Nandez i Souček - Vest Hemov paket od 60.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.01.20. | 09:57

Čeka se, doduše, odgovor Kaljarija...

Posle samo 23 utakmice u Evropi, urugvajski vezista Najtan Nandez (24) je udvostručio svoju vrednost. I više od toga. Italijanski mediji od noćas bruje, a Englezi prenose, kako Kaljari ozbiljno razmišlja da proda momka kog je pre šest meseci doveo iz Boke Juniors za 18.000.000 evra

Gol i četiri asistencije za igrača kome takav doprinos ekipi nije svojstven i ne bi trebalo da bude, svakako govore da je klub sa Sardinije napravio sjajan posao, a ova ponuda Vest Hema od čak 40.000.000 evra samo potvrđuje tu činjenicu. Prema nekim informacijama radilo bi se o šestomesečnoj pozajmici, s obaveznim otkupom.

Izabrane vesti

Isti izvori navode da je Nandez vrlo zainteresovan za transfer, te da će z slučaju da Kaljari odbije ponudu Čekićara, insistirati na novom ugovoru po kom bi u isti bila ubačena i otkupna klauzula koja bi važila od leta, s iznosom na 40.000.000 evra.

Vest Hem očito vrlo snažno ulazi u finiš prelaznog roka. Podsetimo, u toku dana ili najskasnije sutra biće finiširan posao oko kupovine Tomaša Součeka iz praške Slavije za apsolutni rekord češkog fudbala kada su u pitanju obeštećenja. Visoki vezista obezbediće svom klubu zaradu od 20.000.000 evra, pa je dobio dozvolu da ode u London da obavi lekarske preglede.

Sa Součekom i Nandezom (ukoliko bi Kaljari prihvatio ponudu), odnosno golmanom Darenom Rendolfom iz Midlzbroa, koji je već stigao, Vest Hem bi potrošio ukupno 64.500.000 evra, što bi ga učinilo najvećim trošadžijom ove zime, ispred Espanjola i Napolija.

I to nije sve. Šuška se da bi Vest Hem rado u svojim redovima video i 19-godišnjeg defanzivca Ajaksa Seržinja Desta, međutim ta priča je još na dugačkom štapu...    

Foto: Reuters 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara