Našao se klub i za Karijusa, sutra potpisuje!

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.09.20. | 21:09

Već doputovao na lekarske

Od onog finala Lige šampiona protiv Liverpula, sudbina Lorisa Karijusa u Liverpulu je zapečaćena za sva vremena. Ali problem je njegov ugovor koji traje do leta 2022. godine.

Karijus je prethodne dve sezone proveo na pozajmici u Bešiktašu, a sada je dogovorio povratak u domovinu. Opet na pozajmicu. Nemački golman se nalazi u Berlinu gde će sutra obaviti lekarske preglede i potom zvanično postati član Union Berlina.

Izabrane vesti

Iako je Liverpul celo leto insistirao na tome da neće opet pozajmiti Karijusa već da samo prodaja dolazi u obzir, nijedan klub nije bio spreman da plati traženu cenu od 6.500.000 evra. Tako su Redsi na kraju ipak pristali da opet pozajme nemačkog golmana, a Union Berlin je bio najuporniji i garantovao Karijusu mesto standardnog čuvara mreže. I gradski rival Herta se na početku prelaznog roka pominjao kao zainteresovan, ali su se oni ipak odlučili za Švolova iz Frajburga.

Karijus se tako vraća u Nemačku gde je nekada branio za Majnc i stekao status reprezentativca. On bi trebalo da bude samo prvi u seriji najavljenih odlazaka iz Liverpula do kraja prelaznog roka. Redsi pregovaraju i o prodaji mladog napadača Rajana Brustera u Šefild ili Kristal Palas za 30.000.000 evra, dok je vezista Hari Vilson najbliži prelasku u Barnli. Njegov transfer bi trebalo da iznosi oko 20.000.000 evra.

Neizvesno je i šta će biti sa Markom Grujićem kojeg želi Borusija Menhengladbah, a Liverpul nema nameru da ga proda za manje od 25.000.000 evra. Krilo Ben Vudborn je blizu pozajmice u Spartu iz Roterdama ili Hal Siti, a čekaju se i ponude za Divoka Origija i Džerdana Šaćirija


tagovi

Loris KarijusLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara