Napoli i Borusija poslali skaute u Beograd da gledaju Zvezdinog Mesija!

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.10.23. | 15:03

Reč je o 16-godišnjem ofanzivnom vezisti i najtalentovanijem igraču škole

Još nije debitovao za prvi tim Crvene zvezde Andrija Maksimović, ali u dogledno vreme tinedjžer iz Novog Pazara mogao bi da postane najvredniji fudbaler srpskog šampiona.

Ofanzivni vezista, rođen 2007. godine, igraće danas za mladi tim Crvene zvezde u Ligi šampiona protiv Jang Bojsa i biće pod posebno prismotrom. Naime, kako javlja novinar Ekrem Konur, italijanski Napoli i Borusija iz Dortmunda poslali su skaute u Beograd kako bi uživo ispratili izdanje Zvezdinog vunderkinda.

Izabrane vesti

Čak i ako zadovolji njihove apetite Andrija Maksimović teško da bi otišao iz Zvezde, posebno jer je još maloletan. Ali očigledno je da prvak Italije i klub sa Vestfalena žele da budu ispred konkurencije i steknu početnu prednost.

Andrija Maksimović je posle odličnih igara u dresu kadetskog tima, preskočio omladinsku selekciju. Odmah je prebačen u redove Grafičara kako bi se sa 16 godina navikakvao na zahteve seniorskog fudbala. Dobro se pokazao u Prvoj Mozzart Bet Ligi Srbije. Na sedam mečeva postigao je četiri gola i upisao asistenciju.

Redovni hroničari zbivanja u Ljutice Bogdana tvrde da je Andrija Maksimović najtalentovaniji vezista omladinske škole još od Dejana Stankovića.

Igre Zvezdinog Mesija nisu promakle ni šefu stručnog štaba šampiona Srbije Baraku Baharu koji je, pre dva meseca, izneo zahtev da perspektivni ofanzivni vezista bude priključen treninzima prvog tima.

Mogao bi Maksimović da debituje za seniorski tim Crvene zvezde već u jesenjem delu sezone. Čeka se samo pravi trenutak.


tagovi

Andrija Maksimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara