(©Reuters)
(©Reuters)

Navijači Juventusa prozvali Alegrija reklamom na čuvenom Tajms skveru u Njujorku (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.02.24. | 17:46

Deo pristalica torinskog kluba traži ostavku trenera

Juventus je trenutno drugi na tabeli Serije A, međutim, nakon dva uzastopna poraza i samo jednog osvojenog boda u poslednje tri utakmice, Torinezi zaostaju sedam bodova za vodećim Interom, koji ima i meč manje. Čini se da će i ove sezone titula ostati nedostižna za najtrofejniji italijanski klub, a nakon 0:1 protiv Udinezea kod kuće, navijači su burno reagovali i zvižducima ispratili ekipu sa terena. Najviše negodovanja upućeno je ka treneru Masimilijanu Alegriju kog mnogi smatraju glavnim krivcem za slabo izdanje u derbiju sa Interom (0:1) i pomenuti poraz od crno-belih iz Udina.

Ipak, nisu svi protiv stratega iz Livorna. Organizovane pristalice Juventusa (ultrasi), pružili su podršku Alegriju i skandirali njegovo ime u finišu utakmice igrane u ponedeljak.

Izabrane vesti

Njihov glas čuje se jače nego od navijača sa drugih tribina, međutim, deo nezadovoljnih pristalica smislio je vrlo originalan način da iskaže svoj stav. Na čuvenoj raskrsnici u Njujorku, Tajms skver, poznatoj po šljaštećim reklamama, zakupljen je jedan od povećih ekrana na kojem se satima vrtela poruka: "Za povratak Juventusa ne postoje druge opcije osim Alegrijevog odlaska".

S obzirom da zakup reklame, posebno tako velike, na Tajms skveru košta poprilično mnogo novca, jasno je da ima navijača Juventusa koji više ne mogu da izdrže da gledaju voljeni tim sa Masimilijanom Alegrijem na klupi. Da li su u pravu, to je već diskutabilno.



tagovi

JuventusMasimilijano AlegriEXTRA TIME

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara