Komentari na vest

Nathov savet: Derbi moraš da znaš da zatvoriš s još jednim golom, to nam je falilo

K

Karioka

pre preko 2 godine

@ Danilo 91 Ja ne znam kako zatvoris utakmicu,ako protivnik ima loptu više u nogama,kako dobiješ ako za 90 min imaš jedan šut na gol? Jedino,ako se braniš,ali druže to znači da nisi dominantan i ne pitaš se ti na terenu. Pre nego kreneš da pričaš ko šta slavi,pogledaj rezultate poslednjih 10-11 derbija.
m

mister šerif od moldavije

pre preko 2 godine

Falio nam sudija Simović
G

Grobar 62

pre preko 2 godine

Ovom sebicnom Rikardu ne dati platu.
G

Gost2231

pre preko 2 godine

Da je dao gol Dioni ili Katai, nebi se pricalo o neresenom rezultatu, ovako zamuris i sutnes slabihom levom nogom, pritom ti je to prvi sut na gol,u drugom je partizan imao bolje sanse, ali Zvezda zali za 3 boda
A

Alo decko

pre preko 2 godine

Ti pa Filip Visnjic
I

Idemo dalje

pre preko 2 godine

I ponovo smo po ko zna koji put dobro parirali imali sanse za pobedu ali dobro uprkos izostavljanju Sume forsiranju Miljkovica da igra celu utakmicu dokazali smo da trenutno prvo mesto po kvalitetu zasluzujemo i da smo pored Zvezde ako smo i losiji od nje po igrackom kadru za nasu ligu Barselona .Ako slucajno budemo sampiona to ce biti upravo zato sto cemo dobiti sve male utakmice sto je radila Zvezda sezone kad je nas vodio Savo.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Cekaj jel ovo onaj Natho koga nema u velikim utakmicama i koji ce sluziti za rotaciju?!GDE SU SADA BUREK NOVINARI DA POJEDU DIPLOMU?!AKO JE UOPSTE I IMAJU?!
r

re>asi

pre preko 2 godine

Vi ste od 2008 do 2011 izgubili samo dve utakmice vise nego mi od 2017/2018 pa naovamo. Znaci nemoj mnogo da moralises kada nemas prava na to. Zavrsavali ste sezone i bez poraza. A u Evropi u grupama sve sami porazi sem ponekog neresenog. Vi grobari se nicega ne stidite a ne zelite suocavanje sa istinom.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Mozda ali smo dobijali derbije bez golova sa atletske,kroz plecku ili zaslugom Zeke Milionera.
A

AsQ

pre preko 2 godine

Sto se svaki derbi igraci partizana raduju ispred Severa i provociraju?
g

gost cixi

pre preko 2 godine

Dokle god za Partizan budu igrali Jojic, Markovic, Obradovic, Urosevic, Jojic, Miljkovic, Lutovac, Zivkovic, Ostojic, za titulu drzavnog prvaka nema zime. A vama grobarima jos nesto da porucim. Ovaj Rikardo ce Vas skupo kostati u buducem vremenu, jer je on sebicnjak koji gleda samo sebe za razliku od recimo Sadika koji hoce i da doda koju loptu. Tako da koliko god mislite da je on koristan protiv Napretka, Proletera NS, Novog Pazara ili Vozdovca protiv velikih ekipa kao sto je Zvezda on pravi vise stete nego koristi. Oseticete to i u Evropi.

ANALIZA

pre preko 2 godine

Taj Rikardo je obicno duplo golo, njega je Dragović pojeo na terenu
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Zato je taj Sadik dosao iz Rome a sada igra drugu Spansku ligu i videcemo gde ce da zavrsi na kraju a Rikardo je dosao iz druge Portugalske lige i otisao u Saudisku Arabiju pa se vratio.Jeste bio sebican ali nam je ta sebicnost donela pobedu na Kipru.
G

Gost111

pre preko 2 godine

imali kao 3 ,4 sanse .. pa imala je i zvezda. I sad treba onda da bude rezultat 4:4. Budes majstor pa iskoristiš, pa onda pricas,a ne kao imali smo al nismo. E do .....
K

Karioka

pre preko 2 godine

O čemu ovaj priča? Posed lopte na zvezdinoj strani,za 90 min uputili jedan jedini sut iz kog su dali gol i onda ovaj prica o zatvaranju utakmice....
D

Danilo91

pre preko 2 godine

Posed 51-49 za zvezdu, naveo si ga kao da je bio 80-20... Ne bitno sad, zbog cega pred svaki derbi najavljujete 2-0 / 3-0 a onda jedva bod iscupate?I jos ga proslavite kao da ste osvojili nesto...Deki proslavio bod kao na lutriji da je dobio...
s

sfsdfs

pre preko 2 godine

Bilo ko da je dao gol za 2-0 elvis bi izmislio razlog da ga ponisti kao kod Rikarda. Jedino Nathov nije mogao jer je bio iz daljine da je bilo u guzvi nekoj izmislio bi elvis faul ili ofsajd...
r

re>sfsdfs

pre preko 2 godine

Znaci sad VAR ne valja, do sada je bio dobar. Jel tako dripci zagrebacki. Sada vam rezultat nije po volji. Pali frajeru.
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Normalno da botovi stancaju pluseve i minuse za Crvenu Zvezdu, kad se zna za koga navija onaj ko ih sendvicima hrani.

ANALIZA

pre preko 2 godine

Gol neregularan, cak je i ceo stadion to video a i var potvrdio. Bilo bi lepo da bar jednom odeš na stadionu a ne da budeš dezurni bot na portalu. U lazi su kratke noge bezobzira sto menjas nikove, uvek ponavljas iste demagogije i mi te brzo i efikasno provalimo. Skoro pola sata niste znali gde vam je dupe a gde glava, redjali smo sanse gol je visio u vazduhu i vec tada je trebalo da bude 2ili tri gola u mreži Popovića..Na osnovu odgledane utakmice steko sam utisak da je nasa Zvezda bila bolja. Ne pobeđuje uvek bolji a vi ste zahvaljujući sreci i sudiji izvukli remi.
@

@ANALIZA

pre preko 2 godine

Jel ti stigla analiza? Sta ti jos fali osim morala? Sva je naznaka da su u pitanju psihicke poteskoce. Dvostruki kriterijum kod gola Rikarda i Kataija, i dalje vi jedete ono sto se ne jede.
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Uvek slabije otvorimo i odigramo tih 10-15 minuta. Kako odmice utakmica preuzimamo inicijativu. Nije to nista novo, pogledate proslu utakmicu protiv Anartozisa. Identican start. Zato sam bio miran kad su imali u startu incijativu. Znao sam da ce to kratko potrajati. Sto se tice pristupa tu skidam kapu. Presing na njihovu zadnju liniju do kraja, i pri vodjstvu, a imas rezultat i bodovnu prednost. Pogledajte njihov pristup. Slave 1:1 kao krsnu slavu. Odugovlaci im golman na kraju utakmice. Cuva drugo mesto na tabeli. Da im nije Simovica, odnosno da je priznat drugi gol Partizana, ovo bi otislo na jedno 4:0. Svesnu su i sami. Prosli bi kao Pazar, Proleter ili Nis u predhodnim kolima. Ogroman plus za takvu igru i zelju da se postigne sto vise golova na utakmici ide Stanojevicu. Ubedjen sam da do kraja 80% timova dobijamo sa 3+. Parni valjak melje nema stajanja.
G

Godzila

pre preko 2 godine

Još jedan realni grobar 😄
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

U poslednjih 11 derbija imate jednu pobedu, brt. Toliko ima i Napredak. Hehehe
r

re>djuradj

pre preko 2 godine

Aha, sudije su bile dobre prethodnih sedam kola kada su timovi pocinjali da igraju posle 3 prema nula za vas. I VAR je odlican, jel da. Boli tebe prijatelju ovo, jer ovaj rezultat ti je kao poraz. Tek vas ceka mec na Mari. Svesni ste vi itekako samo da je ono Dionijevo i Kataievo uslo za 2 prema nula kako bi se proveli. Mozes da se ubedjujes i da se zanosis da imate kvalitetan tim ali sledeceg leta vas cekaju jos jedne kvalifikacije za Ligu tekstilnih radnika.
p

pedjabgd

pre preko 2 godine

Zvezda bolja u posedu lopte, sutevima u okvir gola, šutevima van okvira gola, u kornerima. Jedino više imate prekršaja, o kojoj ti dominaciji onda govoriš?
9

951357

pre preko 2 godine

Natho realan kao i svaki Grobar.
r

re>951..

pre preko 2 godine

Ne sumnjamo da ce oni pobediti svaku utakmicu. U 2021 samo su izgubili od nas i od Mladosti iz Lucana. Ali Natko lik ne kapira da ce na Marakani izgubiti utakmicu, i da cemo mi u plej of sa prve pozicije. To ce biti derbi koji ce nam omoguciti jos jedan derbi na nasem stadionu. A oni neka zive u iluziji da ce Obradovic, Holender, Jojic, Miljkovic, Lutovac, Markovic, ZIvkovic, Ostojic , Jovic biti prvaci 2021/2022.
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Ma nije sta ti je, jeli zasto je Borjan uhvatoo loptu van kaznenog zasto to niko ne pominje, treba kada je derbi da sude strane sudije ne vredi! nemozese vise ovako!
9

951357

pre preko 2 godine

@re - ma meni je jasno da će oni da zatvore sve. Možda će da imaju par poštenih utakmica a to će na sreću ili uz blagu sudijsku gurku da dobiju. Ali da, taj derbi na Marakani moramo da pobedimo, ključna utakmica sezone. @Džo - ajde prvo do očnog, a onda da pročitaš pravila. Možda će ti onda biti jasno zašto je tu sve bilo čisto.
@

@re>951..

pre preko 2 godine

Pre dva sata ste pricali da ovo dobijate, da ste kvalitetniji na svih 11 pozicija, i slicne price, pa vam Elvis drzao gace. Slavite 1:1 i sacuvano drugo mesto. Vec ste krenuli istu pricu da pricate za sledeci derbi, jos se igraci nisu ni ohladili posle utakmice. Inace taj Obradovic, Markovic, Miljkovic, Jojic koje si pobrojao, su bivsi igraci Liverpula, Dortmunda, Zaragose, Brage, itd. Jos su oni i najtanji na terenu. Pricate o njima kao da su dosli iz cetvrte lige. Taj Miljkon koga najvise omolovazavaju je veceras u duelima sa Kataijem izgledao kao Ramos iz najboljih dana. Bukvalno je fizicki toliko dominantniji, kao da uzima loptu nekom klincu od 14 godina. Bez ikakve muke ga stize i pregradjuje. To sto ima katastrofa centarsut, i slaba vajda od njega ofanzivno, pa jbg. Da je kompletan ne bi igrao u Partizanu nego u Premijer ligi. On i Jojic imaju bolju karijeru nego vasi najbolji igraci poput Katai (Alaves), Ivanica (BATE), Kange (Sparta Prag, Rostov), a vaze za najslabije igrace Partizana. Daj malo objektivnosti. Igraci Partizana mozda jesu nikakvi, ali naspram Celzija recimo. Zvezda niti je Celzi niti je bolja od Partizana. Sto se videlo veceras. Mala je razlika i bas zbog toga su sudijske odluke krucijalne. Moze se desiti da je Simovic veceras odlucio kome ide titula razlicitim standardima kod gola Rikarda i kod gola Kataia.

Wizard

pre preko 2 godine

@re>951..- O kakvom bre plej ofu pričaš neznalice? Igra se dvokružni sistem, ukupno 30 kola, nema nikakvog plej ofa.
a

asi

pre preko 2 godine

re>951@ Od koga ste vi izgubili u 2021? Koliko ste izgubili utakmica u zadnje 3,4 godine? Ako mi namestamo vi ste onda za nas lopovi svetske klase. A to dokazuje i ovaj derbi. Ako je bio faul nad rodicem morao je po tom kriterijumu biti sviran i faul za djoncinu nad Vujacicem kod vaseg gola,opasna igra je faul.
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

@IWzard ima pley off uveli su ove god
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Katai dao već 3 gol u derbiju, brt. 3 više nego Sadik. Pozz! Hehehe