Napredak hoće tandem Zvezdine dece!

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.12.22. | 09:51

Nikola Stanković i Nikola Knežević želja kruševačkog superligaša

Čekaju sa nestrpljenjem navijači Crvene zvezde konkretne poteze u zimskom prelaznom roku i blagi nagoveštaj formiranja ekipe koja bi mogla naredne jeseni da igra u Ligi šampiona. I dalje u Ljutice Bogdana vagaju kada je reč o rešenjima na poziciji zadnjeg veznog i napadača, ali moraju na Marakani da razmišljaju o rasterećivanju igračkog kadra.

Očekuje se da nekoliko mlađih igrača ode na pozajmicu, a konkretno interesovanje izazvao je mladi vezista Nikola Stankovića. Momak rođen 2003. godine u Vrnjačkoj Banji nalazi se na meti kruševačkog Napretka, saznaje Mozzart Sport. Ljudi iz Napretka su već kontaktirali čelne ljude Crvene zvezde i izrazili želju da mladi vezista dođe na šestomesečnu pozajmicu. Crveno-beli žele da im izađu u susret, ali bi najpre da sačekaju kraj pripremnog perioda, odnosno da analiziraju potencijalni učinak Nikole Stankovića u Antaliji.

Izabrane vesti

Bez obzira na ogroman talenat Nikola Stanković do sada nije uspeo da se izbori za veliku minutažu. Tokom jeseni je odigrao samo 163 minuta u Mozzart Bet Superligi. Formu je održavao igrajući za omladinski tim Crvene zvezde. Bivši trener Dejan Stanković mu je čak davao šansu na poziciji desnog beka, ali posle dolaska Miloša Milojevića, Stanković nije imao potrebne minute.

Vaga se o njegovoj pozajmici, a isto tako kruševački Napredak je izrazio želju da se pojača još jednim klincem iz Zvezdinog inkubatora. Reč je o Nikoli Kneževiću, prema mnogim mišljenjima najboljem igraču Mozzart Bet Prve lige Srbije u jesenjem delu sezone. U dresu Grafičara Knežević je postigao sedam golova i imao identičan broj asistencija. Skrenuo je pažnju na sebe i dobio šansu da trenira sa prvim timom Crvene zvezde. Sigurno je da će i on dobiti šansu da se nametne na pripremama u Antaliji, posle čega bi mogli da budu poznati dalji koraci.

Činjenica je da su Stanković i Knežević zaslužili da dobiju šansu u prvom timu, ali je isto tako činjenica da bi tokom proleća imali opaku konkurenciju. Posebno što i pored plana o podmlađivanju crveno-beli neće prodavati nosioce igre, izuzev potencijalnog transfera Strahinje Erakovića.


tagovi

Nikola StankovićNikola Knežević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara