Komentari na vest

Ne, Zvezda i Dinamo nisu bili slučajnost! Šerif preko Šahtjora do istorijske pobede u Ligi šampiona (VIDEO)

Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Више коментара на вест даје шериф победио, од вести за звездин окршај са брагом. Е мојазвездо, ми који памтимо и горе дане!
H

Hulio

pre preko 2 godine

Šerif je loš a santa klara zadnja u portugalu, soci nema ih nigde a Dac oni su u rangu metalca... Oni su dobri a učesnik LS i još pobedio veliki sahtjor oni su nula
N

NSBGD

pre preko 2 godine

I Serif i Sahtjor su izgubili od Partizana. Serif cak obe utakmice. On i moze samo preko vas i Dinama u Evropu.
D

Dodge City

pre preko 2 godine

Melem na srce za ex-Yu velikane. Očigledno su Moldavci veoma dobri, ali za nekoga ko je odrastao u bivšoj državi, bruka brate. Za Zvezdu i Dinamo da ih izbaci tamo neki Sheriff iz Moldavije. Mi se srozali, a svi oko nas se izdigli, bruka
V

Vuc

pre preko 2 godine

E pa to je isto ko je taj PSZ,Sahtjor,Siti,Celzi...
N

Nemanja021

pre preko 2 godine

Ljudi, kao što neko napisa u komentaru, treba da se arhivira poraz od ove ekipe, taktički su savršeni, imaju vrhuskog trenera i fenomenalan skauting i na kraju krajeva to je iza nas. Samo bih još dodao da u Šerifovih startnih jedanaest ima 5-6 igrača koji bi kod nas bili prva postava. Oba beka, Arboleda, Traore, Jasane u ovom momentu potpisujem, a mozda je cak i Ado bolji od Sanoga ovo su cinjenice…
s

spartacus

pre preko 2 godine

pa mozda bi i mogli dovesti neke brze i dobre bekove da nemamo glupa pravila o ogranicenju stranaca. pogledaj tim serifa, nemaju 5 domacih igraca, a mi moramo da ga sastavljamo od nasih propalih fudbalera koji nisu mogli nigdje drugo da igraju, mladje ne mozemo da dovedemo jer ih menadzeri odmah nagovaraju da idu u evropu, nisu ni srednju zavrsili...
i

iz 1 u x

pre preko 2 godine

dajte da se ne zavaravamo, Serif je prosečna ekipa, ovo je tipa isto kao Artmedia 2005 i oni ne znaju kako su ušli u grupu i na kraju 1 bod falio da prođu u 1/8 finala
9

951357

pre preko 2 godine

Oni jesu prosek, ali su prosek koji igra veoma disciplinovano, koji ima plan, koji je fizicki spreman i koji gine na terenu. I zbog svega toga ih je veoma tesko pobediti.
a

arroyo

pre preko 2 godine

dobar trener i dobra taktika dobijaju utakmice
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Ma da, sta zna Serif…
O

OMERLIJA

pre preko 2 godine

Da nas DEKI-KANGA I BORJAN nisu unistili i da je PAVKOV dominirao protiv njihovih visokih igraca, ove godine bi Zvezda glatko prosla grupu L.S. plus bilo bi jos i pojacanja, ali DEKI nam izbi 50.miliona Evra za 2.god. i Borjan sa kiksevima sve u najbitnijem 3.kolu. koga briga i za Bragu i za to drugoligasko takmicenje. nama je mesto samo L.S. ili NISTA.
M

Mikki

pre preko 2 godine

Jes brt, toliko nam je mesto u LŠ da smo dva puta bili tamo u 30 godina
O

OMERLIJA

pre preko 2 godine

Mikki u pravu si ali za ovih 30.god. bile su sankcije i politicko-mafijaska dominacija JSD. Za L.S. ti treba kontinuitet kvalifikacija,pa ulaska 2-3 puta, pa sledeci put 5-6 uzastopno kao nekad Rozenborg kad je 16.god. uzastopno bio prvak Norveske ili olimpijakos, ili Ludogorec, Dinamo, znaci stalni prvak svoje zemlje. I nismo imali srece da nas krene protiv Dinamo.K. glupo ispadanje, pa Glazgov jos gluplje a ostalo su bili sve tih godina finalisti ili polufinalisti LEVERKUZEN-MILAN- PSV. Dok su partizanu najjaci bili Anderleht-genk-njukastl-artmedija. Ja imam licno misljenje ili L.S. ILI NISTA. a ako vec mora bolje konfekcijska liga, razlika u kinti 900.000.E. a za bodove extra naidju ti gentovi-anortozisi-flore i faune-linkolni i skupish i bodove i pare. po meni je najgora opcija ova L.E. ne atraktivni protivnici a tvrdi-jaki. nit para nit bodova.
E

Eliminator

pre preko 2 godine

Braćo Delije, ajde tu diskusiju o nesretno propuštenoj prilici sa Šerifom arhivirajte. Pobedio bolji, željniji uspeha i to je to. Naklon do poda Šerifu, zaslužili znojem, željom sve ove uspehe dosada. Mogu da volim Zvezdu koliko hoću, al nečiji trud ću uvek više da cenim nego besmisao igre ma koliko voleo Zvezdu. Umesto da nakon svih uspeha imamo iole pristojan i kvalitetan tim, koji igra moderan fudbal, mi svaku sezonu ulazimo sa gomilom novih igrača koji ničemu ne služe, na pozicijama koje nam ne trebaju. Sem pranja love, drugog objašnjenja nema za tolike promašaje. Ja veze sa fudbalom sem navijanja nemam, al toliko ćorav nisam da ne vidim besmisao transfer politike. A onda je još besmislenija kuknjava za propuštenim šansama. Kako smo sejali tako smo požnjeli, zato još jednom, svaka čast Šerifu.
V

Vuc

pre preko 2 godine

I 2 dokazano neregularna gola Serifa.
g

gosstttt

pre preko 2 godine

Arboleda je stoperska klasa bio bi savrsena zamena za Milunovica. Normalno da znam da nije moguce sad.
X

XD

pre preko 2 godine

Posle prve utakmice na Marakani koju smo izdominirali i sa igračem manje napisao sam da imaju 3 igrača koji bi odmah mogla da igraju u našoj prvoj postavi dobio sam oko 250 minuseva. I dalje to mislim kao što i dalje mislim da smo bolji od njih i da bi Kangi i Dekiju trebali da pošalju po milion evra u znak zahvalnosti.
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

@XD Ma gde ste bolji igrali su koliko im je dovoljno bilo!

Mr 007

pre preko 2 godine

Vrhunski trener je strateg Serifa. Njihova igra i rezultati jako podsecaju na Milojevu Zvezdu. Kvalitetan trener je uvek kljuc i osnova uspeha.
G

Gost17

pre preko 2 godine

Iz ova dva gola se vidi da imaju ono sto Zvezda nema, brze bekove sa dobrim centarsutom i eto golova .Gde cemo mi sa Gobeljicem on moze isto ovako ali na motoru .
G

Gost1978

pre preko 2 godine

partizan bi ih sada lagano izbacio. sochi jaca ekipa za dve klase
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Ma kakve zebrice i Soci. Tuga od ekipa.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Kladionice su čudo,kao što je Šahtjor pobedjivao Reala kada se niko nije nadao,tako i večeras Šerif pobedi i to Šahtjor ne daje gol.Možete da zamislite kolike su uplate bile na Mančester juče i Šahtjor danas.I u Evropi ima nameštanja,mnogo puta dokazano,no to ne umanjuje pobedu Šerifa koja je potpuno zaslužena.....
M

Mrxx

pre preko 2 godine

Tako je, Sahtjor je prodao mec, Santa Klara je duplo jaci tim, a o Sociju da ne pricam... Ma I Dunajska Streda je klasa za Serifa, jel da?
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Mrxx-Mnogo si naivan,ne radi se ovde o jačini protivnika već o kladionicama.Da li znaš koliko je ljudi širom sveta odigralo 2 na PSŽ,pa 2 gosta daje dva gola,pa 2-2 2+,3+ to si milioni i milioni uplata,ako ne i milijarde,misliš da je neko očekivao 1;1....Nemoj se iznenaditi ako Šahtjor uzme koji bod Realu ili Interu,možda čak i pobedi...

Nenad Diskretni heroj 1923

pre preko 2 godine

Pazi sad !!!!! Zvezda-Šerif 1 ,pao sam !!! Šerif - Zvezda X2,pao sam !!! Šerif - Dinamo Z X2,2, pao sam !!! Dinamo Z - Šerif 1-1,1 i 1+I pol,1 u hendikepu, pao sam !!! Šerif - Šahtjor 2,X2,X2 2+ pao sammmmm !!! U čemu je fora sa ovim jbn Šerifom ???? Što je najgore, gledao sam sve te utakmice i ODGOVORNO TVRDIM, da je ZVEZDA u Beogradu (do isključenja Kange a i posle ) odigrala ubedljivo najbolje ,tj. da je Šerif jedino u toj tekmi bio blizu poraza. Dinamo ,Šahtjor 👎👎🙄🙄 DNO DNA!!!
G

Gost123

pre preko 2 godine

I ja odigrah dvojku na Sahtjora))))) Sad mogu da gledam bez brige dalje)))))))))
I

Igor8832

pre preko 2 godine

Ja sam igrao GG mene je Šerif ispoštovao, no me Šahtjor zaj****. Sve im j****!
K

Kool

pre preko 2 godine

Odlican trener osrednji stranci i to je dovoljno za LS.
p

podesen

pre preko 2 godine

Osrednje placeni ali dobri stranci.
B

Bila bi fora

pre preko 2 godine

Da Šerif završi kao treći, a Zvezda kao druga i onda ih baraž spoji opet!
9

951357

pre preko 2 godine

Kako bih voleo da se to desi, i meni je to palo na pamet. Nema šanse da nas dva puta izbace.
G

Gsgsgsg

pre preko 2 godine

Cigani vi ste sami pisali da Serif nema pojma kad ste ih izvukli i da ce biti lakse od Kairata
V

Vuc

pre preko 2 godine

Nije bilo VAR-a, Kanga ludak sa crvenim kartonima kao protiv Ludogoreca,Deki rotira odbranu,ne igra Pavkov i eto. Mnogo gresaka. Ali Zvezda je bila mnogo bliza prolasku nego Dinamo.
M

Mile Srbija

pre preko 2 godine

Glup trener sahtjora i ceo strucni stab. Kakva.je to analiza protivnika da ne vidis da igraju bunker da su tako izbacili i zvezdu i dinamo i evo opet posed loptr za serif 25 posto i tri suta na go
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Pa opustili se više noego mi i Dinamo. Dajem glavu da su mnogi imali misao u glavi ‘’ko će sada igrati sa ovima’’
C

Cccc

pre preko 2 godine

Gledajući meč u Beogradu pomislio sam koje budale od fudbalskih stručnjaka peocenjuju tako malo vrednost ovog kluba. Momci su u svakom napadu bili vrlo opasni. Kod njih i nismo imali neke velike šanse za prolaz bili su bolji, protiv Dinama nisam ih gledao ali me rezultat iznenadio i danas potvrda da nisam pogrešio u proceni, ali mi nebi bili mi ako nebi pot cenili malo poznate klubove a skinuli gaće pred onim poznatim i skupim ko da milioni igraju fudbal. Zato ponovo tvrdim molim vas bez potcenjivanja naše grupe to je vrlo teška grupa.
g

gost133

pre preko 2 godine

Veliki respekt za Šerif i stvarno im zelim svu srecu! To su oni klubovi koji daju čar nogometu i cine ga zanimljivim! Inace Šerif je vrlo uigrana ekipa sa jako dobrim kontrama i planom igre! Pokazali su da su najjaci klub na Balkanu i to je cinjenica. Posteno su prosli Zvezdu i Dinamo dok su ovi kalkulirali kako ce igrati medusobno i dobro je da su prosli jer su objektivno bolja momcad i od jednih i od drugih!
e

eskobar

pre preko 2 godine

u sahtijor kao neki tim nemaju pojma oni su bili jaki kad je bijo lucesku trener sad nemaju veze sa fudbalom

VeljaCZV

pre preko 2 godine

Ma nema pojma Šerif, Santa Klara bi ove raznela 5:0 :)

Sakur

pre preko 2 godine

A zasto soci nisi izabrao,a da drugi su u rusiji odmah iza zenita

VeljaCZV

pre preko 2 godine

Nije šija nego vrat :)
V

Vuc

pre preko 2 godine

Sakur@ Zato sto su Ruski klubovi kanta i upravo je profesor sa fakulteta za sport i statistiku objavio da u poslednjih 28 utakmica ruskih klubova u Evropi oni imaju samo 1 pobedu. Za poslednje 3 sezone su na 26 mestu u Evropi.
P

Prcoje

pre preko 2 godine

Axaxa ala ti pratiš fudbal. Sochi drugi sa 3 utakmice krila ural i timom iz frige lige pa drugi. Javi se za 3 kola kad odigra sa ekipama koje konkuripu biće treci od nazad kao i clara u portugalu. Axaxa.
f

facts

pre preko 2 godine

Narod na Balkanu ima seljacku nadmenost zato se i podcenjuju ekipe na osnovu imena a niko nije odgledao ni jednu njihovu utakmicu. Cinjenica je da imaju izuzetnog trenera, odlicno se brane, brzi u napadu. Adama Traore brz kao pravi Adama Traore
G

Gost123

pre preko 2 godine

Trener im je bolja verzija naseg Miloja. Covek je Milojevu taktiku doveo do savrsenstva. Pregazili su Dinamo Zagreb, i sada lagano rutinski pobedili Šahtjor. Svaka im cast
M

Miakotaa

pre preko 2 godine

Serif igra zaista takmicarski, tvrdo, ali ne mogu da se otmem utisku da na identicnu taktiku pobedjuju sve. Sto mi govori da je trener Sahtjora njih bas potcenio i da analize nije ni bilo. Bukvalno ziheraski ih dobise. Svi nazad i jednostavna kontra, centarsut, preko brzih krila i to je to. A Sahtjor je toliko prostora danas imao, da bi neki top klub dao 6 komada lagano. Koliko smesnih zavrsnih pasova i losih odluka, bas, bas lose. Cak kad se desavalo i da im se otvori kontra 4 na 3 znali su da uprskaju.
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Gledao utakmicu... istina da serif igra na kontre ali to je njihov stil. Svesno prepustena inicijativa Ukraincima koji nista osim jalovih napada nisu ni imali (i poseda lopte koja u sustini ne znaci mnogo)...
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Rekao sam ja da se tamo neće niko nadavati golova. A isto sam rekao da šerif može lako proći ko APOEL pre desetak godina kad su ušli u osminu finala. Najorganizovanija odbrana. A ti terza I mrkela gledajte, učite i dalje kradite od zvezde. Još od krasnodara kadete po 10 miliona godišnje od zvezde. Tim sve gori i gori a sve skuplji i skuplji. Da ne razduzujem znate već šta pišem zadnjih 3 4 godine.

Boka123

pre preko 2 godine

Kako je taj ukrajinac dobar trener ovo pokazuje sad. Ima serif par solidnih igraca ali stvarno nisu nista specijalno, sa razlogom tim vredi 12m. Jedino brzinu imaju pojedini igraci. Ali zato imaju trenera majstora.
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Sad vredi 12 miliona a za mesec dana vredece 20 a za 2 meseca 40. A ako prođu grupu što ja mislim da hoće ode na 60 miliona I to zahvaljujući 3 4 igrača.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Sad mi je jos teze... A bilo je jako tesko nakon sto su katapultirali Dinamo. Mi smo zaista igrali ocajno u tom dvomecu, glupo je sada i vracati se na to, ali Zvezda se pitala i Zvezda je ta koja je "odlucila" da ispadne. Nikad laksi zreb, nikad laksa grupa, a mi zaseremo drugu godinu za redom zbog trenera koji to nije. Jbg, kako da mi ne bude zao... Žao je i Terzicu, imala bi Maša još bolja kola, ali mora da se dodvori i onima koji nisu na platnom spisku severne tribine.
G

GospodinR

pre preko 2 godine

Hahahhaaha pa ovi ce da prodju grupu
0

00403030302822

pre preko 2 godine

Свака част, тако изгледа један приварни клуб са амбицијама. Почео сам баш да симпатишем овај клуб, имају неколико играча који стварно играју на високом нивоу.
E

Ejjjjj

pre preko 2 godine

"Zvezda je imala srece u zrebu ponovo, lakovic namestio"
К

Криви смо ми

pre preko 2 godine

Добар су тим, али не могу да се отмем утиску да бисмо сада овде били ми и славили победу у ЛШ да смо имали нормалног нападача, или да нисмо добили црвени картон или бар да нисмо примили два нерегуларна гола из прекида. Њима честитам.
9

951357

pre preko 2 godine

Na kraju ispade Zvezda bolja i od Šahtjora , ako je Šerif merilo :D Šta beše kažu Grobari, nema pojma Šerif, Soči, Dunajska Streda i Santa Klara su bolji? Jesu, ali juče. Da ponovim ono što sam pričao - izuzetno disciplinovana, požrtvovana i brza ekipa, koju je vrlo teško pobediti! Ali džaba ja pričam, kad me veliki stručnjaci bez argumenata prave ludim, iako na kraju nekako uvek ispadne onako kako sam rekao. I pored svega ovoga tvrdim da je Zvezda bar 2x bolja ekipa od Šerifa i da smo sami krivi što nismo prošli dalje.
С

Само

pre preko 2 godine

Гробари нису видели да су ови дисциплинована и добра екипа... Ако Звезда и Динамо нису топ клубови,Шахтјор јесте. У плеј офу су избацили Монака...који је добра екипа...
m

moni

pre preko 2 godine

svaka čast, šta reći...izađi i pobedi...
M

Marko Petrovic Kg

pre preko 2 godine

Svaka im cast prvi mec i pobeda u LS. Neko je odigrao 12 i nije pobedio nikog.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Serif je Real Madrid za te sto nisu nikad pobedili u ls)))))
G

Gostooo

pre preko 2 godine

Dal je strucnjak za pojacanja Mrkela cuo nekad za ove igrace Serifa.
M

Momak

pre preko 2 godine

Najsmesnije je..da Kanga nije dobio glupi crveni, dali bismo im bar jos 2,3 u Beogradu