Nathov brat otkrio: Bibras bi voleo da ponovo zaigra u Rusiji

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.01.20. | 11:00

Može da igra još dve-tri godine na vrhunskom nivou, tvrdi Adam Natho

Igrač kao što je Bibras Natho odavno nije viđen na ovim prostorima. Čovek koji je u stanju da iz svake pozicije odigra pas kojim „spaja s golom“ napadače Partizana.

Dugo su ga crno-beli letos čekali, na kraju i dočekali. Sada je najveća zebnja za navijače – koliko će ostati u Humskoj. Svi se nadaju – što duže.

Izabrane vesti

Bibrasov brat Adam, koji mu je ujedno i agent, otkrio je u razgovoru za ruski portal RB Sport, da bi kapiten izraelske reprezentacije voleo da ponovo zaigra u Rusiji, gde je proveo najveći i najuspešniji deo karijere. Ali, da mu je sasvim lepo i u Srbiji.
Kako je Bibrasu u Srbiji? Igra, postiže golove, asistira. Uživa u fudbalu i lepo mu je“, rekao je Adam Natho.

Ruski portal, naravno, priču okreće o ruskim temama. Pa, samim tim i informacija da je Natho i letos mogao da skrene put najveće zemlje sveta.
Mogao je da se vrati u Rusiju, ali kockice iz nekog razloga nikako se nisu uklapale, a vremena je bilo sve manje. Tako je došao u situaciju da može ili da potpiše za Partizan ili da čeka da se nešto pojavi iz Rusije, a bilo je brojnih interesovanja. Međutim, na kraju je moglo da se desi da ostane bez ičega, a on nije želeo tu neizvesnost“.

A, onda je stiglo i pitanje, ako nije letos, kakve su šanse da u budućnosti Natho ponovo zaigra u Rusiji.
Bibras može da igra na vrhunskom nivou još dve-tri godine. On je veliki profesionalac u smislu ponašanja, treninga, nikada nije imao probleme. Malo je takvih igrača danas. Nimalo nije izgubio od svojih najvećih kvaliteta. Mogao bi ponovo da zaigra u Rusiji, voleo bi da se vrati, ali za to su potrebne konkretne stvari“.

Ono na šta Rusi ciljaju je dolazak Leonida Sluckog u Rubin. Sa njim je Natho dve godine sjajno sarađivao u CSKA.
Ako ga budu želeli, znaju gde je. Svaki tim u Rusiji ima po petoricu ljudi koji se bave selekcijom igrača. Videćemo“, rekao je Adam Natho.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara