(©Copa de Primera twitter)
(©Copa de Primera twitter)

Nebeski let Oskara Kardoza, Paragvaj se klanja gospodaru šesnaesterca (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.03.21. | 02:42

Libertad nadskočio Sol Ameriku

Klanja se Paragvaj gospodaru šesnaesterca. Vodi Oskar Kardozo Libertad do prvog mesta. Gazi bivši igrač Benfike i Olimpijakosa 37-godinu i iz kola u kolo potvrđuje da nije za staro gvožđe. Mladi lavovi mogu samo da gledaju i uče. A imaju i od koga. Potpisao je Oskar Kardozo još jednu pobedu Libertada, a na putu do liderske pozicije stajala je Sol Amerika – 2:0

Na terenima u Paragvaju vladaju dva čoveka, dve legende paragvajske reprezentacije – Oskar Kardozo i Roke Santa Kruz. Vodiće i ove sezone bitku za titulu, a vrlo moguće i za najboljeg strelca. Posle novog trijumfa Libertada, Olimpija Asunsion kaska dva boda, a Roke Santa Kruz za Oskarom Kardozom dva gola.

Izabrane vesti

Ne napušta Kardoza golgeterski njuh. To čulo se ne gubi. Vremenom postaje još istančanije. Kazneni prostor je mesto gde se Oskar Kardozo oseća komotno, a protivnici se nimalo ne raduju kada ga vide sa suprotne strane igrališta. Može Libertad da leti visoko ove sezone, a protiv Sol Amerike se vinuo u nebesa Oskar Kardozo, zakucao loptu glavom, postigao četvrti gol i doneo petu pobedu.


Posle njegovog gola dileme nije bilo, a Danijel Bokanegra je zaslužan za otvaranje domaćina u prvom poluvremenu. Urezaće se igračima Sol Amerike u sećanje kako ih je Libertad nadskočio. Snalažljivi Kolumbijac je glavom postigao prvi ovosezonski gol.


PARAGVAJ, APERTURA - 8. KOLO

Nedelja

Sol Amerika - Libertad 0:2 (0:1)

/Bokanegra 19, Kardozo 60/



tagovi

Oskar KardosoLibertadParagvaj 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara