(Reuters)
(Reuters)

Ne žuri, Hari... Kejn živi u hotelu i svaku noć mu Bajern plaća 10.000 funti

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.11.23. | 18:30

Račun već premašio milionče

U dva uzastopna bundesligaška kola postigao je het-trik, ukupno ima 17 golova na uvodnih 14 utakmica otkako je stigao u Nemačku, sa sportske strane deluje da će se Hari Kejn isplatiti Bajernu. Sa ekonomske je već koštao klub 95.000.000 evra samo da bi prešao iz Totenhema, tu su i razni bonusi za pogotke i trofeje (biće ih), uz napomenu da je mimo plana Englez opteretio kasu bavarskog velikana za još 1.000.000 funti!

Do takvih saznanje došao je San, te iako je reč o tabloidnom mediju, svi britanski i svetski su od njega prejuzeli informaciju da je toliko račun u hotelu u kome Kejn boravi već mesecima, jer još nije našao kuću ili stan u kome bi živeo sa porodicom.

Izabrane vesti

Kejn je odseo u hotelu Kempinski u kome prenoćište košta 10.000 funti. Otkako je stigao pred kraj prelaznog roka račun je već premašio 1.000.000 funti.

Kao porodičan čovek, Hari želi da pronađe odgovarajuće mesta kako bi u miru bio sa suprugom i decom. Kako je trenutno posvećen igri, nije stigao da nađe takvo mesto“, rekao je izvor Sana.

Jedno je sigurno: sve ovo plaća Bajern. I zna šta plaća.



tagovi

EXTRA TIMEBajern MinhenHari Kejn

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara