Duel sa utakmice Kanade i Srbije (©fiba.basketball)
Duel sa utakmice Kanade i Srbije (©fiba.basketball)

NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ: Pogodio “iks” na Vembliju, a “prodali” ga juniori Srbije za jedan poen, ipak dobiće od Mozzarta 100.000 dinara

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.07.21. | 13:01

Benefit ublažio žal zbog promašenog tipa

Završeno je u nedelju Evropsko prvenstvo, a sa njim i akcija NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ. Benefit Mozzart kladionica donosio je svakog dana utešnu nagradu od 100.000 dinara vlasniku tiketa sa najvećom kvotom i jednim promašenim parom, a uslov je bio da se na listiću nađe makar jedna utakmica sa kontinentalne smotre.

Poslednji, 22. tiket koji je i pored promašaja naplatio 100.000 dinara dobili smo u nedelju, posle finalne utakmice između Italije i Engleske. Azuri su osvojili trofej posle jedanaesteraca, a naš kladilac je dobro predvideo da će meč da ode u produžetke, pa je na svoj tiket stavio igru “iks”.

Izabrane vesti

To mu je došlo, baš kao i još osam parova. Helsinborg je savladao Akropolis (1:0), Hamarbi je bio bolji od Degerforsa (5:1), uhvaćen je i remi Volerenge i Lilstrema (2:2). Samo da bi na kraju sjajan tiket sa kvotom 1.568,82 oborila juniorska košarkaška reprezentacija Srbije.

Orlići su u nedelju igrali protiv Kanade za bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu, ali su poraženi sa 101:92. Da stvar bude još gora, igrao je “dvojku” u hendikepu, koji je iznosio -8,5 poena. Znači naša selekcija nije smela da izgubi sa više od osam poena, a izgubila je sa devet! Još kad se zna da je imala +13 u trećoj četvrtini...

Ovakav ishod boli, nema šta. Ako mu je neka uteha, zahvaljujući akciji Mozzarta NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ inkasirao dobitak od 100.000 dinara. Tiket možete da pogledate na sajtu mozzartbet.com OVDE.



tagovi

naplati najveći promašaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara