Filip Stevanović (©MN Press)
Filip Stevanović (©MN Press)

Ne baš uspela pozajmica – Filip Stevanović napustio Herenven posle 855 minuta u Erediviziji

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.06.22. | 14:02

Siti mu traži novi klub

Počelo je solidno, već na drugoj utakmici je Filip Stevanović raspalio navijačku maštu genijalnim pasom protiv RKC Valvajka, ali na kraju se nije sve odvilo kako je bilo planirano i bivši prvotimac Partizana će već ovog leta napustiti Herenven, verovatno nezadovoljan minutažom koju je imao.

Isprva je sve bilo kako treba, igrao je Stevanović i sakupljao minute bez kojih neće moći ni da se nada pozivu Mančester Sitija da se bar oproba u konkurenciji seniora sada matičnog kluba, ali je u drugom delu sezone Herenven jednostavno sklonio mladog reprezentativca Srbije.

Izabrane vesti

Kako je Stevanović Sitijev igrač, Herenven nije imao interes da razigrava tuđeg fudbalera, a na terenu nije dobijao ono čemu se nadao: 19-godišnji fudbaler je sa sa krila postigao jedan i namestio još jedan gol u Erediviziji. U Kupu još jedan pogodak i to je to. Mada je još od sredine februara bio u drugom planu. Od marta pa do kraja sezone je u prvenstvu odigrao samo 29 minuta.

Tada se već moglo naslutiti da će se ovako zaršiti, iako je Herenvenov ugovor sa Sitijem važio na dve godine, dakle do leta 2023. Biće skraćen ipak.

Siti sada kreće u potragu za novim klubom koji će da Stevanoviću pruži šansu. Platio ga je 8.500.00 evra i neće tako lako odustati. Izvori iz Holandije navode da bi Filip mogao da ostane u Erediviziji, samo u nekom drugom klubu.




tagovi

Filip StevanovićLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara