Napustio Slovačku posle sedam godina: Aleksandar Čavrić u Japanu za 2.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.01.24. | 17:44

Sarađivaće sa bivšim trenerom Vojvodine Rankom Popovićem

Došao je kraj saradnje Aleksandra Čavrića i Slovana iz Bratislave. Nekadašnji krilni napadač OFK Beograda i Banata odlučio se da posle sedam i po godina napusti glavni grad Slovačke i otisne se put Japana.

On će uskoro i zvanično postati fudbaler Kašime Antlers, pošto je klub iz Džej Lige pokazao spremnost da Slovanu isplati obeštećenje od dva miliona evra. Dugo je Aleksandar Čavrić bio sinonim uspeha Slovana iz Bratislave.

Izabrane vesti

Za taj klub postigao je 45 golova, osvojio pet nacionalnih titula i četiri kupa. Bio je ljubimac klupske vrhuške koja je u nekolikonavrata odbijala da ga proda u Crvenu zvezdu. Posebno se to odnosi na period kada je Vladan Milojević u prvom mandatu vodio srpskog šampiona.

Imaće olakšicu tokom privikavanja na uslove života i fudbala Aleksandar Čavrić u Japanu. Naime, on će sarađivati sa Rankom Popovićem, srpskim stručnjakom koji je ove zime preuzeo kormilo Kašime. Reč je o treneru na čije insistirtanje je Aleksandar Čavrić pikiran kao potencijalno pojačanje japanskog ligaša.

Čavrić je nedavno ušao u proceduru za dobijanje slovačkog pasoša, i nije nemoguće da dobije poziv selektora te zemlje za Prvenstvo Evrope u Nemačkoj.



tagovi

Zimski prelazni rok 2024Aleksandar ČavrićRanko Popović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara