Komentari na vest

Ne, Milanov problem nije Pioli, nego loša transfer politika: Ima previše stranaca

b

bizza

pre 6 meseci

Klasični saki,menja mišljenje kako vetar duva,svake nedelje drugo mišljenje potpuno suprotno onom iz prethodne

bez_EU4ije

pre 6 meseci

Problem (ne jedini, ali najveći) JESTE Pioli. Uporno forsira iste fudbalere, nezavisno od njihove forme. Prije početka sezone je značajno ojačana ekipa i dobro su krenuli, ali pojedini (inače stakleni) igrači su već potrošeni i stižu ih povrede jer ih Pioli cijedi do granica izdržljivosti. Nesposobni medicinski tim samo doliva ulje na vatru, tako da je već početkom novembra cijela sezona dovedena u pitanje. Jedina svijetla tačka je blagovremena prodaja Tonalija.
S

SezonskaJakarta

pre 6 meseci

Berluskoni veni, vidi, vici. Isti onaj premijer Italije koji je završio iza rešetaka, a tražio da se prekine snimanje "Hobotnice", jer je "štetila ugledu italijanskog naroda" (pre će biti ukazivala na problem ugleda takvih kao što je on).
T

Trioko 04

pre 6 meseci

Milan je napravio najbolji transver u poslednjih 20 godina sigurno... U plusu 70 miliona za Tonalija, za kog su sigurno znali da ce da pipije disciplinsku... Majstorski Nasli Englezi da posluju sa Inatalijanima
O

On, ono i ona

pre 6 meseci

Kaze se transFer, a ti nikako ne mozes da znas da li su oni znali ili ne.
I

Inter

pre 6 meseci

Pa nije Milan ove silne fudbalere dobio za klikere pa da je u +70m. Milan je vise potrosio na ulazne transfere nego sto je zaradio od izlaznih transfera, tako da u tom segmentu nema plusa. Pre 20 godina u Milanu su igrale igracine, da ih sad ovde na nabrajam, a i odlazak takvih igraca je mnogo vredniji nego ovaj Tonalijev (kada se uzme u obzir tadasnja vrednost novca i koliko je taj iznos bio znacajan u tadasnjim prilikama za fudbal).
v

van

pre 6 meseci

Problem Milana je skrtost ilo nemanje novca. Nikad Milan nije davao vise od 40 miliona za obestecenje (Rui Kosta i Bonuci) i to je ok. Nije bitno ni potrebno dati 100 miliona za igraca. Ali ne moze ni ono sto oni rade za 100 miliona dovedu 7 igraca, pa ne moze tako, cicije. Moze, ali da se sad potrosi 100 miliona na 2,3 igraca max, obavezno spic i nek sami vide ko jos.Mora
K

KIMI 85

pre 6 meseci

Transfer politika? Saki, pa zar se trener ne pita ko treba ili ne treba da dodje? I kakav je to onda trener ako mi dovode igrace bez njegovog dopustenja? Mislis da je Berluskoni dovodio Ancelotiju koga je hteo ? Lepo je sto se vi italijani drzite pa pljujete po amerima, trebali ste ih pljuvati pre preuzimanja kluba. Naiveci krivac je Pioli. Njegove formacije, kukavicka postavka protiv jakih ekipa.. Protiv Udinezea stavlja Musu na desnu stranu ?! On se toliko pogubio da vise ne zna ko mu sta igra. Mogla mu se prva sezona pravdati jer ie preuzeo ekipu, sad je vec imao dovoljno vremena da sklopi kako je hteo. Samo jedno ne zavoravite, da Juve nije bio kaznjen, Milan ne bi ni igrao LS. Znaci trenercino, branioce trofeja, nisi uspeo da odvedes klub ni u prvih 4.. Bitno da si skudeto istetovirao.
V

Vreme je

pre 6 meseci

Inace, vecina u Italiji se slozila da je Udineze na poklon dobio presmesan penal, ono je bio minimalan kontakt i tesko da bi tako nesto (ili slicno tome) ikad bilo svirano protiv juventusa i Intera, mozda i Napolija. Nista novo...
T

Top Gun

pre 6 meseci

Pioli i uprava su zajedno problem. Ne zna se ko je veći.
G

Gost0007

pre 6 meseci

A zasto ima puno stranaca? Jer kvalitetnih igraca Italijanskog porekla nema, cast izuzecima ali i oni idu put dalje jer u Italiji slabo placaju. Pogledajte reprezentaciju Italije, poceli da uvoze Brazilce, oke imaju Italijanski pasos ali opet cistokrivnih je sve manje da vredi. Problem Milana su povrede, takodje i Pioli koji ne uvodi neke novine u taktici nego jedno isto, procitan…
T

Tema dilema

pre 6 meseci

Za te, tacnije, i za te povrede je iskljucivo kriv stefano pioli, covek je stetocina kakve nema, celavi skakavac!
h

hghghg

pre 6 meseci

Pa nije da nema, kako je inter uzeo barelu, pre toga bastonijia, sada acerbija i di marka... Pre neku sezonu sensija, koji mzd nije za prvu postavu, ali za ovakav milan i jeste. Drugo, kad su se vec docepali jednog kvalitetnog (tonali), morali su da uticu na njega malo, jok i nisu znali sta radi van terena. Znas kad bi to dozvolili berluskoni i galijani, nikad.
V

Vreme je

pre 6 meseci

Kako ti mozes da znas da su znali? Berluskoni je igracima dozvoljavao sve i svasta pod uslovom da su na terenu bili zadovoljavajuci, tesko da je on bio neki simbol discipline i asketskog zivota. Inace, tacno je da ima dobrih domacih igraca, ali, sve ih je manje i manje, i to mora da se prizna.
G

Gost0007

pre 6 meseci

Gledam trenutno trziste a ne od pre par godina, posto vidim da si simpatizer Intera (verovatno), onda i sam znas da su igraci koje si nabrojao dosli pre par godina, mislim da je poslednji Acerbi a i on je dosao pre 2 godine. Di Marko je bio na pozajmicama. Ove godine su jedino mogli npr Fratezija uzeti, eventualno enigmu zvanu Berardi (pitanje je zasto nije i dalje u nekom jacem klubu). Za Tonalija, pa ko ti garantuje da su znali? Bilo, proslo, suspendovan je i tu je kraj price. A koliko Italijani kubure sa igracima dovoljno ti je da vidis njihove plasmane na velika takmicenja u poslednjih par godine…
I

Inter

pre 6 meseci

Po meni, nebitno je da li su Italijani ili stranci, bitno je imati rezultate na terenu. U jednu ruku shvatam upravu Milana, zele od dobijenog novca za Tonalija pokrpiti sto vise rupa u timu, a u drugu ruku veliki broj novih igraca cesto zna da bude problem u uigravanju. Aceebi je dosao prosle godine, to je igrac u godinama i pitanje je koliko ce jos trajati. Dimarko je Interovo dete koji je bio na kaljenju u drugim timovima. Barela i Bastoni su dovedeni pre par godina, Fratezija su lepo "ulovili". Deluje da ce Skalvini biti dobar igrac, Berardi to sad jeste, ali to treba da dokaze i u velikom timu. Generalno, Italijani imaju manje kvalitetnih igraca, a pre 15-20 godina sve je pucalo od kvaliteta. Za Milan je bolje da nisu znali to sto je radio Tonali, jer je i to kaznjivo, ali svakako tesko dokazivo.
R

Rossonero76

pre 6 meseci

Milanov problem je isključivo trener. To i slep vidi. Čovek je ograničen, limitiran na neke osrednje klubove, Milan nije za njega. Jednostavno je zalutao tu. Na sreću uzeo scudeto. Igrač koji zna da igra može da dođe iz bilo koje lige i odmah će se uklopiti. Ko ne zna, ne pomaže ni deset godina. Transfer politika se pomerila iz mrtvih. Neophodan desni bek, štoper, ofanzivni vezni - plejmejker i konačno centarfor. Pokušati dovesti onog Gerasija iz Štutgarta za smešnih 20 miliona sad a na leto Jonathan David. Zahvaliti se konačno Calabrii, Kjaeru, Kruniću...Jović je drvo, tu nema pomoći. Žiru je odigrao svoje, 37 godina, treba ga pustiti u MLS...2 centarfora, plus vratiti Colomba sa pozajmice, plejmejker, štoper i desni bek pa će svi proigrati. Naravno novi trener. Pokušati sa Abateom do kraja godine a onda otkupiti De Zerbija od Brajtona i Milan je onda ozbiljan klub.
V

Vreme je

pre 6 meseci

I defanzivni vezni i (rezervni) levi bek su nam potrebni, mozda cak i jedno univerzalno krilo. Nikako Abate da bude trener, neka dovedu neku staru kuku da premosti do kraja sezone ako niko ne bude hteo da preuzme usred iste. MM (Sportielo, Mirante, *Nava) ??? (Kalabria ili Florenci, *Himenez) ??? (Kalulu, *Simic) Tomori (Malik, Pelegrino ili Gabia) Ernandez (Miranda, *Bartezagi) ??? (Loftus-Cik, Musah, *Zeroli) Benaser (Rajnders, Pobega) Cukvueze (???, *Romero) ??? (Pulisic, Adli) Leao (Okafor, *Traore) Dejvid (???, Kolombo)
@

@vreme je

pre 6 meseci

evo ga ovaj “andrei marina” kad krene sa svojom taktikom i semama.. daleko bilo
V

Vreme je

pre 6 meseci

Ima odredjene istine u tom delu za strance tj. previse njih, ali, konstatacija i tvrdnja da stefano pioli (uopste) nije kriv za ovo i igracko i rezultatsko poniranje se granici sa zdravim razumom. Ako nista drugo (a ima i tih "drugih" argumenata), kriv je zbog dvojice kondicionih trenera koje drzi u svom tmu i stabu.
4

46

pre 6 meseci

U pravu je Saki, ima tu nekoliko igrača koji nemaju karakter. Do Piolija je što mu ekipa ima velike oscilacije u igri, ali ne može da se kaže da je loš trener, njegova smena ne verujem da bi nešto rešila, čak naprotiv. Pogotovo što sada i nema nekog slobodnog trenera koji bi došao i unapredio Milan. Skudeto teško, ali verujem da će biti top3, što nije loše.
T

Tema dilema

pre 6 meseci

Lose je, sramotno je odreci se borbe za titulu (ovo bi uvek morao da bude cilj Milana) vec posle 11 kola i sa plus 2 za samo tri kola doci na minus 6...