Alvaro Morata (©Reuters)
Alvaro Morata (©Reuters)

NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ: Pogodiš da će na meču Hrvatska - Španija da bude X i 4+, obore te Kazahstanci, ali zaradiš 100.000 dinara

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.06.21. | 13:17

Eto zašto je važno ispratiti akciju Mozzarta

Evropsko prvenstvo je u punom jeku. U grupnoj fazi dolazili su očekivani rezultati, ali od osmine finala potop favorita. U toku je akcija Mozzarta NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ. Za vreme trajanja šampionata svakodnevno sa 100.000 dinara nagrađuje vlasnike tiketa sa najvećom kvotom i jednim promašenim parom.

Jedan od uslova je da nedobitni listić sadrži barem jedan od duela sa smotre najboljih selekcija Starog kontinenta, a detaljnija pravila pogledajte OVDE.

Izabrane vesti

Današnji dobitnik novčane nagrade u visini od 100.000 dinara je vlasnik tiketa sa kvotom 71.820. Na tiketu su se našla samo četiri para, ali sa velikim kvotama. Kladilac je uspeo da pogodi da će na utakmici osmine finala Evropskog prvenstva, Hrvatska - Španija, da dođe nerešen ishod i 4+. Takođe, pogođen je kombinacija X&4+ na mečevima Gamba Osaka - Đonbuk i Tobol - Kairat, ali četvrti par je promašen. Ista igra X&4+ nije došla na meču šampionata Kazahstana, Akžajik - Taraz. Na kraju je bilo 3:0 za domaćina.

Naš kladilac nije bio blizu i četvrtom velikom pogođenom kvotom, ali je zahvaljujući akciji Mozzarta NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ inkasirao dobitak od 100.000 dinara. Tiket možete da pogledate na sajtu mozzartbet.com OVDE.



tagovi

naplati najveći promašaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara