Komentari na vest

Ne očekujte najjaču Zvezdu do večitog derbija

B

Bombolidkcz

pre 3 meseca

Trazite od nemaca malog milosevica- on je poluspic, pokusajte da ga dovedete na zajam
L

Luja

pre 3 meseca

Naravno da ne očekujemo ništa od ovog šofera autobusa.
Д

Делија 91

pre 3 meseca

Па са Терзићем,Мрклеом и Марином у управи би и Пеп,Колоп и Анђелоти испали смешни тренери...Тако да што џабе да спомињемо Бахара и Милоја.. Који озбиљан клуб прави костур од пензионера? Уради оно што су Терзић и Мркела и Марин урадили Милошу Милојевићу??
R

R9 Fenomeno

pre 3 meseca

Vladan Milojević zvani trećina komisije.
W

WTF

pre 3 meseca

Neznam za vas ostale, ja ću i dalje navijati za Zvezdu. Vi kako hoćete, navijajte za neki drugi klub . Navijaću za Zvezdu, a ne za igrače i upravu. To je najbolja percepcija.
I

I MI OSTALI

pre 3 meseca

nećemo nikad prestati da navijamo za Zvezdu, ali mnogi od nas neće do daljnjeg dolaziti na stadion , jer ne možemo da se pravimo da smo slepi i gluvi i glupi, i da se pravimo da ne vidimo ogoljeni lopovluk u Zvezdi.
V

Viki Miljković

pre 3 meseca

Od odlaska Miloša Milojevića ne očekujem ništa. A sada, kada se povratkom Vladana odustalo od ideje moderne Zvezde, sam potpuno ravna linija. Mislio sam da smo krenuli u nekom pravcu, ali je poletanjem aviona ka Izraelu pokazano da je pravac pogrešan.
D

DEER4566

pre 3 meseca

PRAVI CENO MI BAHARA ĆIFUTA OD BLATA
5

5236597813625

pre 3 meseca

A kad da se ocekuje, tamo u novembru?!!??!
Г

Гост

pre 3 meseca

Очекујем стартну поставу са просеком од 30+ година и негледљив фудбал
i

iz sljivić

pre 3 meseca

Nikolić na levom beku, živi bili pa videli. Ipak je to Milojević.
p

pancevac993

pre 3 meseca

ipak je to Milojevic,od prvog kola kvalifikacija usao u dve lige dampiona,ligu evrope,prezimeo u ligi evrope,pobedio prvaka evrope,najvide bodova u grupnoj fazi u istoriji srpskih klubova,eto tek toliko o Miloju
T

Tako ocigledno

pre 3 meseca

"Ja kao Zvezdas" botove su zamenili "ogadili ste mi Zvezdu" botovi. Narativ se menja, ali sendvici ostaju slatki.
N

NoComent

pre 3 meseca

Pa nela kaze koji je to tim tako silan,11torica. Prijatelju Ti ili bilo koji drugi trener koji vodi Zvezdu pa cak i moj tata da je vodi imate duplo bolje igrace od svih drugih u ovoj bosoj ligi,tako da mi je muka slusati ova razglabanja.
D

Dex15

pre 3 meseca

Prognoziram da cemo kiksnuti barem dva puta u pet kola. Pazi da cemo uzeti titulu sa Nedaje-om, Olayinkom i Rodicem
D

Deda11

pre 3 meseca

Vratite Bahara dok nije kasno...
S

Salamamder

pre 3 meseca

Niko ne traži alibi. Takođe, pobede su pobede ko god igrao i kako god da se igra. Rezultat donosi titulu, šansu da se opet plasiramo u LŠ. To što je tim takav kakav jeste, najmanje je trener kriv. Bukari, Hvan, Ivanić od startera nisu prošli cele pripreme. Kraso je super, ali teško da će da igra pre Šerifa, na žalost. Ne kažem da je izostanak pomenute trojice prvotimaca opravdanje za bilo šta, niti sme da bude, samo govorim da trener nije mogao da uigra najkvalitetniji tim, ali to smo znali i pre priprema.
E

Eseks

pre 3 meseca

Dobar je nas miloje za Zvezdu i nadamo see da je manje sujetan od npr piksija i da ce promeniti neke stvari kod sebe na bolje.Na prvom mestu da vise veruje mladima i da ih vise forsira.Nadamo se i ofanzivnoj i lepoj igri u nasem prvenstvu a za evropu kad mora defanzivno,mora..
M

MNM

pre 3 meseca

Očekujemo novu titulu i da komšija mali prašinu guta za nama po navici:)
К

Крамп и лопата

pre 3 meseca

квелика комшинице, не можеш без мог малог.
m

milisav kekez

pre 3 meseca

gde je ovaj bijo trener posle zvezdu koga je klub u neku ozbiljnu ligu treniro gde god je bijo dobijo je otkazi posle manje od pola godinu kad nema gde vratu se u zvezdu samo u zvezdu i može da radi nezna ništa i od njega igrači nemogu ništa da nauču
B

Bane15

pre 3 meseca

A da ti malo skoknes do prvog razreda ponovo?
P

Pitanje

pre 3 meseca

Jel zna neko šta znači CugŠtoglaniBlajbager?
D

Delija1987

pre 3 meseca

Ne ocekujte ni mene na Marakani...
B

Bronko

pre 3 meseca

Cujem da imate solidnu kafe kuvaricu,mada vam i ekonom ulazi u formu..ko zna mozda bude nesto od Zvezde ove godine.

VecaBg1971

pre 3 meseca

Brate Miloje i da je pun sastav ja ne bi ocekivao nista, tako da, opusteno...
F

Fujjj

pre 3 meseca

Ovom unapred alibi a na Bahara pritisak
D

Duduk

pre 3 meseca

Bogami prvi put u mog zivota ama bas nista ne ocekujem dali prvi tim ili reserve...barem nema da se zivciram
Z

Zaza Paculia

pre 3 meseca

Od tebe trazim sebe, da kao LAV se boris!
P

Pećko Pivo

pre 3 meseca

U jbt...od ovoga može da se rikne!

VecaBg1971

pre 3 meseca

sebe?
M

Max alegri

pre 3 meseca

Ovom ne bih dao ni Klagenfurt da trenira, no dobro, klubu gde je trener i radio Mileva bi bila sampion
p

pancevac992

pre 3 meseca

jel klub i koji je vodio je usao dva puta u ligu smapiona,pobedio sampiona evrope,usao u ligu evrope i prezimeo u istoj,koji je to vas trener ikada uradio u celoj istoriji?sedi 1
D

Don Vito Corleone@Eseks

pre 3 meseca

@Eseks – Tim koji sam nabrojao je zauzeo sramno 32. mesto u generalnom plasmanu u svim grupnim fazama LŠ, a za tvoju informaciju svi STRANCI su dovedeni sa epitetom POJAČANJA za LŠ! Niko iz uprave Zvezde nije odgovarao za ovaj debakl, sa plasmanom sa ! Uprava napolje! Podrška za Vidića!
d

druze

pre 3 meseca

ja mogu da ti nabrojim tim koji je osvojio to takmicenje a direktor te ekipe je na celu FSS pa opet nista ne valja...problem je u lopini koji nema viziju dugorocnu (a i sto bi je imao) i sto je klub niciji a treba mnogo para za to sto mi hocemo...
a

ajde

pre 3 meseca

zahvali se tome svom baharu
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Pre svega šta ti znače sve grupne faze LŠ? Šta je tu tačno sramota kad ti je i budžet otprilike 32. Jer brukanje izgubiti 3 2 i 3 1 od evropskog i svetskog šampiona? Jedini kiks može da bude nerešeno na Marakani sa Bojsima ali he to daleko od vašeg brukanja u Danskoj. Svi koji smatraju da je to brukanje su fudbalske neznalice i veze nemaju sa životom jer još žive u vremenu bata đore.
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

@Mali kradljivac mog Nika. Ni jedan jedini komentar neće da mi objave kada odgovorim ovom malom ubačenom provokatoru iz komšiluka, koji mi godinu dana svaki dan krade Nik, i sa mojim Nikom mučki i podlo proziva Zvezdu i Afrkance pogotovo. Boli ga što je navijač malenog kluba, pa svoje komplekse i frustracije leči tako što svaki dan sa ukradenim Zvezdaškim Nikovima mučki proziva Zvezdu i Afrkance. Nije lako biti ceo život komšija Evropskog i Svetskog šampiona.
B

Bane15

pre 3 meseca

Da smo ocekivali proci u LE je istina ali a kakvom ti debaklu pricas? ko te placa da seres kao dzukela?
F

Feran

pre 3 meseca

Zvezda je izgubila svoj indetitet , puno stranaca . To vise nije Zvezda . Borjan , Dragovic, Ivanic , Katai I da su doveli po jednom dobrog makedonca , crnogorca I par mladjih I dva dobra stranca to bi bila dobra ekipa za 10 miliona koliko su potrosili na drvo i trkaca bez glave i plus ostali milioni koji su procardani u nista .
p

postic

pre 3 meseca

Ti sad bolje znas
Ј

Јосиф

pre 3 meseca

Сезоне 88/89 на полусезони, звезда је била на 11 том месту, са 14 бодова мање од војводине, и 11 од партизана! После таквог дебакла, у сасвим доброј ЈУ лиги, није се овако писало, није било трагично и алармантно колико сада, када заостајемо 1 бод иза Партизана, само због намерног пенала Родиќа, преко којег су играчи а моѓда и људи из управе пробушили чамац човеку и тренеру који се једноставно није снашао, и није разумео где је дошао. Сада се о милоју прича ко о неком врачу који треба, да отера зле духове, при томе се нон стоп лицитира која је прва постава, кога, нема, ко је где, итд, итд! Звезда осваја првенство, ма шта ви хтели и мислили!
Т

Тодор

pre 3 meseca

Па где ћеш то упоређивати? Упоређујеш онај квалитет фудбала, квалитет лиге, квалитет регуларности са овим блатом. Ко ти је водио клуб тада, а ко ти га води сада? Без вређања, али промашио су поређења. Данас ништа није здраво у српском фудбалу сем тих младих квалитетних играча, које продајемо као месо на пијаци.
B

Bl rs cz

pre 3 meseca

Uprava napolje!
G

Gost Rider

pre 3 meseca

Znaci premijera u subotu,Lazar Nikolic,Micko,Kanga,Spajic,Serif,onaj mali levi bek ne znam e sto ga Bugarce ubi u pojam,drcni Bukari...Neka je bog u pomoc onima koji dodju na Marakanu da gledaju ovo
S

SIoba

pre 3 meseca

Koliko je meni iritantan taj nikolić i kao igrač i kao pojava....ne mogu sebi da objasnim kako je završio u Zvezdi!?!
A

Ajde

pre 3 meseca

Šta se folirate. Uzeće zvezda titulu znamo i kako i zašto. Dug je preko 100 000 000€ mora se ići u LŠ.
r

reci

pre 3 meseca

zar nam nije drzava skinula taj dug?
G

GistO

pre 3 meseca

Znate jer znate da ste slabiji
3

34 titula

pre 3 meseca

Koliko je dug te brine a za titulu si siguran.
I

Iskren navijac zvezde

pre 3 meseca

Da se ja pitam vratio bi Borjana , Pesica i Gobeljica samo da odbijemo ove lazne navijace zvezde jednom zauvek, DA vide da se oni nista ne pitaju i da oni i ne navijaju za zvezdu, Zbog takvih navijaca je i Vladan Milojevic i otisao....
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Kako je otišao kad je tu? Važno da se pitaju ovi što teraju Bahara dovode Sremčevića i tako jer se u dupe mora uvući.
Z

Zvezdas!

pre 3 meseca

Odakle se stvorise ovi mrzitelji Vladana Milojevica koji trose svoje dragoceno vreme da opljunu po njemu a toboze su navijaci Zvezde , ne znaju nista ali znaju "da ce zvezda da se muci" da igra bunker i ostale gluposti koje provlace....Zamisli kakav je to napaceni mozak koji pljuje po Vladanu MIlojevicu, Sacuvaj me boze, Ne vi niste navijaci zvezde,
P

Pa1

pre 3 meseca

Pljuju i po Miloju i po Dekiju... Pravi Zvezdaš to nikada ne radi
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Da ti objasnim nije problem u njemu već u tome što ne on korak nazad posle priče o modernom fudbalu i projektu. Svi su bili za to da ode jer je igrao dekadetni fudbal koje je donosio rezultate ali nije napredak i sad je vraćen. Bukvalno zadnje dve godine su ispunjavane sve želje širokim narodnima masama. Prvo Cokna da dođe. Cokna došao. Cokna uzeo titulu aln nije to to šurokim narodnim masama teraj daj moderan fudbal. Došao trener za moderan fudbal počeo svoj projekat unapredio igru u LŠ, jok ne valja to kasni bid zbog budale Rodića teraj daj opet Miloja jebeš moderan fudbal došao Miloje, uvali nam gol nekk klinac koji ništa pokazao nije uzimaj ne pitaj za cenu jer to oće široke narodne mase.... i tako. Ko bi nama ugodio?
c

cv

pre 3 meseca

očekujemo samo da osvoje titulu eto to ocekujemo. makar sve po 1:0

VecaBg1971

pre 3 meseca

Vau....titula u Srbiji...to je stvarno uspeh
D

Don Vito Corleone*

pre 3 meseca

Možda će šansu protiv Voždovca dobiti Šljivič ili Knežević, ali to može biti samo dok se ne vrate Žan Filip i Hvang. Kad oni dođu mladi igrači Zvezde se mogu pozdraviti sa šansama koje će dobijati. Standardan tim Zvezde kod trenera Milojevića koji je sinonim za pet (5) otkaza u nizu je: Glazer - Nedeljković. Dragović, Spajić, Rodić - Mijajlović , Hvang - Olanjika, Kraso, Nedaje, Brukari! Prve zamene će biti: Điga, Kanga i Stamenić! Ovo je tim bez kreatora, a Zvezda će igrati sporo i dosadno uz telefonske centaršuteve. Ovakav tim će se jednostavno prosuti.
E

Eseks

pre 3 meseca

Kraso zna da iskreira kao i Korejanac..Uskoro ce i Ivanic..Nije Zvezda toliko imala problem sa individualnin kvalitetom koliko sa atmosferom i hemijom i prenatrpanim igrackim kadrom gde je vladalo ekstremno nezadovoljstvo..Tim koji si nabrojao je za dve klase iznad svih u Superligi
G

Gost Djape

pre 3 meseca

Nisam neki ljubitelj Milojevicevog rada, ali cinjenica je da je dok je vodio Zvezdu iako sa negledljivom igrom postizao zavidne rezultate, i u domacem a i u evropskom fudbalu. Sto se tice kuknjave da samo mladi igraju, videli smo koje je rezultate Bakar postigao gurajuci mlade, i menjajuci tim svakog kola. Mora tim da bude ustaljen, zna se ko je zbog cega doveden u ekipu, a Miloje zna kako da to utegne, to mu je specijalnost. Uze ce vremena da se tim uigra jer nije imao sve igrace na pripremama, ali kada Zvezda krene, nece niko moci da je zaustavi.
a

ajde palite

pre 3 meseca

Auuu koliko laznih navijaca zveze se javilo, za sve vas idite gledajte svoj mali klub, nemojte gledati "bunkericu"
P

Peteinjo8273

pre 3 meseca

Ne ocekujemo mi nikakvu zvezdu iskreno, ogadili su nam je ovi na položajima toliko da po prvi put osecam ravnodušnost totalnu sto se tiče svega.. transferi, domaće prvenstvo dolasci odlasci evropa.. sve su ogadili
D

Da znate

pre 3 meseca

Čim vidite komentar gde se spominje neka bunkerica znajte da su to grobarcici
S

Sladajac

pre 3 meseca

Samo zamislite ovu gromadu od trenera na klupi Voždovca,koja bi to tragikomedija bila, Voždovca najmlađa ekipa u ligi a pragmatičan trener zna da vodi ekipu čiji je prosek 30+ god...
a

alooo

pre 3 meseca

jel moguce da vam je Vladan milojevic tolike komplekse nabio?
R

Ris

pre 3 meseca

Realooo... Meni je ostao u finom sjecanju, izgubio je zadnja dva derbija. Partizan ni jednom nije nadigrao, cak je izvlacio zivu glavu par puta.
v

vidi vidi

pre 3 meseca

Auuu koliko laznih navijaca zvezde se "brine oko zvezde"
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

A srpski bayern,sta je sa njim?😂😂😂😂
j

jako ocigledno

pre 3 meseca

Poslednjih 5 komentara sve grobarski komentari, to je tako ocigledno
d

d. g.

pre 3 meseca

Taj Bahar koga pljujete je izbacio tri igrača vrednih blizu 30 miliona. Videću šta ćemo u junu imati.
M

Marko1983

pre 3 meseca

Taj Bahar je trebao da forsira Mijatovica kada su ostali napadaci bili u krizi a on raspucan.
Z

Zaim

pre 3 meseca

Od tebe i ne ocekujemo nista sem neke bunkerice i bunarenja.Sve u svemu ako saberes dve hiljade na stadionu bit ce ok.
a

ajde

pre 3 meseca

Idi gledaj svoj jsd
a

alo..

pre 3 meseca

Ja bi tebi grobarcicu preporucio da gledas svoj jsd
G

Gost1234

pre 3 meseca

Od tebe grobara se ocekuje sa mrzis nas klub……..
Š

Šra reći ?

pre 3 meseca

osim da je Zvezda jedna beda i i od tima , i od kluba. Milojević već vidi da će meč protiv Voždovca biti jedno mučenje, a protiv TSC i Novog Pazara da ne govorimo. Na stadionu neće biti više od 500 ljudi sa plaćenim kartama,,,, ne zato što su ljudi prestali da navijaju za Zvezdu, već zato što im se sve smučilo
a

aman

pre 3 meseca

Pa ti nisi navijac zvezde sta se ti mesas?
A

Ajde

pre 3 meseca

Idi gledaj svoj jsd i idi uživaj u igri napaceni
P

Piiilllipipinizzzz

pre 3 meseca

Trenrrcina, ne samo da popravlha greake Bahara vec radi i na psiholoskoj rekuperaciji igraca pogotovo BezMudica i velikog radnika Kataija, podrzimo ovu trenersku gromadu koji je pored velikih izazova u ligama kipra i grcke ipak podario nam svoje vreme za nasu Zvezdu. Podrska Miloje samo bunkerica nas spasava.
N

Nixx

pre 3 meseca

Grobaru idi gledaj svoj jsd
К

Кларк Кент ...

pre 3 meseca

из Жагубице....то је тај стајлинг
R

Realni batica

pre 3 meseca

"Rekuperacija"? Kako bi bilo sjajno kada bi ovi "novinari" koristili srpske reci. Ali eto, oni ubacuju ove latinske da bi zvucali pametnije...
.

