovo da je bilo nemoguće videti u deliću sekunde, čak i snimke treba gledati iz svih uglova da bi se utvrdilo da je ofsajd, čak se niko iz Juvea nije bunio niti osetio bilo šta sporno.
v

vladan czbgd

pre 12 meseci

Veliki Pađa Mijatović ,strašan igrač