Napredak stopostotan u Antaliji, Estonac već počeo da pakuje

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.01.23. | 16:52

Kruševljani savladali Šamahi i upisali drugi trijumf na pripremama u Turskoj – 1:0

Danima unazad virus muči Čarapane u Antaliji, posle Krstića i Projića, koji se polako vraćaju u trenažni proces, visoka temperatura sprečava kontinuirani rad na pripremama Mršića, Petrića, Vukajlovića, Zogovića i Putinčanina. To ipak nije osujetilo Napredak da izađe na ranije dogovoreni megdan sa desetoplasiranim timom azerbejdžanskog šampionata, ekipom Šamahi, i upiše novi trijumf na istoku, za razliku od onog protiv Tisakečkea (2:0), sada minimalan.

Dominirao je Napredak u svim segmentima igre protiv Azerbejdžanaca, dozvolivši rivalu tek par ozbiljnih prilika, od kojih je najbolju propustio Aslani, kada je Savić u 65. minutu osujetio njegov udarac. Nedugo zatim, zatresla se mreža na suprotnoj strani, ali je gol Labana poništen zbog sumnjive ofsajd pozicije. U 80. minutu Đorđe Jovanović je, kao u pomenutom napadu, još jednom probio po desnoj strani, golman Azizli, inače kapiten Šamahija, koji je do tada branio vrhunski, ispustio je loptu i ostavio šansu Matiću da se lako upiše u strelce, koji je visoki napadač Napretka iskoristio.

Izabrane vesti

U prvom poluvremenu do golova su mogli Šarić, Rosnup i Čečarić, kao i mladi Stanković krajem prvog dele igre, kada mu je Rosnup sjajno asistirao.

Napredak: Savić, Jovanović S., Projić, Đeković, Bolha, Rosnup, Knežević, Šarić, Čečarić, Jovanović Đ., Stanković. Igrali još: Matić, Bastajić, Ljubomirac, Krstić, Laban

Šamahi: Azizli, Zamanov, Huseinov, Dezdemirov, Huseinli, Bajramov, Kilijev, Samadov, Hazijev, Kulijev, Kasimov

Igrali još: Aslanli, Ahčabajov, Junanov, Šahmuradov, Safarov, Mirzaev


tagovi

Dušan ĐorđevićNikola Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara