Komentari na vest

Napredak ima ozbiljnih problema u ofanzivi, Voždovac lako odoleo

S

SIMITAR IZ OMLADIMSKE

pre gotovo 2 godine

Samo malo napad da pojačamo,,, Levandovski i Dibala su nam izmakli, ali priča se da će Obamejang biti slobodan, a i Sane je višak u Bajernu. ,,,,,, pa videćemo, što bi Terzić kazao, prelazni rok je živa stvar.
N

NematePojma

pre gotovo 2 godine

Gledaj ove sto nista drugo sem komentara nemaju da napisu pa pisu da je najgora utakmica. Nemate vi pojma ni o sportu a posebno ne o fudbalu.
S

Saaat

pre gotovo 2 godine

Ja sam bio na stadionu i gledao utakmicu, u prvom poluvreme puno prilika za Napredak, i utakmica za naše prilike jakog inteziteta, daleko od toga da je najgora utakmica kao što ovde neki piše. U drugom poluvremenu Napredak nije toliko napadao, ali mislim da kada dodju još dva tri igrača pogotovo u napadu da će biti dobra ekipa. Odbrana sa Kerkezom i tri pozadi stopera deluje sasvim dobro.
Г

Гост 1914

pre gotovo 2 godine

Стварно ове обе утакмице одигране данас,само показују да нам је лига прегломазна,десет клубова и да нас бог види,а што се тиче Напредка стварно ми их је жао,клуб такве традиције и град Крушевац то да дозволе,они нису дали гол већ десет или једанаест утакмица,а није ни чудо јер им главни нападач онај падавичар ,како оно беше Чешљарић,хе хе тај мења клубове сваких пола године,па једино Петрић,Керкез и Којичић стварно вреде,остало јако танко ......
k

ks

pre gotovo 2 godine

Nemamo levo krilo. Bolje da igra Kočić na krilu, mozda ubode nesto. Ostalo je solidno.
S

Skratite

pre gotovo 2 godine

Ko sve igra ovu glomaznu ligu...Stvarno mucenje.
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Mučenje od fudbala!
C

Cobra11

pre gotovo 2 godine

Najgora utakmica u istoriji superlige bez konkurencije