.....

pre 3 meseca

Čak da se kiksne jednom pre derbija sa iksom protiv Novog Pazara ili TSC-a, minus tri se anulira pobedom nad Partizanom. Posle ide lakši raspored i čekanje žutih minuta kluba iz Humske kojih će sigurno biti do plej ofa.
T

TAKOO JEEE

pre 3 meseca

Ja kao veliki navijac ovoj bagri ne mogu i necu oprosriti prodaju Mijatovica i Nedeljkovica...Bukvalno su postali nesto standardniji a oni ih prodali...Koliko je Mijatovic puta Zvezdu iscupao ove sezone i oni ga prodaju kao Kostu...Sad se jos i Sljivic spominje...Dok deca ne ostanu duze u Zvezdi nema od kluba nista i od uspeha, a ni ozbiljnijeg novca koji bi Mamic napravio sigurno da su Kosta, Mijatovic i Sljivic njegovi igraci...Ode Mitrovic za sicu kojeg je Bahar unistio sa neprirodnom pozicijom, Kabic oko koga su pravili cirkus kad je dovodjen, ode Stanic oko koga su takodje pompu pravili, Azarovi, Ado koji znamo kako je prosao u Serifu zbog pregovora sa nama...Bojim se da ce Milojevic uspwti da se izbori sa ovim hijenama u upravi..
P

PFC

pre 3 meseca

Sta tek mi da kazemo za Belica,srce i dusa tima oni ga prodase posle jedne dobre polusezone

milford

pre 3 meseca

A L I B I
H

Hc

pre 3 meseca

Pa znamo sremcevicu ipak treba malo vremena...i koga ste još doveli?...
d

d oridzinal

pre 3 meseca

sremčević je priča za sebe..... nije mi samo jasno zašto je došao!
C

CaleB pravi

pre 3 meseca

A sta je zapravo problem kod Ivanica ? Pa da je polomio obe noge, vec bi se oporavio...Za Kataija se nista ne cudim, on je vec odavno zreo za gerijatriju i sah na Kalemegdanu. A tek Glazer ?? On ima bol u genitalijama, otkako mu je otisao Bahar, a ne u tetivama. Strasno je sve ovo sto se desava u i oko Zvezdinog tima.
F

Fizioterapeut

pre 3 meseca

Prijatelju ne mešaj se u materiju koju ne poznaješ i da komentarišeš povrede sa kojima nisi upoznat.
B

Baxter88

pre 3 meseca

Nikad jadnije i bednije pripreme! Glavni igraci nisu ih ni prosli! Ivanic igrao jedno poluvreme od 4-5 utakmica, Glazer isto, Katai na pola se vec vratio za BG, Rodic nit ziv nit mrtav, Kraso, Djiga, Hvang i Bukari s reprezentacijama, Mijatovic i Nedeljkovic vise se bavili tranferom nego treninzima, sve u svemu horor!
C

CaleB pravi

pre 3 meseca

@Fizioterapeut... Mnogo ti hvala prijatelju sto si nam detaljno i nasiroko objasnio prirodu povrede Ivanica i ostalih...Vidi se da si "pravi" strucnjak i fizioterapeut. Odlicno bi se uklopio u ostatak Zvezdine uprave i svih "strucnjaka". Ili si se VEC jako lepo uklopio. Mozda ne umes da lecis, ali zato umes jako dobro da delis lekcije ljudima da se "ne mesaju ni u sta".
O

Ok

pre 3 meseca

Ne svidja mi se konstatacuja u vezi malog Sljivica. Ako je cilj kluba da napravi igraca da bi ga samo dobro prodali onda dzaba nam posla.
H

Hermano7

pre 3 meseca

Jadni vi… Kad procita tekst covek da pomisli da se radi za ekipa iz Pirota… Kao da nemaju leba da jedu
T

Tarzan

pre 3 meseca

Mi za taj leba a i šampion kad nismo imali najbolje znamo vi to još neznate i niste osetili kako je to
H

Hermano7

pre 3 meseca

@tarzan ne zezam se, samo MI sam ti razumeo od ovo sto si napisao, molim te pojasni komentar, ne znam dal me lozis, dal hoces nesto da kazes