Zogović i Perišić (© FK Napredak)
Zogović i Perišić (© FK Napredak)

Napredak bezbrižno gleda ka narednoj sezoni: Za plej-of su neophodna pojačanja

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.05.23. | 13:13

Putinčanin operisan, Matić ne igra protiv Javora

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Kruševca)

Kruševljani su protiv Mladosti GAT (0:0) stigli do 39. boda u Mozzart Bet Superligi i mirno čekaju završnu utakmicu šampionata protiv Javora pod Bagdalom (subota, 17 časova).

Izabrane vesti

Ivanjičani se, sa druge strane, nalaze u zoni baraža i u Kruševac dolaze s namerom da uzmu tri boda. No, Napredak i rasterećen želi pobedu.

Došli smo posle dosta vremena u situaciji da smo konačno matematički obezbedili opstanak i trenutno zauzimamo deveto mesto na tabeli, a cilj nam je tu i ostanemo na kraju šampionata. Takođe, i da završimo sezonu pobedom, to bi nam dalo energiju na pauzi. Trijumf bi značio i navijačima, koji su imali stresni prolećni deo sezone. Trebalo bi da skupimo snagu da odigramo kvalitetnu utakmicu, s obzirom da znamo da Javor još nije obezbedio status, ali to nije naša matematika", govori Dragan Perišić, šef struke Čarapana.

Kadrovska situacija pod Bagdalom nije sjajna, ali se Perišić uzda u svoj izbor, najavljivajući da će, za veću ambiciju, biti potreban dolazak novajlija.

Putinčanin i Matić već duže ne treniraju sa nama, Marko je uspešno operisan. Svi ostali igrači su u stroju i izabraćemo najspremnije. Generalno, zadovoljan sam igračkim kadrom, ali moramo da budemo svesni da su nam za plej-of neophodna pojačanja“, svestan je Perišić.

Šansu da protiv Javora dođe do prvog seniorskog gola u Napretku imaće mladi napadač Jovan Zogović.

Bez obzira što smo obezbedili opstanak, i sutra idemo na pobedu. Želimo da odemo na odmor sa dobrim rezultatom. Voleo bih da svojim prvencem donesem pobedu“, govori bivši ofanzivac Rada.



tagovi

Dragan PerišićNapredak KruševacMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara