Napretku se pozlatila bela tačka

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.01.23. | 17:21

Kruševljani protiv Vorskle upisali treći trijumf u Antaliji, Krstić pogodio iz penala, Savić odbranio jedanaesterac Ukrajincima - 1:0

Posle mađarskog Tisakečkea (2:0) i azerbejdžanskog Šamahija (1:0), Napredak je na pripremama u Turskoj savladao i ukrajinskog prvoligaša Vorsklu - 1:0.

Posle tvrdog i ne baš dopadljivog prvog dela igre, u kojem su Kruševljani uglavnom pretili posle prekida, već na startu drugog poluvremena Napredak je stigao do vođstva. Posle prodora Ljubomirca u 50. minutu sa desne strane, jedan od odbrambenih igrača Vorskle igrao je rukom i dosuđena je najstroža kazna. Standardni izvođač Napretkovih prekida, Nemanja Krstić, mirno je plasirao loptu sa bele tačke u donji desni ugao Riznjaka.

Izabrane vesti

Najbolju šansu u nastavku igre Čarapani su propustili preko Šarića, koji je glavom ciljao preko gola. A, idealnu šansu za poravnanje Ukrajinci su imali u 67. minutu, ali je Vladimir Savić osujetio šut sa bele tačke.

Napredak za dva dana očekuje poslednji pripremni meč u Antaliji, a protivnik će mu biti kazahstanski Aktobe.

NAPREDAK: Petrić, Đeković, Kerkez, Mršić, Prijović, Krstić, Stanković, Ljubomirac, Knežević, Bastajić, Matić. Igrali su još: Savić, Vukajlović, Zogović, Laban, Šarić, Jovanović Đ., Jovanović S., Rosnup, Putinčanin.



tagovi

Napredak KruševacMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara