Komentari na vest

Napoli je u finalu ali ovo sa Saudijcima je bruka cele Italije (VIDEO)

P

PopajFJ

pre 3 meseca

Arapi su željeli da gledaju Milana i Juventusa bas jucer citam koga ce zanimati Napoli Fiorientina osrednji klubovi samo s dugom tradicijom bez neki trofeja ...Vidjet ce te danas vec vise publike kao i u finalu

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

Ja misli mda cak i fudbalski nepismeni Arapi ne zele da gledaju juventusov fudbal. I gde si iskopao tu informaciju o juventusu i Milanu. Nek ti je Bog u pomoci, deckonja, komentari su ti uvek vrh gluposti.
U

Uvek protiv jrz

pre 3 meseca

Nije izmislio to, "Republika" je pisala o tome. Ovo sam izvukao sa Sempre Milan: "As reported by Repubblica (via Calciomercato.com), yesterday – on the eve of the first semi-final – the Saudi population including journalists and fans present asked their Italian colleagues why two teams like Fiorentina and Lazio had been sent to Riyadh ‘instead of of Juventus and Milan’. It then fell to the CEO of Serie A, Luigi De Siervo, to explain in a press conference that this is the formula for the Supercoppa, then ensuring that this evening’s match ‘between Napoli and Fiorentina will be a beautiful match’. It is a tournament which, all things considered, dissatisfies almost everyone. Whoever wins the cup will collect €8m, while the other finalist will get €5m and even the two defeated semi-finalists will receive €1.5m. The rest of the income derived from the €24m agreement will be shared between Lega Calcio and all the other clubs. Essentially, with only three games to play, this competition will earn Italian clubs more than the entire Coppa Italia. The lack of interest given the absence of Milan and Juve – have huge followings in the Middle East – may well be reflected in the attendances. There was even talk of Fiorentina and Napoli pulling out due to anger at the dates."

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

@uvek protiv Nema osnova po kom bi igrao Milan i juventus. I ja zelim u Beogradu Barsu i Real, ali nema tog takmicenja. Lacio je bio drugi, Viola finalista kupa. I to je glupo ali ima nekog smisla.
U

Uvek protiv jrz

pre 3 meseca

A ko je rekao da juventus i Milan zasluzuju da igraju SK? Napisao si da je covek izmislio, dokazao sam ti da nije. Ako i ovo budes spinovao, svaka ti cast.

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

@uvek protiv Ti si jako nezadovoljan covek. Nista ti ne odgovara. Uvek negativan i neprijateljskog stava. Spin ili ne ali tako je. Pokusacu da ne komuniciram sa tobom vise.
U

Uvek protiv jrz

pre 3 meseca

Sta je tako? Niko nije pricao o tome da li juventus i Milan zasluzuju ili ne, naravno da ne zasluzujemo, samo si se ti bavio time.
B

BokiUSA

pre 3 meseca

Sramota nista vise. Od praznika fudbala do cirkus medrano...
?

??

pre 3 meseca

Nek shvate da saudici i njihove pare upropastavaju fudbal. Evo im dokaza
S

Sombor

pre 3 meseca

Kojih 10000?Plafon 6-7.000.
T

Takoee

pre 3 meseca

To su ti borci protiv superlige kao inter koji igraju fudbal zbog navijača a ne love pa odu arapima na noge zbog love a vi navijači klubova nas gledajte preko malih ekrana
g

gostin

pre 3 meseca

Sta pricas? Ne pitaju se klubovi nista vec savez..
Z

Zoiii

pre 3 meseca

Aha, znaci Inter treba da odbije ucesce i izgubi priliku da se bori za trofej? Inter se ovde nista ne pita vec mrtvi savez koji je prvo napravio ovaj cirkus sa 4 ekipe, onda da se igra u KSA u sred sezone, a onda su dodali da se kartoni iz ovog takmicenja prenose na prvenstvo sto nikada nije bilo pre. I treba da odbiju SL jer ovo je ono sto ce se desavati ako je formiraju. Igrace se po Kataru, Arabiji, Kuvajtu...da bi se samo novac uzimao
@

@gostin

pre 3 meseca

Jel treba da ti crtam da su savezu ruke vezane ako se klubovi ujedine i odbiju da igraju van italije? Al đe da odbiju arapsku lovu