Hari Kejn (©Reuters)
Hari Kejn (©Reuters)

NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ: Zakasneo Kejnov gol, ali Mozzart nagradio sa 100.000 dinara

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.07.21. | 12:12

Eto zašto je važno ispratiti ovu akciju

Do kraja Evropskog prvenstva ostala je još samo jedna utakmica, i to ona najvažnija, za naslednika Portugalije na tronu Starog kontinenta, Engleska - Italija na Vembliju u nedelju. Samim tim bližimo se i kraju Mozzartovog takmičenja NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ. Kao što je poznato, takmičenje je na meniju dok traje Evropsko prvenstvo, a za jučerašnji dan ubedljivu pobedu odneo je kladilac s pogođenom kvotom 3.183,09.

Gol u mreži Danaca pre produžetaka mogao je ovom kladiocu da donese milionski dobitak. Na uplatu od 700 dinara na tiketu je bilo šest parova, a jedini promašaj je bio na meču polufinala Evropskog prvenstva, Engleska - Danska. Kladilac je odigrao kombinaciju 1&3+. Na kraju je Gordi Albion slavio sa 2:1, ali pobedonosni gol Harija Kejna u produžetku se nije važio, došao je prekasno.

Izabrane vesti

Preostali parovi su prošli, a između ostalog je pogođeno da će Novak Đoković da pobedi Mađara Mortona Fučoviča sa manje od 8,5 gemova razlike.

Za utehu, Mozzart je ovog kladioca nagradio sa 100.000 dinara.

Podsetimo, jedan od uslova da se nedobitni listić nađe u konkurenciji za osvajanje šestocifrene sume je da na njemu bude i neki od susreta sa kontinentalne smotre. Ceo tiket možete da pogledate na sajtu mozzartbet.com OVDE.



tagovi

naplati najveći promašaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara