Pelegrini (© Reuters)
Pelegrini (© Reuters)

Ne može se i protiv Reala i protiv VAR-a

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.09.20. | 11:21

Manuel Pelegrini ogorčen sudijama

Odoše bodovi za Madrid, ostaše pokunjeni fudbaleri Betisa. Isprsili su se, sjajno parirali favoritu, preokrenuli rezultat, ali su ostali i bez boda. Za 2:3 u drugom kolu La Lige krive ponajviše arbitre Rikarda de Burgosa i Gonzala Gonzalesa u VAR sobi, jer su, smatraju Andalužani, pogirali favorita.

Trener Manuel Pelegrini ne može da se otme utisku da je njegov tim bio bolji takmac dok je odnos snaga na terenu bio izjednačen. Kao što ne može da prećuti kako je, prema njegovom utisku, ekipa Zinedina Zidana pogurana ka slavlju.

Izabrane vesti

Pre nego što je Bartra skrivio jedanaesterac (pri rezultatu 2:2, op. au), Majoral je bio u očiglednom ofsajdu. Samim tim, penal u korist Reala ne bi bio dosuđen. Takvi detalji prelome utakmicu. Veoma je teško igrati istovremeno i protiv Reala i protiv VAR-a, sa desetoricom, pa još kazneni udarac protiv nas. Sva pravda je nestala sa Realom“, ljut je bio Čileanac posle meča.

Razlog za nezadovoljstvo pronalazio je u činjenici da je njegov tim posle prvih 45 minuta vodio 2:1, da je početkom nastavka kraljevski klub poravnao rezultat posle pregledavanja potencijalnog ofsajda Benzeme, da bi 20-ak minuta kasnije Brazilac Emersonkome je pripisan autogol – dobio direktan crveni karton.

„Pogledajte dobro poziciju Benzeme, Francuz je takođe bio u ofsajdu i to se moglo videti pregledom snimka. Razne okolnosti koje utiču na rezultate, međutim, ako analiziramo isključivo igru, moram da budem zadovoljan. Ovo su utakmice koje imaju duplu težinu, kako zbog snage protivnika, tako i zbog onoga što se dešava na terenu. Sviđa mi se VAR, međutim, čini mi se da uvek donosi odluke protiv nas“, dodao je Manuel Pelegrini, nekad i sam trener Reala.


tagovi

Manuel Pelegrini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara