Komentari na vest

Ne poštuje ni klub, ni trenera: Nedodirljiv i van svake kontrole

2

24.04.1902.

pre 3 meseca

Marcus Rashford ide u PSG!
R

Rasford

pre 3 meseca

sve znalci fudbala na tastaturi 🤣🤣
S

Sport15

pre 3 meseca

To sto se jedan Rasford uopste pominje kao simbol Mancestera, jasno pokazuje u kakvom je Mancester kanalu.Uprava je sada na prekretnici, po meni uz sve greske koje je pravio treba da stanu uz Ten Haga… Time ce jasno pokazati da niko nije veci od kluba, a ovome je vec i uveliko vreme da pakuje prnje.
M

Mikili TB

pre 3 meseca

Ovaj sarlatan kad ode iz kluba samo za par godina niko ga se secati nece niti ce ga pominjati. Skoro pa nebitan lik u istoriji Junajteda, nema potrebe uporedjivati ga sa legendama kluba.

VecaBg1971

pre 3 meseca

Peter Smajhel, Stiv Brus, Denis Irvin, Gari i Fil Nevil, Ešli Jang, Endi Kol, Dvajt Jork, Rajan Gigs, Dejvid Bekam, Roj Kin, Pol Skols, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Erik Kantona, Vejn Runi, Patris Evra, Antonio Valensija. Pa cak i Kristiano Ronaldo, iako ga ne podnosim. I najveci od svih Ser Aleks Ferguson, to su legende koje su zaduzile MAN UTD. Who the fuck is Marcus Rashford ?!
T

Tarzanko

pre 3 meseca

Najbitnije da su oni njemu dali 300 000 £ nedeljno...
g

gostgist

pre 3 meseca

ima nesto trulo u junajtedu...Pogba,Sanco,pa sad Rasford..sve vrhunski igraci..i svi imaju problem.sa disciplinom...Slucaj Grinvud da i ne pominjem..ako Pogbu ne racunamo,ova trojica su mladi, trebali su da budu nosioci igre narednih 10 godina..
@

@

pre 3 meseca

daleko su oni druze od vrhunskih igraca, sva trojica zajedno nisu sastavili dve sezone vrhunskog fudbala. vrhunski igrac mora da bude i u vugli vrhunski, ovima jedino sto je "vrhunsko" na glavi su frizurice
b

bosko2020

pre 3 meseca

A Ronaldo je bio problem hahaah.
A

Andre

pre 3 meseca

Naravno da jeste, nije bio glavni problem, ali je svakako bio jedan fini deo. Ako ništa drugo, hvala Ten Hagu što je proterao portugalsku primadonu, vredi što je bio trener samo zbog toga!
G

Guest ...

pre 3 meseca

Kako ste vi iz mozzarta ustanovili da ce ten hag da ide a rashford ostaje? Gde ste izvukli informacie? Ja bas suprotno citam iz engleskih medija i youtubera iz mancestera da su jutros imali sastanak ten hag ratklif i braislaford sa rashfordom i njegovim agentom, i da mu je receno da ako ne popravi performanse do kraja sezone da ce biti prodat.Sta mislim da ke ispravno nije on kalibar za junajted ako ima imaju visoke ciljeve.
.

...21

pre 3 meseca

Ne gotivim nesto bas Ten Haga ali covek stv nije imao srece.Toliki broj povredjenih igraca konstantno je stvarno neverovatan pa pomalo cak i diskutabilan.Mozda je i do nekog faktora vezano za treninge,pretreniranost ili nesto skroz deseto.Medjutim cenim tak njegov stav prema nedosciplini koja je i junajtedu odavno poljuljana.Rekao bih da ju je Pogba onomad sa Murinjom prelomio i da od tada igraci ,vladaju" sudbinom trenera.Sve te remetilacke faktore u klubu ma transfer listu ili u drugi tim,uprava da stand iza trenera i strucnog staba pa se odatle moze fino poceti.Vise cenim onog Entonija koji doduse trci ko muva bez glave(u prazno) ali se makar trudi nego Sanca a posebno Rasforda i Marsijala.Koji mozda jesu bolji igraci ali odnos prema klubu,zalaganja na mecu i prema klupskim obavezama je uvredljiv
B

BH

pre 3 meseca

Kako nedodirljivi i izbčbad kluba?e tu je uprava Uniteda kriva ,da je Sir Alex Ferguson sada trener ovaj "mali"Rashford ne bi igrao ni u rezervnom timu kluba
S

Stevan Miksaa

pre 3 meseca

Tesko da se navijaci Junajteda poistovecuju sa Rasfordom. Lik ni blizu nekadasnjim velikim imenima koji su nosili dres Mancestera.
r

rakinjo

pre 3 meseca

nije ni blizu valensije ili janga a kamoli sa nekim vecim legendama, mada ni ten hag nije fergi i malo je trenera danas koji bi mogli da uspostave sistem u ovakvom junajtedu i da imaju dovoljno autoriteta medju igracima