Omladinski stadion na Karaburmi (©MN Press)
Omladinski stadion na Karaburmi (©MN Press)

Navijači Vojvodine pozivaju na pomoć OFK Beogradu: Makar i po cenu da naš klub ne dovede pojačanje

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.09.22. | 16:10

Simpatizeri Novosađana traže od rukovodstva svog kluba da finansijski pomognu Romantičarima, koji su u teškoj finansijskoj situaciji

Navijači Vojvodine okupljeni oko internet foruma koji se bavi aktuelnostima vezanim za novosadskog superligaša uputili su javni apel rukovodstvu svog kluba da finansijski pomognu OFK Beogradu, pošto jednom od najstarijih srpskih klubova preti gašenje zbog loše finansijske situacije.

U saopštenju pozivaju upravu kluba da donira sredstva Romantičarima čak i po cenu toga da Stara dama ne dovede neko pojačanje.

Izabrane vesti

"Navijači Vojvodine nikad nisu bili navijači rezultata. Ako treba, neka rukovodstvo odvoji novac i donira OFK Beogradu (odvoji, a ne pozajmi), makar cena toga bila da naš klub ne dovede neko potencijalno pojačanje“, navodi se u javnoj poruci navijača Vojvodine.

Pristalice Novosađana takođe su pozvali rukovodstvo da sa plavo-belima, koji se ove sezone takmiče u Srpskoj ligi Beograd (treći stepen takmičenja), zakažu prijateljski meč, koji bi bio humanitarnog karaktera.

"Pozivamo rukovodioce kluba da organizuju prijateljsku utakmicu sa OFK Beogradom, koja bi bila humanitarnog karakter za pomoć i očuvanje OFK Beograda. Svesni smo u kakvom društvu živimo i sutra slična sudbina može da zadesi naš, kao i bilo koji drugi klub u Srbiji. Moramo da se držimo zajedno u ovim teškim trenucima, kada se vidi ko je pravi prijatelj. Mi smo OFK Beograd uvek kroz istoriju shvatali kao prijateljski klub. Želimo da opet sa njima vodimo veliko rivalstvo na tribinama i na terenu“, dodaje se u njihovom saopštenju.

Verne pristalice Novosađana pozvale su i ostale klubove da spreče gašenje Romantičara.

"Potencijalnim gašenjem OFK Beograda izgubili bismo mnogo više nego što mnogi mogu i da zamisle u ovom trenutku. Njihova istorija je neprocenjiva za istoriju ove igre na našim prostorima. Pozivamo i sve ostale klubove da pomognu. Makar da jedan dan svi budemo Romantičari“, navodi se u ovom apelu navijača Vojvodine.

Navijači Vojvodine (©Starsport)Navijači Vojvodine (©Starsport)

Navijači OFK Beograda od nedeljnog duela sa Teleoptikom pokrenuli su akciju dobrovljnih donacija.

"Stiglo se do krajnje tačke u klupskom funkcionisanju. Klubu preti katanac, više nema nikoga sem navijača koji jedini poštuju i vole OFK Beograd. Pokrećemo navijačku akciju, u kojoj ćemo prikupljati sredstva za podmirivanje osnovnih životnih potreba OFK Beograda”, naveli su Romatničari u saopštenju od prošle nedelje.


tagovi

OFK BeogradFK VojvodinaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara