Emil Forsberg pogađa prečku (©Reuters)
Emil Forsberg pogađa prečku (©Reuters)

NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ: Dve stative i prečka donele 100.000 dinara

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.06.21. | 13:13

Eto zašto je važno ispratiti akciju Mozzarta

Sportsko klađenje i hrabrost često idu ruku pod ruku. Kroz akciju NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ Mozzart za vreme trajanja Evropskog prvenstva svakodnevno nagrađuje sa 100.000 dinara vlasnike tiketa sa najvećom kvotom i jednim promašenim parom.

Jedan od uslova je da nedobitni listić sadrži barem jedan od duela sa smotre najboljih selekcija Starog kontinenta, a detaljnija pravila pogledajte OVDE.

Izabrane vesti

Današnji dobitnik novčane nagrade u visini od 100.000 dinara je vlasnik tiketa sa kvotom 727,76. Kladilac je tipovao 10 parova, između ostalog pogodio je da će Engleska savladati Nemačku i da će postići najmanje dva gola, međutim koban je bio poslednji duel osmine finala Evropskog prvenstva. Kladilac je očekivao barem tri gola na susretu Švedske i Ukrajine, a kako je meč tokom 90 minuta okončan 1:1, ostao je "kratak" za samo jedan pogodak. A, bilo je onoliko prilika. Dve stative i prečka na meču u Glazgovu...

Ipak, vlasnik tiketa je zahvaljujući akciji NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ ipak inkasirao šestocifrenu sumu, a ceo tiket možete da pogledate na sajtu mozzartbet.com OVDE.



tagovi

naplati najveći promašaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara